Değişiyor muyuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten eşim işi kaynaklı haftanın 2-3 gecesi evde olmuyor. O yüzden evde olduğu günler biraz daha özen istiyorum. Yani işe yaramaz zaten ayrı da kalıyoruz

Telefonlarina cevab vermeyin ..Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var deyin
Gizemli bir havaya bürünun
Hatırlasın bir karısı olduğunu
Varlığınızı ..
Yoklugunuzu
Olabilir bu, başka bir mevzu için bunu yapmıştım bayağı pişman olmuştu sonrasında hiç aynı hatayı yapmadı.

Bağımlı maalesef, bu da hastalık, öyle sizin zorlamanızla olacak gibi değil. Önce kendisi isteyecek kurtulmayi, tum bağımlılıklar gibi... Keske terapi alsa. Bunun normal bir hobi olmadığını fark etmeli. Bence bu yuzden sizde meseleyi ciddi bir sekilde ele alin. Tavsiyem; hic kavga etmeden maç izlemediği bir sırada örneğin sofraya oturmadan önce 'yemekten sonra seninle önemli bir şey konuşmak istiyorum' diyin. Karşısınıza alın sakin ve kararli bir sekilde konusup sınırlarınızı keskin bir şekilde çizin. Aksi olmazsa evi terk edin.

Konuştum, sonu tartışmayla bitiyor. Abarttığımı söylüyor. Alanınının olmadığını söylüyor, sıkboğaz ettiğimi. Evi sadece boşanırsam terk ederim ona ders vermek için değil o yüzden sabrımı zorluyorum sanırım.

Tekdir ile uslanmayanin hakkı kotektir
Evi terk gibi düşünmeyin çok basit olur bu
Biraz strateji yürütun illa sabrinizin sonunu beklmeyin birşey yapmalisiniz ters köşe olsun
İklim değişikliği gibi düşünün

Bunu planlı programlı düşünüp yapmam gerekiyor artık sanırım

Yabanci bir cocuk psikoloğunun bir videosunu izlemiştim. Koltukta zıplama diye bağırdigi bir ornek gösteriyor. Bayagi yüksek bir sesle zıplama diye çocuğa bağırmak ondan bir şey yapmasını istemek oluyormuş. Bu bir rica imiş. Bu şekilde sınır cizemezmişiz. Oraya gidip koltuktan indirip bu şekilde oynadığı için odasında oynaması gerektiğini söyleyin gibi bir örnek vermişti. Sizin bir şey yapmaniz gerekiyor o sınırı çizmek için kısaca. Özetle benim bahsettiğim ciddi konuşma beyefendinin hala 'alanım' falan diye saçmalayacagı bir şeye dönüşmemeli. Yoksa bu gün değil yarın zaten boşanacaksiniz. Ne kadar severseniz sevin böyle gitmez. Çocuk olduğunda daha da kötü. Yarın evi terk de etseniz laçka olmus bir yere döner. Bir anlamı olmaz.

Aynı bizim ev ben 11 yıldır evliyim değişmedi bir tane evladım var başka yapmadım. Geçen yaz evden gönderdim git ne istediğine karar ver ona göre hareket et dedim paşa paşa döndü şu an ben ne dersem o

Yok düşünmüyoruz zaten , kucağımda çocukla ilgi dilenme niyetim yok
Tatile çıktığınızda falan ben olsam Tek başıma keyfince takılırdım. Bosverin kendi başınıza birseyler yapın bakalım ne yapacak ya da evde bunu uygulayın. Yalniz kalınca belki anlar hatasını

Tatile çıktığınızda falan ben olsam Tek başıma keyfince takılırdım. Bosverin kendi başınıza birseyler yapın bakalım ne yapacak ya da evde bunu uygulayın. Yalniz kalınca belki anlar hatasını
Hayır 90 dakika sonra skoru öğrenebileceksin zaten neden böyle yapıyorsun ki tatilini zehir etme di mi?

Ağustosta konuştum biraz yumuşak şekilde haklısın falan dedi, işte en azından yatak odamıza telefonla girilmesini istemiyorum, şudur budur okeyledi, önceki gece 1 saat telefonla oyalandı yatakta sabahta işe geç kaldı ben laf söyleyince herseye söylenen oluyorum.

Kardeşim eşiyle ortak yapacak bir şey bulamadıkları ve eşinden sıkılmaya başladığı için siyasi tartışma programı bağımlısı olmuştu. Sonra da boşandılar zaten.

Siz eşinize yetişkin gibi değil de sizi dinlemeyen bir çocukmuş gibi davranıyorsunuz gibi gözüküyor.

Kırıldığınızı, üzüldüğünüzü ifade ederek değil, bu bağımlılığının evliliğinize ciddi zararlar verdiğini anlatarak ifade etmelisiniz.

Takılmayın ya benim eşimde öyle evde de ayrı odalarda takılırız o sürekli maç takip eder sadece futbol değil ilgilendiği farklı spor dalları da var, kendide sporla ilgileniyor zaten, bende dizi yada film izlerim bazen kitap okurum. Dışardada elinden tel düşmez ama beni rahatsız etmiyor biz böyle iyiyiz sizde biraz bireysel takılmayı mı öğrenseniz acaba ????

Soruyorum sıkıldın mu diye yok diyor, telefonlardan uzakken çok güzel keyifli zaman geçiriyoruz. Neden böyle oldu bilmiyorum. İkinci paragrafınız çok doğru, öyle yapıyorum biraz. Son paragrafınız üzerinde çalışıp konuşacağım sanırım

İşte ben böyle biri değilim, beni rahatsız ediyor. Yemeğe çıkmışsak, kahveye cıkmıssak oturup sohbet etmek tercihim olur telefona gömülmek değil. Zaten bu şekilde devam ederse ayrılırız muhtemelen.

Eşin seni sindirmiş galiba bunun normal olduğuna ama hiç normal değil. Bireysel takılmak böyle bir şey değil. Evde ayrı takıldığınız sadece haftada 1-2 akşam ise evet olabilir ama daha fazlası değil. Hele dışarda telefonla takılmak ne demek? Dışarıya sosyalleşmek için çıkmaz mı eşler birlikte bi kahve eşliğinde sohbet etmek için. Eşin sürekli telefonla ilgili ise nasıl mutlu olabilirsin ki, adam senle ilgili değil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…