• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değişiklik

bahce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
99
4
0
İzmir
öncelikle çok mutsuzum ve moralim bozuk. ama bir değişiklik yapıp hayatı bize zehir eden insanların (elti,kaynana,görümce,vs..) rezil olduğu komik anları yazarsak güleriz diye düşündüm. yanlış anlamayın nolur çok bunaldım.

Tanımadığınız insanların rezil olması çok mu güldürecek keyiflendirecek sizi??

Eşimize ilk rezil olduğumuz anlar diye bir başlık var.Düştüğümüz vs gibi anları anlatıyor.Gerçekden rezilmi olduk ki:30:

başkalarının düştüğü zor durumlardan nemalanmak, eğlenceli değil, gülünç olur..

ayrıca bunun için bir derdim var topicini seçmeniz, forum kurallarınca, uygun olmamış..

bunda kızacak bir şey yok anlamıyorum bu insanları her daim terslerinden mi kalkıyorlar ne..

Arkadaşım belliki sen eşinin ailesinden iyice daralmışsın bunalmışsın bu şekilde rahatlamak istedin anlıyorum seni. eğlenceli bir şeylerim yok paylaşacak ama dilerim Allah sabrını verir ve jdaha tahammüllü olursun. Sıkma canını..

Konuyu yanlış yere açmışsın canım ama arkadaşlarında neden böyle bir tepki gösterdiğini de anlayamadım canınızı yakan insanların komik duruma düştükleri durumları paylaşalım demiş.Bunda ne var anlayamadım.

Back
X