Beni bencil buluyor öyle yapınca da , çünkü kendini dışardan görmüyor. Kendi alanım özgürlük alanı diyor, tamam ama ben senin izlemene birşey demiyorum ki ben de izliyorum seninle. Sonrasında maç yorumu da izle. Ama gece 2ye kadar izleme.Ağlamayın. Kendisinin kabullenmesini biraz daha büyük bir arıza çıkararak sağlayabilirsiniz. Her zaman olan tartışmalardan biraz daha sert.
Ah yok öyle olsa amacı var derdim. Dümdüz salak gibi maç bagımlısı.Kumar filan oynuyor olabilir mi? Maçtan para kazaniyorlar ya oyle.bir şey
Ya gerçekten klasik mıy mıy nefes almasına izin vermeyen kadınlar istiyo bu erkolar.Beni bencil buluyor öyle yapınca da , çünkü kendini dışardan görmüyor. Kendi alanım özgürlük alanı diyor, tamam ama ben senin izlemene birşey demiyorum ki ben de izliyorum seninle. Sonrasında maç yorumu da izle. Ama gece 2ye kadar izleme.
Yok onlarla bir dönem ilgileniyordu bilgim vardı. Zaten onun Twitter hesabı bile yok. Benimkinden bakıyor, anasayfam full maç haberi dolu.Borsa ya da b. tcoin oynuyor olabilirmi
Onlar dakka başı takip eder çünkü
Akşamları ps5 oynuyor keyifle izliyorum, onu destekliyorum her açıdan. Sadece abartmasını istemiyorum. Eski zamanlarımızı özlüyorum. Ay çok kötüyüm gerçekten çok üzgünYa gerçekten klasik mıy mıy nefes almasına izin vermeyen kadınlar istiyo bu erkolar.
Sen de aynısını yap ozamanYok onlarla bir dönem ilgileniyordu bilgim vardı. Zaten onun Twitter hesabı bile yok. Benimkinden bakıyor, anasayfam full maç haberi dolu.
ya o benle ilgilenince falan telefon elimdeyse de açıyorum komik şeyler gösteriyorum gülüyoruz. Hani böyle olsa ona da tamamım ben.Sen de aynısını yap ozaman
O seninle ilgilenmek istediğinde sen de telefona gömül anlasın ne yaptıpınj
Lütfen düzelmeden çocuk yapmayın. Daha zor vallaAkşamları ps5 oynuyor keyifle izliyorum, onu destekliyorum her açıdan. Sadece abartmasını istemiyorum. Eski zamanlarımızı özlüyorum. Ay çok kötüyüm gerçekten çok üzgün
Yok düşünmüyoruz zaten , kucağımda çocukla ilgi dilenme niyetim yokLütfen düzelmeden çocuk yapmayın. Daha zor valla
Eskiden bu kadar bağımlısı değildi anladığım kadarıyla o zaman arkadaşların da yazdığı gibi sizden habersiz kumar olayları falan vardır yoksa da yuh yani gerçekten her şey tadında güzel her şeyin fazlası zarar.Sizde gerçekten hiç ilgi vermeyin ilgilenmeyin illa gelicek sizden ilgi isteyecek o zaman anlarAkşamları ps5 oynuyor keyifle izliyorum, onu destekliyorum her açıdan. Sadece abartmasını istemiyorum. Eski zamanlarımızı özlüyorum. Ay çok kötüyüm gerçekten çok üzgün
Bizim hesaplarımız bir, nereye ne harcadıgımızı biliyoruz o yüzden parasal olarak birşey yapma ihtimali yok. Benden gizli de yapamaz bence o kadar akıllı değilEskiden bu kadar bağımlısı değildi anladığım kadarıyla o zaman arkadaşların da yazdığı gibi sizden habersiz kumar olayları falan vardır yoksa da yuh yani gerçekten her şey tadında güzel her şeyin fazlası zarar.Sizde gerçekten hiç ilgi vermeyin ilgilenmeyin illa gelicek sizden ilgi isteyecek o zaman anlar
Aynı konudan dün tartıştık, stresten ağzımda aft dudağımda uçuk falan çıktı. Allah Allah ne oldu bebeğim diyor , elinin körü oldu yani ne olabilir.Haklısın sonuna kadar .
Hemcimsin olarak seni anlamak zor değil Mutlak bir çözüme ulaşmanız lazım
Birşeylerin degismesi lazım..
Ama nasıl .eşinizi tanıyan sizsiniz
Onu nasıl ikna edeceğinize ve düzelteceğinize düşünüp karar verin
İlişki terapistleri vs iyi oluyor ..
Farkındalığını açın onun
Bağımlıliga doğru gidiyor farketmeksizin ..Bizim hesaplarımız bir, nereye ne harcadıgımızı biliyoruz o yüzden parasal olarak birşey yapma ihtimali yok. Benden gizli de yapamaz bence o kadar akıllı değilben abarttığını düşünüyorum o da hayır senin gözüne batıyor diyor. Hangimiz haklıyız bilmiyorum.
Panik yapmayınAynı konudan dün tartıştık, stresten ağzımda aft dudağımda uçuk falan çıktı. Allah Allah ne oldu bebeğim diyor , elinin körü oldu yani ne olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?