Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öncelikle çok mutsuzum ve moralim bozuk. ama bir değişiklik yapıp hayatı bize zehir eden insanların (elti,kaynana,görümce,vs..) rezil olduğu komik anları yazarsak güleriz diye düşündüm. yanlış anlamayın nolur çok bunaldım.
bunda kızacak bir şey yok anlamıyorum bu insanları her daim terslerinden mi kalkıyorlar ne..
Arkadaşım belliki sen eşinin ailesinden iyice daralmışsın bunalmışsın bu şekilde rahatlamak istedin anlıyorum seni. eğlenceli bir şeylerim yok paylaşacak ama dilerim Allah sabrını verir ve jdaha tahammüllü olursun. Sıkma canını..
Konuyu yanlış yere açmışsın canım ama arkadaşlarında neden böyle bir tepki gösterdiğini de anlayamadım canınızı yakan insanların komik duruma düştükleri durumları paylaşalım demiş.Bunda ne var anlayamadım.