Değişim için cana "Tak" eden yer neresiydi?

İyi olurdu, bana spor arkadaşı lazım. İkimiz kuvvet alırdık birbirimizden. :/
Evlendiğim ilk seneyle kıyaslanamam bile, aynen ömrümde göbek nedir bilmeyen ben, doğumdan sonra çok şahane sezaryen göbeği ve çatlaklarla buluştum. O sıra azmettim ama, o sezaryen göbeğini dümdüz yaptım ya şaka gibi. Şimdiyse her yerim ayrı sallanıyor... Göbek filan son düşüneceğim şey oldu, basenler, kalçam... Benim değil ya, bu yaşa bana ait değil yani annemin bacaklar olsa yadırgamam.

Kuzenlere bi sorayım, millet işte güçte; iki kuzen belki bana ayak uydurabilir. Sormakta fayda var, belli mi olur, dediğin gibi belki teklif bekliyorlardır.

Geçmişler olsun Loch. Yani ne diyim zor ve evet yaşadıkların herkesin kaldırabileceği şeyler değil hele söz konusu sağlık-evlat olunca yani... Allah korusun, bi de ölüm tehdidi, psikolojisi... Geçmiş şükür ne güzel.
Yani ne diyim sana şimdi güldürdün de. :)
Ben özelden yazayım sana du :))

Haftada 3 gün yüzeceksin canim. Zayıfım ama limbil limbildim. Şimdi taş gibi hatunum söylemesi ayıp (Reklam gibi oldu :))
Elbise diye bacaklarıma poşet sarsam bile dimdik.

Haftada 3 gün yüzeceksin canim. Zayıf ala limbil limbildim. Şimdi taş gibi hatunum söylemesi ayıp (Reklam gibi oldu :))
Elbise diye bacaklarıma poşet sarsam bile dimdik.
Yüzmeyi çok istiyorum ama su tutuyor beni bunu bir türlü yenemedim keşke yüzebilsem çok isterim sizin gibi olmayı

Yokuspokus cim çok çok çok tatlısın :)
Kuzum acilen yüzmeye başla, ama kapalı bi salonda en az yarı olimpik bi havuz olsun. 1-2 seans sonra arkadaşların da olur. Inanamayacaksin sonuçlarına. Taş gibi hatun olacaksın :)) Bel, bacak göbek, kol hepsi sikilasacak.
Ciğerlerin açılacak, enerjin yükselecek.
Daha yeni geldim ben mesela, sigara içesim filan yok. Yarın iş olmasa bi tur da dışarda koşarım:)

Kendimi sevmede de sorun var galiba şu ara, bak böyle deyince dank etti. Çünkü şu halimden nefret ediyorum, her anlamda. Hayırlısı artık... Şu haftayı milat yapayım ben.

Üşeniyorum deli gibi hem de... Ve evet, gözümde de büyüyor galiba kafadan bir saat diye planladıkça.
Küçük küçük başlamak mantıklı.
Ya bikiniyi bıraktım toparlayan mayoya geçtim geçen sene... Bu sene deniz şortu aldım kendime, hırslanacağım yere kabulleniyorum ya şaka gibi. Yok yok yapacağım ya tamam.

Sonradan 3-4 kez yılgınlık konuları gelirse bükün kulağımı hatırlatın bu konuyu bana.

İnstagramda online diyetisyenler var, haftalık katılıyorsun. Atıyorum o hafta 3 kişilik bir whatsapp grubun oluyor diyetisyen de oluyor tabi.. Her yiyip içtiğini yaptığını yazıyorsun, diyetisyen yönlendiriyor seni.. Haftada 3 kilo vereni mi dersin, günde 1 kilo vereni mi.. Bir bak istersen.. En azından alışana kadar birine hesap veriyor olmak motive ediyor insanı..

Cay kahve olayini asiri abartiyorsan marka degistirmeyi dene yada sekersiz icmeyi cayi hic sevmem oldum olasi ama kahveciyim o merettede sinirini astimi ertesi gun beden astigin sinirdan istiyor ilginc bir sekilde yillardir ayni markayi kullandigim icin onu markayi degistirerek cozdum ayni aroma tat olmayinca keyif alamiyorsun erteliyorsun sonra alirim sonra yaparim max bir fincanla geciyor bir bakiyorsun gun bitmis birde su cok yardimci gunluk su tuketimini artir (selulitede faydali) bu sekilde kahve gunluk bir fincanda kaldi bende

Sigara beyinde biten bir olay ona ne desek zor sen cozuceksin bitti diyceksin biticek onda bir sihirli degnek yok biolu biseydi tam adini hatirlamadim bir ark birakti 1,5 yil sonra basladi bir defa kodlandimi surekli yokluyor yani mevzu araclarda degil hadi onlardan destegi aldin hep sahip iradeli olmak gerekiyor bir nefes cogu zaman basa donus onda suslu cumlelerim yok maalesef gangsta

