Değişiyor muyuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amannn zamana bırak o zaman dediğim gibi illa öpecek sarılacak ilgi için futbolcuları öpecek hali yok ya izler izler sonra senin yanına gelir aşk yaşarsınız

Ben çalışıyorum zaten, onun dışında spor vs yapıyorum aslında zaten aktifim. Sadece eşimi arkadaşımı özlüyorum. Birlikte eğlenmeyi özlüyorum.

Amannn zamana bırak o zaman dediğim gibi illa öpecek sarılacak ilgi için futbolcuları öpecek hali yok ya izler izler sonra senin yanına gelir aşk yaşarsınız
İşte öptürmüyorum öyle olunca da, cok seviyorum eşimi çok çok, o da seviyor biliyorum ama benim sabrım tükeniyor, birgün yanlış sözler sarfetmekten korkuyorum dönüşü olmayan kararlar vermekten

Böyle ömür mü geçer? Kendinize layık gördüğünüz hayat, evlilik bu mu?

Bir hafta ne telefona, ne maça, hiç birşeye ses çıkarmayın, laf etmeyin, kavga çıkarmayın. Sadece gözlemleyin. Size vakit ayırıyor mu, ne kadar ayırıyor, sizin için yeterli mi vs . Sonrasında bu evliliğe devam edip etmeyeceğinize kolaylıkla cevap bulabilirsiniz bence. Kimse kusura bakmasın, ben hayatımı benle ilgilenmeyen, bana vakit ayırmayan biri için harcamam. Siz de harcamayın...

Süpersiniz. Aynılarını söylüyorum abartıyorsun diyor. Bir misal vereyim, yarın maç var. Bugün ve yarın iptal. Örneğin cuma günü üç büyük takımdan başkasının maçı varsa onu da takip eder pür dikkat izlemese bile ve sürekli haberleri takip eder. Haftanın 3 günü gitti, benim de dizilerim var ama dizi izlerken bile kolunun altında izliyorum. Özgürlük alanım, bireysel alan istiyorum, benim de saatim olmalı vsvs kendimi diktatör gibi hissediyorum ama akşamları bir bölüm dizi film izlemeyeceksek neden evliyiz ki

Eşinize ne yapması gerektiğini anlatmanın faydası yok. Ona ayna tutmanız lazım.
O aynadan kendini görüp fark etmesi lazım.
Onun aile ortamında, onun yakın olduğu arkadaşlarının yanında, birlikte yemek yerken vs dikkatini çekecek ölçüde telefonda bir meşgale bulun ve daima aynı şeyle ilgilenin. Ama konu hep aynı olsun, hatta çok gereksiz olsun ama siz önemseyin yaptığınız şeyi. Ne bileyim, tırnaklara nasıl oje ile çiçek böcek yapılır videoları mesela:)
O da görsün, ne yaptığınızı bilsin. Telefonu bırak dediğinde "tamam canım, bi dk, çok önemli hemen dönüyorum" deyip oyalanın mesela.
Bunu o rahatsız olana kadar yapın ama.
Başka türlü anlayacak gibi durmuyor. Hatta bu durumu biraz özel hayatınıza da yansıtın. Eminim eşiniz o aynada kendini görecektir.

Kayınvalidem bir hafta misafirimiz oldu. Kayınvalidem oğluna aşıktır, bir haftanın sonunda ya telefondasın ya maç izliyorsun bu be be diye carladı. Eşime diyorum ki bak annen bile söylendi bir haftadan annem ne bilsin normalde böyle değilim diyor ben ayna olsam bile iyi benimki telle ilgileniyor hemen elime alayım der gibime geliyor eski eşimi özlüyorum

Bazen bizde öyleyiz ama ben bir iki kere söyleyip ya telefonla vakit geçiriyorum, ta küsüyorum yada internetten film, dizi açıyorum beraber izliyoruz.

Öyle düşünmeyin, sizi seviyorsa fark edecektir.

Öyle düşünmeyin, sizi seviyorsa fark edecektir.
Acaba sıkıldı mı diye düşünüyorum, soruyorum iletişime açık biriyim , pişman mısın sıkıldın mı diye hayır saçmalama dşyor kızıyor sarılıyor. Bilmiyorum, yatakta sarıldı öptü ben sarılmadım konuşmak istemediğimi söyledim, sonra yataktan kalktım uykum yok dizi izlicem diye, haksızsın ben olsam gelirdim, gelmedi uyuyor belki de sıkıldı o da bilmiyorum

Bence de bu adamdan çocuk yapmayın zaten yapsanızda çocuk babasını pek tanıyamayacak gibi duruyor.

şimdi bu konuyu eşime atsam bak abartmıyorum diye, çok abartarak yazmışsın böyle değilim der ama kendini görmüyor

Dediğim gibi vakit, aşk, sevgi, şevkat vs dileneceğim biriyle ben evli kalmam, kimseye de kal demem ( iyice boşancılardan oldum bu ara sanırım ).

Bakın futbol bende severim, iyi de Beşiktaşlıyım, fanatik derecesinde. Keza sevgilim de öyledir ama şu yazdıklarınız beni bile boğdu. Böyle evlilik olmaz, olsa da orda mutluluk olmaz. Çok ciddi adımlar atmak lazım bence. Ama önce bir hafta gözlemleyin hiç laf etmeden, kavga çıkarmadan. Belli mi olur, belki gerekli adımı atmak daha kolay olur sizin için.

Ben de öyleyim, ama eve geliyor bi 15 dk kahkahalarla sevgiyle hareket ediyoruz tamam benim kocam diyorum. Dizi açıyorum bakıyorum elinde telefon, sahneden bahsediyorum hııı falan diyor dinlemiyor. İçimden birşeyler kopuyor, uzaklaşıyorum. Uyuyor içeride yanına gitmek istemiyorum, tahammülüm azaldı, keyiflenirim diye biraz alkol aldım o bile ağlatıyor şu an

Çok seviyorum demişsiniz, çok da üstelemek istemiyorum. Ama duzelmeyecek aksine.daha da kötüleşecek sanki. Neyse umarım istediğiniz gibi çözümlenir sorun, hayırlı geceler.

Çok seviyorum demişsiniz, çok da üstelemek istemiyorum. Ama duzelmeyecek aksine.daha da kötüleşecek sanki. Neyse umarım istediğiniz gibi çözümlenir sorun, hayırlı geceler.
Sevmesem asla evlenmezdim ama bu şekilde stabil gitmesi bile sevgimi görmecegim duruma gelmemiz demek. Sabrımın tükendiğini hissediyorum, belki abartıyorumdur diye açmıştım konuyu, yardımınız için çok teşekkür ederim

Canım
Radikal bir karar al ..B planını devreye şok
Hani izleidginiz filmler bir işimize yarasın
Bir hafta eşinizden ayrı bir yere gidin başka birileri ile vakit geçirin ..ayrı kalın biraz birbirinizi ozleyin kıymetinizi bilin

Telefonlarina cevab vermeyin ..Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var deyin
Gizemli bir havaya bürünun
Hatırlasın bir karısı olduğunu
Varlığınızı ..
Yoklugunuzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…