Değişiyor muyuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O da ben carladıgımı söylüyor bazen konuşuyorum elinde telefon dinliyorsun değil mi diyorum evet canım diyor, sonra dikkati dağılıyor ve ne demiştin diyor. Ee beni tutabilene aşk olsun. İşte abartma canım olabilir böyle şeyler falan filan kafasını ezmek istiyorum o an.

yanılıyorsun maç bağımlısı değil kocan, iddia bağımlısı telefonlarındaki uygulamalara bak bi bakalım
Öyle olsa öyle derdim ama yok yani. Telefonunu elime alırım bilmediğim bir uygulama yok, gizli para yatıracağı bir bütçesi yok. Hesaplar ortak hersey kalem kalem yazılır

Ne alakası var herkesin karakteri ilişkiden beklentisi farklı ben şahsen evdeki işlerim bitince sessizce kafamı dinlemek istiyorum, eşim de aynı şekilde. Biz kişisel alanlarımıza ve yalnızlığımıza düşkün bireyleriz. Bu demek değilki birlikte zaman geçirmiyoruz ya da hiç iletişime geçmiyoruz sürekli bir arada olmaya gerek yok. Sürekli konuşacak bir mevzuda yok zaten günlük rutin hep aynı şeyler.

Haklısın vallahi taş olsa çatlar. Herkes böyle bi koca istemez. Daha geç olmadan o telefonla ilgili ciddi aksiyonlar almazsanız böyle devam eder. Zaten 3 yıl olmuş geç kalmışsınız daha da geç kalmayın

Son 1 yıldır arttı, önceden bu derece değildi, o yüzden zaten dayanamıyorum. Çok teşekkür ederim, az önce geldi, senden uzaklaşıyorum evliliğimizin yıprandıgını hissediyorum falan filan dedim. Haklısın dikkat edicem dedi ama tatmin olmadım, akşam bir posta daha ciddi konuşma yapmam gerekecek.

Bi hafta dikkat edip sonra eski haline dönecekse olmaz yani çocuk kandırır gibi. Onun ki bağımlılık gerekirse yavaş yavaş bıraksın. Böyle nasıl evlilik yürüyecek çocuk olacak. Yine baksın ama dikkat etsin onun ki çok abartılı

bence siz de onun gibi kendinize bir uğraş edinip o uğraşınıza vakit ayırın. onun davranışını aynalamış olursunuz böylece. o zaman size nasıl davranıyor olduğunu görecektir

Evliklikte de bazen ruhsal bunalımlar depresyon evreleri görülür.
Kafaya taktiği birşey olduğunda erkeklerin böyle çıkış yolları yada kafayı dağıtma eylemleride görülür
Acaba çocuk düşünmediniz mi
Hyatinillzda aksiyon eğlence sevgi bağlılık vs baglari olusurdu?

Valla benimki de oyleydi sildirdim sosyal medyalarini herkesin bi ilgi alani var iste benim kocam da yedi yirmi dort balik tutma videolari izliyor gece bile uykusunda oltam nerde filan diyor izin gunlerinde balik tutmaya gidiyor arkadaslariyla amaan diyorum kafa rahat oh diyip keyfime bakar oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…