degişmemi isteyen sevgili

korecan1919

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
273
84
13
29
4 bucuk aylık bi ilişkim var sorun şu ki sevgilim degişmemi istiyo
kendisi 21 ben 20 yasındayım .
beni ailesi ile tanıstırmal istedi istemedim erken dedim .
kuzenın nişanına cagırdı gitmedim cünkü ben dah bu kadar yenı iken aile içine girmeye karsıyım.
sımdi de tutturmuş ortak bişeylerimiz olsun hani şu sevgililer takım gıyıyo aynı kıyafetten ama ben yıne istemıyorum cocukca geliyo .
aynı ayakkıbıdan alalım dıyo .
ben bu cocukla napcam ne renk giyiyosan bende onu giyim diyo

aile konusunda dogru olanı yapmıssın bu istikrarla git aynen.
aynı ayakkabıyı alsn demek heves etmiş hevesini alınca bırakır yakanı canm merk etme.

4 bucuk aylık bi ilişkim var sorun şu ki sevgilim degişmemi istiyo
kendisi 21 ben 20 yasındayım .
beni ailesi ile tanıstırmal istedi istemedim erken dedim .
kuzenın nişanına cagırdı gitmedim cünkü ben dah bu kadar yenı iken aile içine girmeye karsıyım.
sımdi de tutturmuş ortak bişeylerimiz olsun hani şu sevgililer takım gıyıyo aynı kıyafetten ama ben yıne istemıyorum cocukca geliyo .
aynı ayakkıbıdan alalım dıyo .
ben bu cocukla napcam ne renk giyiyosan bende onu giyim diyo

ilişki çok yeni aileleri katmamak çok isabetli bir karar. ben şahsen aileleri evliliğe 5 kala ilişkiye katmak taraftarıyım ne kadar geç o kadar iyi.
diğer mevzu da seni değiştirme çabası değil bir heves. aynı renk giy, çift kazaklarından al aynı ayakkabıdan al ne olmuş. dert mi bu allasen.. çok da cici. yaşınız genç gönlünüzden ne geçiosa onu yapın. kırma çocuğu giy gitsin..

Bu değişmeni istemek değil ki?

Bir defa ailesi ile tanışmaman ve kuzeninin nişanına gitmemen mantıklı bir davranış olmuş.
Erken yüz-göz olununca herşey çabuk tükeniyor ve konu gereksiz noktalara geliyor.

Senin yapacağın tek şey, bunların çocukça geldiğini ve senin bu tarz şeylerden hoşlanmadığını belirtmek.
Biz de yıllardır eşim ile bir örnek converse alıcaz, sözüm ona, hala alamadık mesela... :-)

Sen de madem "ortak birşeylerimiz olsun istiyorsan ...... yapalım" diyerek bir öneri sun.
Ortak birşeylerinizin olması için illa aynı tarz giyiniyor, aynı renk giyiniyor olmanıza gerek yok. :KK39:
Bu tarz bir yaklaşımla sevgilinin de gönlü olmuş olur.

ilişki çok yeni aileleri katmamak çok isabetli bir karar. ben şahsen aileleri evliliğe 5 kala ilişkiye katmak taraftarıyım ne kadar geç o kadar iyi.
diğer mevzu da seni değiştirme çabası değil bir heves. aynı renk giy, çift kazaklarından al aynı ayakkabıdan al ne olmuş. dert mi bu allasen.. çok da cici. yaşınız genç gönlünüzden ne geçiosa onu yapın. kırma çocuğu giy gitsin..
aile konusunda bende senle aynı dusuncedeyım :) yorumun için tskler :)

işte henüz olgunluklarınız uygun değil

aile ile tanışmak istememek doğru karar

aynı şeyi giymeye özenmek çok var etrafta

belki cidden o öyle olması gerekir sanıyorduk

sevgilim ile el ele tutuşup gezmezdik mesela

insanlar bize uzaylı gibi bakardı

sokakta sevgilimle mi normal arkadaşımla mı gezdiğim anlaşılmıyormuş ne önemi varsa

herkesin beklentileri farklı işte

bir süre daha devam et karşılıklı beklentiler karşılanmıyorsa da ayırın yollarınızı

Bu değişmeni istemek değil ki?

Bir defa ailesi ile tanışmaman ve kuzeninin nişanına gitmemen mantıklı bir davranış olmuş.
Erken yüz-göz olununca herşey çabuk tükeniyor ve konu gereksiz noktalara geliyor.

Senin yapacağın tek şey, bunların çocukça geldiğini ve senin bu tarz şeylerden hoşlanmadığını belirtmek.
Biz de yıllardır eşim ile bir örnek converse alıcaz, sözüm ona, hala alamadık mesela... :-)

Sen de madem "ortak birşeylerimiz olsun istiyorsan ...... yapalım" diyerek bir öneri sun.
Ortak birşeylerinizin olması için illa aynı tarz giyiniyor, aynı renk giyiniyor olmanıza gerek yok. :KK39:
Bu tarz bir yaklaşımla sevgilinin de gönlü olmuş olur.
o .... seyı de soyleseydın keske :(

işte henüz olgunluklarınız uygun değil

aile ile tanışmak istememek doğru karar

aynı şeyi giymeye özenmek çok var etrafta

belki cidden o öyle olması gerekir sanıyorduk

sevgilim ile el ele tutuşup gezmezdik mesela

insanlar bize uzaylı gibi bakardı

sokakta sevgilimle mi normal arkadaşımla mı gezdiğim anlaşılmıyormuş ne önemi varsa

herkesin beklentileri farklı işte

bir süre daha devam et karşılıklı beklentiler karşılanmıyorsa da ayırın yollarınızı
tsk ederım zaman ayırıp yazdıgın için :)

siz erkek o bayan mı diye direkt rumuzunuza baktım

çünkü çok haklısınız
ve aynen bu şekilde devam edin
ama merakı varsa, aynı tip kıyafet giyin gönlü olsun bir kıyafeti çok gördün demesin sonra

Back
X