Değişir mi ?

Aynen en büyük korkum bu evlilik hazırlıkları döneminde patlaması çünkü burda da çok okudum hep o dönemde erkeklere bi haller oluyor

Ne kdar sanslisin.
Ben ses tonuna cok dikkat ederim biriyle konusurken.
Bi kizgin ton yada emir verir gibi bi ses tonuyla beni ezmek istiyor diye dusundugum an bende savunmaya gecerim.
Yada dedigini yapmam inatla.
Bana bagirdiginda ben daha yuksek sesle bagiririm.

Ne tatli o sana sakin sakin sekerce anlatir sorun varsa. Bunu boyle yaparmisin diye rica eder felan. Can kurban ya boyle erkeklere. Sanslisin sansli. Adami delirtmezsen degismez diye dusunuyorum. Kiymetini bil derim

Biliyorum tabiki hayatımdaki en büyük şansım o benim :) (özellikle önceki ilişkimden sonra)
Sadece bunun bozulmasından korkuyorum inşallah boş yere endişeleniyorumdur :) Teşekkür ederim cevabınız için :)

Çok sabırlı beni herşeyimle çekiyor kabul ediyor üzerime titriyor diye havalara girip bir çok şey yaparsan o da değişir..

Fazla naz aşık usandırır gibi sende kavga çıkarmamaya çalış bence..

soruyorsanız şüphe var demektir. belki özünde gerçekten iyi bir insandır ve dğeişmez olamazmı? bana farklı gelen değişir korkunuzun oluşmuş olması. eğer samimiyetine inanıyorsanız ve iyi niyetini kullanmıyorsanız tabiki dğeişmez.. iyilik zaten insanın özünde olan bişi.. ne mutlu size.. bence ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüp bu tarz kuruntuları bir kenara bırakmalısınız.

Çok sabırlı beni herşeyimle çekiyor kabul ediyor üzerime titriyor diye havalara girip bir çok şey yaparsan o da değişir..

Fazla naz aşık usandırır gibi sende kavga çıkarmamaya çalış bence..

Tabiki suistimal etmiyorum ama arada sinirlenebiliyorum onun kadar sabırlı değilim malesef

Ona biriktirecegi sorunlar depolamazsaniz bir gün patlamaz. Hep iyi anlasirsiniz. Madem o sesini yükseltmiyor sizi kirmiyor vs siz de ona göre davranmalisiniz.

Şüphemin oluşması ona inanmadığımdan güvenmediğimden değil sadece çevremde gördüklerim ve bana söylenenler. Kuruntu derecesinde takmıyorum ama kafamı kurcalamıyor da değil.Yoksa şanslı olduğumun farkındayım. Teşekkür ederim :)

Ona biriktirecegi sorunlar depolamazsaniz bir gün patlamaz. Hep iyi anlasirsiniz. Madem o sesini yükseltmiyor sizi kirmiyor vs siz de ona göre davranmalisiniz.

Evet tabiki bende öyleyim. Arada işte ufak tefek sinirlenmelerim olabiliyor. Yoksa onun dışında ilişkimizde problem yok bende geçimsiz bi insan değilim yani :)

Nişanlıyken neyse oo ..
Değişmiyor benimki ..

Sen söylenenleri bosver canım ne güzel sakinmiş işte .Belki ilerde söyle böyle olur diye kimseye güvenemiceksek yanmışız biz hiç ilişkimiz olmasın o zaman

bu birazda sizin elinizde diye düşünüyorum .. Ne verirseniz onu alıyorsunuz bu hayatta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…