Salatayi da susleyerek seveceksin marul uzeri iki domatesle kimse keyif almaz yesili seven ben bile almam cesitlendireceksin malzeme olarak soslar uyduracaksin damak zevkine gore birgun tahilla zenginlestir birgun proteinle (et,tavuk,balik)sarmisak seviyorsan salata soslarinda kullanabilirsin
Spora bise diyemiyorum zira merhemim olsa kendi kafama boca ederim yuruyus haric hic bir seye gelemiyorum yalan yok
Ama yapmam lazim eti bacagi gectim bedensel olarak kas kutlesi olarak lazim bel boyunda sikintili ama piiii biri bisemi dedi modundayim

Goha Allah iyiliğini versin ya :))
Taekwondodan kalma esneklikle götürüyorum ben o kısmını tövbe yarabbim ne diyorum ya
Tekrar geri mi dönsem, bi savunma sporuna? O daha cazip göründü şu an gözüme. Bi amacı da olur hem, güç kuvvet filan böyle bi "Döverim ülen" özgüveni bi Jet Lee havası bi altlarda bi yerlerde.

Buradaki tavsiyeleri toparlayıp küçük parçalar halinde hayata geçireyim.
Uyku düzenimi zorla yoluna koydum bayram arası mesela onu bahane ettim, o tamam.
Bu akşam da abur cubur jübilemi yapayım.

uyku düzeniyle müthiş bir başlangıç yapmışsınız bence.
bugün evrim ağacında bir yazı okudum, günde 6 saat uyumak neredeyse hiç uyumamak kadar zararlı diyordu.
hatta işin kötü yanı, 6 saat uyuyunca insan uykusunu aldım sanıyormuş ve kendisindeki bilişsel eksikliğin farkına bile varmıyormuş, her şeyi tam yaptığını zannederken aslında eksik oluyormuş.

güzel bir başlangıç olmuş :)

At flash a bi leslie bi tonny& karen hill vodeosunu tak tv ye başla spora eşin hem tvye bakmasin hem sana bakmaktan telefona da bakmaz ... sonra bak bu hareket cok zor eminim sen yapamazsın sen dayanamazsin diip eşine sar o da yok öyle olmaz boyle yapilir ben erkegim yaparim sevdasina belki eşlik eder :))) evde yapmak insana daha kolay geliyor bende dogumdan sonra bi 30 kilo alinca haliyle evden de çıkamayınca böyle verdim sikilastim salata sevme abur cubur cay tüketme me irade meselesi yani sende bitiyor .. aksamlari 2 3 paket abur cuburla 3 bardak sekerli cay icmeden duramazdim ama insan kendine bi hedef koyunca oluyor..

Fark ediyor kesinlikle. Uyku deyince biraz ayıktım, o da fark etmişti enerjide elbette. Zordan başlamak yerine kolaydan başlayayım/Enerji verenleri devreye sokayım diye düşünüyorum, konuda biraz daha sorguladım, bağımlılıkları değiştirirken arkadaşların dediği gibi daha kolay-keyifli hale getirmem lazım küçük adımlarla.. Ama ondan önce en basit enerjiyi havayı değiştirecek şeyler uyku ve beslenme. Beslenmeyle başlayacağım, oradan enerji geldikçe spora doğru kayarım müzikle desteklerim (Rap müzikleri deneyeyim) eşe dosta kim varsa bi sorayım belki eşlik eden de olur, spor da başlayınca otomatikman sigara azalır L LimonReceli nin dediği gibi, oradan da bırakmaya geçerim.

Yolu çizdim gibi bakalım bakalım.

ha ha siyasilerin dediği gibi işe yol haritamızı çizmekle başlayalım gerisi gelir

ha ha siyasilerin dediği gibi işe yol haritamızı çizmekle başlayalım gerisi gelir

:)) Öyle oldu sanki.
Son cipsimi yiyorum; konuyu beslenmeye milat yapayım gün bugün olsun dedim. Bu konu bunun bahanesi olsun okuyup okuyup göreyim bahanelerimi. Hatta somutlaştırayım ondan anlarım ben, cipsi aldım, son lokmam olsun aha da bu. Tamam. Cips gecesi saat 00.55 ile bitti.

Yoğurt yiyeceğim gidicem şimdi yoğurt alıp yicem.
Tören haline getireyim iyice

Canım çekti ha.

Gangstacım sana neden tavsiye veremeyip uzaktan konunu takip etmekle yetindiğimi daha iyi anlamışsındır.

Salata sevmiyorsan farklı diyet programları var onları denesen gangs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…