- 10 Nisan 2014
- 42.767
- 114.286
- 798
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
gangsta ben istemiyorum o fotoğraftan valla bak istemiyorum:*
Sana yolladığım o fotoğraf bu gece rüyana girecek biliyorsun değil mi?
İzzet abi, ben ve senin kırmızı tavşan* sohbet ederekten müzik dinliyorduk, hayırlara çıksın inşallah:*
Sana yolladığım o fotoğraf bu gece rüyana girecek biliyorsun değil mi?
_asmunikal_ arkadasa vitamin yazalim :)
Ilk basta birer kutu balik yagi, muktivitamin, antioksidan alsin diyorum, yeter mi senin hidrolu seyinden de yazalim mi
gangsta ben istemiyorum o fotoğraftan valla bak istemiyorum
tak dediğim an yere düştükten sonra kalkamamaya başlamaktıallah için iyi yemişim ya
baktım ki merdiven çıkamıyorum, yerden kalkamıyorum ve henüz 35 yaşına yeni gelmişim, dedim ofisim minik mouse'um haydin bir kuvvet.. sen daha kvalide olacaksın, gelinlere hayatı dar edeceksin, evini temizleteceksin, yeri gelecek nihahaha diye Aliye Rona kahkahaları atacaksın bu kalp sana lazım kilo versonra gittim diyetisyene (hayatımda ilk kez). kolayı, cipsi, börekleri, yaş pastaları, mantıları çıkarttım hayatımdan.. gelsin yulaflar, yeşil çaylar, yürüyüşler, bisikletler, leslie'ler, ödem söktürücüler, teraziler.. şubat ayında başladım, 16 kilo gitti bir bu kadar daha kaldı.. hedefim yavaş, yıl sonuna kadar versem 1 yılda 35 kiloya yakın vermiş olacağım.. o giden 16 kiloyla 2 beden küçüldüm, gören tanımıyor
eh bir de üniversiteye başlayıp, işimde de zam alırsam baya baya 20 yaş da gençleşirim, hop oldum mu sana teenage
yani diyeceğim kendine hedef koyamıyorsan al Diesel den 3 beden küçük bir cücük kot, en azından bu kadar gayme saydım zayıflayamazsam gitti böbrek endişesiyle verirsin
İzzet abi, ben ve senin kırmızı tavşan* sohbet ederekten müzik dinliyorduk, hayırlara çıksın inşallah
* açıklama için buraya bakmana gerek yok, hepsi içimizde
Senin ihtiyacın olan şey Eliptik bisiklet Gangsta
TV nin karşısına koyarsan hiç zorlanmadan günde 30-45 dk yaparsın, çünkü yürüyüş bandı gibi değil, dizini seyretmene engel olmuyor. Eliptik bisikletlerin için 8-14 gibi değişen ağırlıklarda diskler oluyor. Bir nevi bacaklarınla ağırlık çalışıyorsun yani.
Yürüreyek sıkılaşmak çok zor. Kasları zorlamadan şekillendirmek imkansız gibi bişey çünkü. Ya pilates ya da ağırlık sporları yapılmalı. Kendi vücud ağırlığınla da olur.
25 yas icin cok normal cildinizib guzel olmasi zaten 35 ten sonra birdenbire basliyor her sey...cilt sıkıligı yuzde 30 sporsa yuzde 70 genler benceHayatımda sigara içmemiş biriyim, çay kahve vs de hayatta içmem pamuk gibi cildim var ağustosta 25 olcam ama sanki sizdeki sorunlar bende de var, sürekli hareketliyimdir düzenli yürüyüş de yaparım, etim hiç sıkılasmıyor bana da bi akıl verin bu beden nasıl sıkılasacak
Saclar da azaliyor yaş ilerledikce bi anda basliyor her sey :)sıkı tutmak sart..sampuan a bepanthen kırın surekli...demir cinkoya dikkat edin..Valla Offiş, merdivende tıkanıyorum, bayram zamanı kedi buldum annemlerin evinin ilerisinde; ölüm merdiveni gibi merdivenleri var bahçelerinde, oradan indim-çıktım kediyi alıp gelene kadar; çıkışta ruhumu teslim ediyorum sandım "Bu kalp krizi mi?" diye ve tek sebebi sigara-normal beslenmeme, üzerine 10 kilo fazlam olsa herhalde hık mık orada yığılırdım :/
Kafama yerleştirip duruyorum, hani bir günde ortaya çıkmış bir konu değil, hep aklımda olan kendimi "Bugün-yarın başlayacağım" diye geçiştirdiğim bir sağlıklı yaşam olayı. Bacakları gördüm ikinci darbe de oradan, üçüncü olarak suratım tanınmaz hale doğru gidiyor yine, lisedeki gibi. Saçlarda dökülme arttı. Daha ne lazım diyordum işte... Konusunu açıp üzerine biraz daha düşününce içimden çok şey geçti "Kol bacak kesile kesile ölmek var, çok da uzak değil" diyerekten; 2. gün bugün ve birkaç şey değişti şükür.
