Değişir mi ?

benim eşim de böyle, 15 senedir değişmedi, adam ameliyatla sinirlerini aldırmış sanki
bazı insanların yapısı böyle gerilmiyorlar.

Evet aynen öyle sanki sinir denen bişey yok Sizin adınıza çok sevindim umarım bizimde öyle olur :)))

Benim esim sevgiliyken de nisanliyken de ayniydi evliyiz on aydir hala ayni sakin yapili saygisindan odun vermez. Karakter yapisi heralde oyleyse oyledir birden yuzseksen derece donemez. Yalniz senin de ona ayak uydurman onun gibi sakin kalmaya calisman gerekli.. sabrini kullanip zorlamamalisin.. boylece hicbir sorun kalmaz..

eşim de öyledir.
10 yılı devirdik sevgililik dahil, değişmedi.
ama insan ağız tadıyla kavga edemiyor böyle olunca :)

Canim bende yeni evliyim 4 yillik bi beraberligin aonunda evlendik benimde eşim oyleydi yani sabirli biridir ben laz olmamin versigi fevrilikle herseye atarlaniyodumama o sakince konusuyodu masallah hic kavga etmedik gibi bisi bizimki de tabi ole arada bana kaşını kaldirip sus dedigi yada kizdigi olmustur wvet ilk basta aliskin olmadigim icin uzüluyodum ama hic bi zaman ileri gitmedi hep konusarak hallettik herseyi ve degismedi cunku karakteri bu herkese karsi oyle kolay kizmayan once yargilaysn biridir. Eger seninki de herkese karsi oyleyse korkma

Sende kendimi gördüm ilk baslarda bizdede hoc kavga flan yoktu bende ters biriyimdir bayaaa... sonra delirttim cocugu tabi. Ama o istemese kavga etmiyoruz sakin normalde. Boyle devam ederseniz degismez. Ama aksi bi durum olursa ki umarim olmaz degiseblr

Haklısınız değişecek bir insan olsa çoktan değişirdi zaten çünkü ben onun kadar sakin olamıyorum sabrını zorladığımda olmuştur hiç kendisini bozmadı :)

Sizin eşiniz değişti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…