- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Komşu nasil gece uyutmuyor ne yapiyor ki
Malesed karakter meselesi olmayınca olmuyor
Ilginc durum. Sordunuz mu ne yapiyorsunuz diye gerekirse video cek mahkemeye verecem diye soyle.valla anlamadım ben de takır tukur güm güm sürekli bi gürültü halinde insan gece gece ne yapar o kadar bilmiyorum
Ben taşındım, ve o evi gördükçe sinirlerim bozuluyor
Ilginc durum. Sordunuz mu ne yapiyorsunuz diye gerekirse video cek mahkemeye verecem diye soyle.
Bizdede var o komşular ve ne dersem deyim anlamıyolar gece başlıyo onlara hayat o çocuklar 12 dedim ağlamaya başlarlar herhalde yürüyüş biçimleride farklı topuklarını yere güm güm basa basa yürüyorlar sanki duymamaya çalışıyom napçan anlamıyolar çünkü
O binada başka komsu yok mu o kadar sesi alt üst yan komsularda duyar sonucta onlar ne yapiyor ki bu durumdaaynen öyle. ev sallanıyor yürürken. kapı cam mı çarpıyolar napıyolar anlamadım gerçekten.
en büyük hayalim müstakil ev şu an.
O binada başka komsu yok mu o kadar sesi alt üst yan komsularda duyar sonucta onlar ne yapiyor ki bu durumda
Kulaklıkla uyumaya alış.
ben buradaki okuluma yeni başladığımda okulun içinde bir flatte kalıyorduk sevgilimle. Küçücük bir odaydı ve duvarlar olmasa da olurdu yani yandaki kişi fermuarını çekse bile duyardık. Daha yeni gittiğimiz okulda da kavga edemeyiz, karşı taraf jamaikalı olunca da biraz tırsmış olabiliriz.
O kişiye söve söve kulaklıkla uyumaya alıştık ikimiz de, bir süre sonra yanda onlar çılgın fantezi deryalarında kaybolurken biz fosur fosur uyumaya başladık. 3 ay sonra da eve çıktık.
ohoo denemediğim kulak tıkaçı kalmadı sassy yazaten onlarla yatıyorum ama güm diye bi sesle kalkıyorum gece.
sen normal müzik kulaklığından mı bahsediyorsun?
aklıma şu küçük kulak içi aktif ses kesici (active noise canceling) olanlardan almak geldi ama bende kulak üstü olanlardan var onlarla uyunmuyor haliyle.
Tahammul edemiyorum ben de ztn ben bile tahammjl edilecek biri degilimarkadaşlar diyelim belli bir süre bir duruma katlanmak zorundasınız nasıl sabrediyorsunuz bu duruma?
zor insanlarla yaşamak/çalışmak vs gibi düşünün nasıl tahammül edebiliyorsunuz? kendinizi nasıl sakin tutup hedefinize odaklı kalabiliyorsunuz?
konu açma sebebi gece beni uyutmayan komşum. kendisiyle her tür iletişimi denedim olmuyor konu açma amacım buna çözüm bulmak değil artık yani gece 4 5 kez uyandırıyor, gündüz de deli gibi ders çalışmam gerek. bu duruma tahammül etmem gerek yoksa kendimi sinir ettiğimle kalıyorum. o yüzden önemsememeyi umursamamayı nasıl sağlayacağım derdim o. elbet benden kötü şartlara tahammül eden olmuştur nasıl sabrettiniz?
not: dini yorum yapmayın lütfen.
Evet bildiğin müzik kulaklığı. Sevgilim o kadar rahatsız olmaz o kulak tıkaçı kullandı ona sesler gelse de uyudu ama ben uyuyamadım. Normal airpod kullandım hans zimmer dinleyerek bebek gibi uyuyordum. :)
Ama şimdi bir kulaklığım var sony active noise canceling bluetooth kulaklık diye bir şey, taktığın anda dış dünyayla bağlantın kopuyor.
Tahammul edemiyorum ben de ztn ben bile tahammjl edilecek biri degilimhayat vurdu gtti izi kaldi. Madem iletisim kuramiyorsn. Baska odada yat ayni anda evin butun odalarinda ses yapmiyodut heralde iyi duyuyorsunz uykm.varken oyle.bir seyi duymam diye dusundm bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?