Yine kahvaltı yaptım insan gibi, sigara içmeden aç karnına. Bu haftayı böyle çıkarırsam daha kolaylaşacak inşallah.
Kıyafet konusunda da acaba abiyeyi şimdiden alsam da, kuzen düğününe mecburen buna adam akıllı yerleşmen gerekecek, toparlayıcısız bu işi kurtaracaksın mı desem kendime? Kilo da değil dert tam olarak, tipim kaydı; dengesiz orantısız, cildi her taraftan ayrı bozulan, yerçekimi her yerinde hissedilen bir şey oldum çıktım, hastalıklı görünüyorum.
Saclar da azaliyor yaş ilerledikce bi anda basliyor her sey :)sıkı tutmak sart..sampuan a bepanthen kırın surekli...demir cinkoya dikkat edin..
Yokuspokus konundan o kadar etkilendim ki bir an gaza geldim. Zaten ne zamandır kendime iyi bakmam gerektiğini düşünüyordum. Bir gazla eliptik bisiklet siparişi verdim şimdi 29 yaşındayım kilo sorunum yok. Ama ben de hissediyorum spor yapmazsam sarkmaya başlayacağım. Popo ve göğüs kaslarını sıkılaştırmak hedefim. Sen de hemen başla. Kimseye ihtiyacımız yok. Benim de spor arkadaşım yok. Hatta kimsem yok Yurt dışındayım bir eşim bir ben. Arkadaş falan hak getire. Ben de depresyondayım ama çok geç olmadan toparlanmalıyız. Geri dönüşü olmayacak noktaya gelmeden, hemen şimdi.
Bana da tak etse iyiydi
Dış görünüşe pek önem vermiyorum sanırım.
Valla o kadar göstermiyorsun dedikçe millet bana da ver börek ver krep ver Allah ver yani..
Ben zaten takmiyorum taktıran da yok
Ne olcam bilmiyorum.
Sağlıklı beslenme adına ufacık değişimler bile yetecek bana çünkü sağlığın s si yok hayatımda.
Ama nasıl?
Çok istikrarsızım..
Yaz geldi karpuza mi dayansak? :)
Nomu ben başladım konuyu açtığım günün gecesi, 3. gün oldu.
Bende sigara durumu da olduğundan, onda birkaç oynama yaptım; 3 gündür kesinlikle aç karnına sigara ile güne başlamıyorum, fark etti desem inanır mısın?
Cipsi vb. abur cuburları konunun gecesi itibariyle bıraktım.
Çarşamba günü 1 saat yürüdüm-tempolu yürüdüm-minik minik koştum kendimi test ettim.
Çaya-kahveye kota getirdim: 3 gündür günde 1 bardak Neskafeyi-max. 3/4 bardak çayı geçmiyorum.
Bugün 15 dk Leslie yaptım.
Aralıklarla yeşillik-işlenmemiş fındık yedim.
Suratımın renginin 3 günde fark ettiğini söylüyor eşim (Belki de beni kekliyor devam edeyim diye). Ama enerjime fark ettiğini söyleyebilirim. Yalan değil zor oluyor beslenme şeklimi değiştiriyor olmam, öğürtü geldi kaç kere, vücut o kadar istemiyor sağlıklı şeyleri ama başladım Nomu. Umarım bozmam, ilk haftayı atlatayım diye hedef koydum, gözümde büyütmeden götürmeye çalışıyorum.
Dogum kilolarim icin yuruyodum her gun gayet mutlu motivasyonlu falan.
Bugun sapigin biri yol kenarinda ki bahcede seyini almis eline salliyodu. Yuruyebilir miyim bi daha bilmiyorum.
Valla Tebrikler.
Ben yemesem dediğimde mutsuz oluyorum.
Sağlıklı besinlerle doymamış hissediyorum falan.
Bilmem ne yapsam bir arkadaş bulsam zumba yüzme falan soksam hayatıma diyorum ama tek başıma yapamam. Devamı gelmez.
O yuzden bana arkadaş şart.
Inşallah azimle başarırsın.
Kolayliklar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?