- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Kusura bakmayın klavye çok düzeltiyor önce devlet hastanesine gittim oradaki adam beni hiç dinlemedi hep anneme sordu sonra başka birine gittik özeldi kadın beni dinledi özel olarak işe yaradı yanı hala ona gidiyorumOncelikle degismeye noktalama isaretleri kullanarak baslarsan daha kolay okuruz.
Annenin seni defalarca psikologa goturdugunu soylemissin. Ne oldu veya olmadi? Neden fayda goremedin?
16 bir tane haber yüzünden orada bebeğin canlanıp sahibini öldürdüğü yazıyorduYasiniz kac?
Neden oyuncaklardan korkuyorsunuz?
O haber değil film16 bir tane haber yüzünden orada bebeğin canlanıp sahibini öldürdüğü yazıyordu
Yok ben gazete de okumuştum Amerika’da yaşanmışO haber değil film
Gerçekten inandın mı tatlım buna16 bir tane haber yüzünden orada bebeğin canlanıp sahibini öldürdüğü yazıyordu
Yaşanmış mı? Sence bunun gercek olma olasılığı var mi? Korktugun ve yaşında küçük olduğu için öyle hatirliyorsunYok ben gazete de okumuştum Amerika’da yaşanmış
Valla inandım o haberden sonra küçüklük bebeklerimi odadan kaldırdım hatta çöpe attırdımGerçekten inandın mı tatlım buna
Mumkun mu gercekten boyle bir sey? Akli melekelerinizi koruyun. Kitap okuyun. Etrafla iletisimi azaltin.16 bir tane haber yüzünden orada bebeğin canlanıp sahibini öldürdüğü yazıyordu
Olabilir aslında ama ergenlikten de çıkmak üzereyim 2 yılım kalmış kasımda 17 yim hala hissediyorum bu duygularıYaşın çok küçük bi ergenlik geçişi varsayımı yaparsak o yüzden bu yoğun duygular olabilir mi sende ?
Ya aslında ergenliğin de yaşı yok 30 yaşında da ergence davranıp düşünebilir insan.Olabilir aslında ama ergenlikten de çıkmak üzereyim 2 yılım kalmış kasımda 17 yim hala hissediyorum bu duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?