- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ben de karşılık olarak gürültü yapardım sanırım. Konuşup uyarınca suçlu duruma düşürüyorlar insanı. Eşim uyardı, inadina yapar gb bir sey oldu. Ben bir kere kapıyı güümm diye çarptım, daha da ses gelmedi:)) Donra çocugu düşünerek( gürültüden cocuk bagirtisindan uyuyamiyordu uykusundan zipliyordu) tasindik. Cok sukur sessiz sakin bir sitedeyiz. Cok şükür.
Yöneticinize iletseniz? Ben tahammül edemediğim insanlarla minimum görüşüyorum hatta görüşmüyorum. İş yerimde de sürekli dedikodu yapan karakteri oturmamış insanlar var maalesef, hiç konuşmuyorum. Selamın ötesine geçmiyorum. Tabi bunun öncesinde muhakkak bir tartışma yaşamışımdır.valla anlamadım ben de takır tukur güm güm sürekli bi gürültü halinde insan gece gece ne yapar o kadar bilmiyorum
Yöneticinize iletseniz? Ben tahammül edemediğim insanlarla minimum görüşüyorum hatta görüşmüyorum. İş yerimde de sürekli dedikodu yapan karakteri oturmamış insanlar var maalesef, hiç konuşmuyorum. Selamın ötesine geçmiyorum. Tabi bunun öncesinde muhakkak bir tartışma yaşamışımdır.
Akrabalarla da görüşmüyorum. Telefonlarını açmıyorum engelliyorum. Saygısız ve iki yüzlü İnsanlara tahammülüm Yok.
Komşu en hafifi kalıyor.
arkadaşlar diyelim belli bir süre bir duruma katlanmak zorundasınız nasıl sabrediyorsunuz bu duruma?
zor insanlarla yaşamak/çalışmak vs gibi düşünün nasıl tahammül edebiliyorsunuz? kendinizi nasıl sakin tutup hedefinize odaklı kalabiliyorsunuz?
konu açma sebebi gece beni uyutmayan komşum. kendisiyle her tür iletişimi denedim olmuyor konu açma amacım buna çözüm bulmak değil artık yani gece 4 5 kez uyandırıyor, gündüz de deli gibi ders çalışmam gerek. bu duruma tahammül etmem gerek yoksa kendimi sinir ettiğimle kalıyorum. o yüzden önemsememeyi umursamamayı nasıl sağlayacağım derdim o. elbet benden kötü şartlara tahammül eden olmuştur nasıl sabrettiniz?
not: dini yorum yapmayın lütfen.
Bi yerden sonra boşverdim. Onun sorunları olduğunu ve ben uyarmaya devam edersem seviyesinde çirkin bir kavgaya girmiş olmak istemedim. Böylesi bir kişi yüzünden kendimi rezil etmemem gerektiğini düşündüm. Benim yan komşum gece 2de çamaşır makinası çalıştırıyordu.Sıkmaya geçince uçak kalkışı yapıyordu mübarek. En son o kadar alışmışım ki uykumu bölmemeye başladı. Kapısına da sürekli polis geliyordu. Kulak tıpası alın isterseniz.arkadaşlar diyelim belli bir süre bir duruma katlanmak zorundasınız nasıl sabrediyorsunuz bu duruma?
zor insanlarla yaşamak/çalışmak vs gibi düşünün nasıl tahammül edebiliyorsunuz? kendinizi nasıl sakin tutup hedefinize odaklı kalabiliyorsunuz?
konu açma sebebi gece beni uyutmayan komşum. kendisiyle her tür iletişimi denedim olmuyor konu açma amacım buna çözüm bulmak değil artık yani gece 4 5 kez uyandırıyor, gündüz de deli gibi ders çalışmam gerek. bu duruma tahammül etmem gerek yoksa kendimi sinir ettiğimle kalıyorum. o yüzden önemsememeyi umursamamayı nasıl sağlayacağım derdim o. elbet benden kötü şartlara tahammül eden olmuştur nasıl sabrettiniz?
gece ders çalışıp gündüz uyumayı deneseniz. gündüz de gürültü yapıp uyutmayacaktır muhakkak ama gece ders çalışmanın verdiği yorgunlukla uyur kalırsınız belki.
Bi yerden sonra boşverdim. Onun sorunları olduğunu ve ben uyarmaya devam edersem seviyesinde çirkin bir kavgaya girmiş olmak istemedim. Böylesi bir kişi yüzünden kendimi rezil etmemem gerektiğini düşündüm. Benim yan komşum gece 2de çamaşır makinası çalıştırıyordu.Sıkmaya geçince uçak kalkışı yapıyordu mübarek. En son o kadar alışmışım ki uykumu bölmemeye başladı. Kapısına da sürekli polis geliyordu. Kulak tıpası alın isterseniz.
Siz de komşunuz uyurken aynı sesleri yapın.anlasın nasıl oluyormuş.
Bende bazı sebeplerden bazı insanlara katlanmak zorundayım. Gelecek güzel günleri hayal ederek katlaniyorum.
Komşuma sabredemedimarkadaşlar diyelim belli bir süre bir duruma katlanmak zorundasınız nasıl sabrediyorsunuz bu duruma?
Komşuma sabredemedim
Whatsaptan yazdım gece
Ama inkar etti
Annem babam eşim dışındaki insanlara pek sabırlı değilim
Konunun zaten dinle bi alakası yok ki..
Başka bir odada uyumayi denediniz mi?
Kulağınıza pamuk tıkamak da bi yol ama sonuçta bir yangın çıksa, Allah korusun,siz duymazsınız...
Ne bileyim başka bi yol da gelmiyor aklıma.
bence gergin tedirgin uyuduğun için de çabuk uyanıyorsun
insan kafası dolu yatınca en ufak bir sese de uyanıyor
bazen de top atsalar uyanmıyor
Kulaklara tıkaç takmak.
Madem muhatap olmak istemiyorsunuz ki zaten insan gibi insan olsa o saatte rahatsız etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?