Değişiyor muyuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sssddnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
181
-5
28
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Eşimle 3 yıldır evliyiz, severek evlendik, çocuk yok.
Son 4-5 aydır tartışmalarımız arttı, tartışmayı cıkaran taraf benim ama kendimce nedenlerim var. Çünkü şurama kadar geldi artık.
Maç-telefon ikileminden kurtulamıyoruz. Yani 24 saat Twitter’dan maç haberleri takip etse bıkmaz. Cafeye gideriz alır telefonu Twitter bakar canım telefonu bırak derim önemli bişey bir dakika der öyle bırakır. Kendi tuttuğu takımın maçını kaçırmasın ona okeyim ama o akşam 10da maç varsa 7-8den itibaren başlar haberleri yazıları yorumcuları izlemeye sonrasında da izler geceye kadar. Ya şurama kadar geldi. Yurtdışı tatilindeydik akşam arkadaşlarla eğlenmeye çıkacağız maç izliyor bitmedi diye 2 saat geç katıldık. Az önce de tvde dizi izlicektik aşkım dedim (10dan beridir maç şeylerine bakıyor yarınki) tamam canım izleyelim dedi. Telefonu bıraktı. 5dk sonra önemli birşey var dedi (aylık maç fikstürüymüş) ben de kızıp yatak odasına geldim. 10 dk sonra geldi sarılıyor hadi izleyelim diye ama ben bıktım kesmiyor yani beni benim de alanım var diyip duruyor ama ben bagımlı gibi sürekli Türk dizisi mi izliyorum da hayatımızın merkezinde ya salak telefonun ya da salak maçın var. Sarılmasına karışlık vermeyince bıktım kaprislerinden diye o söyleniyor sürekli tartısıyoruz bu mevzudan. Küçük çocuk musun ya bıktım bıktım. Yine bir tatil planı yapıyoruz, o akşam maç varsa sen otelde kalırsın ben maç izlerim diyor. Sürekli sesler yükseliyor cok sıkıldım. Pazar kahvaltı yapıyoruz kahvaltının ortasında Twitter’a bakmaya gitti. Yani böyle değildi değişiyor muyuz bilmiyorum. Çok yoruldum artık tartışmak istemiyorum tükendiğimi hissediyorum. Resmen ondan zaman dileniyor gibiyim. Önceden böyle değildik, hatta bir yerde otururken sürekli telefonla ilgilenen çiftlere falan o da laf ederdi iletişim önemli diye, artık eskisi gibi konusmuyoruz gibi hissediyorum, çok üzülüyorum, ağlayarak yazıyorum bunları.

Ağlamayın. Kendisinin kabullenmesini biraz daha büyük bir arıza çıkararak sağlayabilirsiniz. Her zaman olan tartışmalardan biraz daha sert.

Ağlamayın. Kendisinin kabullenmesini biraz daha büyük bir arıza çıkararak sağlayabilirsiniz. Her zaman olan tartışmalardan biraz daha sert.
Beni bencil buluyor öyle yapınca da , çünkü kendini dışardan görmüyor. Kendi alanım özgürlük alanı diyor, tamam ama ben senin izlemene birşey demiyorum ki ben de izliyorum seninle. Sonrasında maç yorumu da izle. Ama gece 2ye kadar izleme.

Borsa ya da b. tcoin oynuyor olabilirmi
Onlar dakka başı takip eder çünkü

Ya gerçekten klasik mıy mıy nefes almasına izin vermeyen kadınlar istiyo bu erkolar.

Ya gerçekten klasik mıy mıy nefes almasına izin vermeyen kadınlar istiyo bu erkolar.
Akşamları ps5 oynuyor keyifle izliyorum, onu destekliyorum her açıdan. Sadece abartmasını istemiyorum. Eski zamanlarımızı özlüyorum. Ay çok kötüyüm gerçekten çok üzgün

Akşamları ps5 oynuyor keyifle izliyorum, onu destekliyorum her açıdan. Sadece abartmasını istemiyorum. Eski zamanlarımızı özlüyorum. Ay çok kötüyüm gerçekten çok üzgün
Eskiden bu kadar bağımlısı değildi anladığım kadarıyla o zaman arkadaşların da yazdığı gibi sizden habersiz kumar olayları falan vardır yoksa da yuh yani gerçekten her şey tadında güzel her şeyin fazlası zarar.Sizde gerçekten hiç ilgi vermeyin ilgilenmeyin illa gelicek sizden ilgi isteyecek o zaman anlar

Haklısın sonuna kadar .
Hemcimsin olarak seni anlamak zor değil Mutlak bir çözüme ulaşmanız lazım
Birşeylerin degismesi lazım..
Ama nasıl .eşinizi tanıyan sizsiniz
Onu nasıl ikna edeceğinize ve düzelteceğinize düşünüp karar verin
İlişki terapistleri vs iyi oluyor ..
Farkındalığını açın onun

Bizim hesaplarımız bir, nereye ne harcadıgımızı biliyoruz o yüzden parasal olarak birşey yapma ihtimali yok. Benden gizli de yapamaz bence o kadar akıllı değil ben abarttığını düşünüyorum o da hayır senin gözüne batıyor diyor. Hangimiz haklıyız bilmiyorum.

Aynı konudan dün tartıştık, stresten ağzımda aft dudağımda uçuk falan çıktı. Allah Allah ne oldu bebeğim diyor , elinin körü oldu yani ne olabilir.

Bağımlıliga doğru gidiyor farketmeksizin ..
Hemen çözüm bulun haklisnjz

Aynı konudan dün tartıştık, stresten ağzımda aft dudağımda uçuk falan çıktı. Allah Allah ne oldu bebeğim diyor , elinin körü oldu yani ne olabilir.
Panik yapmayın
Herşeyden evvel kendiniZ..
Uçakta bile çocuktan once kendinize bağlayın derler kemeri
Yani hayatiniz herşeyden önce sizin için değerli sağlığınız ..ruhhaletiniz
Onunla yapmıyorsanız bile mutalaja kendiniz yapın yapmak istediğinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…