değiştirilemeyecek durumlarda nasıl sabır gösteriyor tahammül ediyorsunuz?

denedim onu da valla çare olmadı. neler neler yaptım. gamsız gebeş boş beleş insanlarla uğraşmak çok zor. gece uyumasa gündüz uyurum bana ne diyor çok rahatlar ya.

aynen ben de zıplayarak uyanıyorum kalbim kütküt hasta olacağım artık.

Cocuk sesi haric diger turlu gurultuye tahammulum asla yok. Yuksek sesle konusulmasida dahil siz cikin yukari anlatin durumunuzu

valla anlamadım ben de takır tukur güm güm sürekli bi gürültü halinde insan gece gece ne yapar o kadar bilmiyorum
Yöneticinize iletseniz? Ben tahammül edemediğim insanlarla minimum görüşüyorum hatta görüşmüyorum. İş yerimde de sürekli dedikodu yapan karakteri oturmamış insanlar var maalesef, hiç konuşmuyorum. Selamın ötesine geçmiyorum. Tabi bunun öncesinde muhakkak bir tartışma yaşamışımdır.
Akrabalarla da görüşmüyorum. Telefonlarını açmıyorum engelliyorum. Saygısız ve iki yüzlü İnsanlara tahammülüm Yok.
Komşu en hafifi kalıyor.

görüştüm çoktan. ev sahibi, kontratı yapan emlakçı adamın kendisiyle babam ayrı konuştu ben kendim ayrı konuştum hala çözüm yok.

o yüzden artık tiksinti bastı bir daha bu konuyu kapatıp konuşmak dahi istemiyorum.

aynen iki yüzlü insanlara benim de tahammülüm yok. sabrım da tükendi yorgunluktan. ama bi şekilde devam etmem lazım.

gece ders çalışıp gündüz uyumayı deneseniz. gündüz de gürültü yapıp uyutmayacaktır muhakkak ama gece ders çalışmanın verdiği yorgunlukla uyur kalırsınız belki.

Yanlış olduğunu bildiğim bir duruma sessiz kalamam
Değiştirmek müdahale etmek olmadı konuşmak (bizimkiler buna söylenme diyor) mutlaka birşey yaparım
Bununla böyle baş ediyorum
Bir diğer yöntem ise
Bazıları sinirliyken terapi niyetine ağlar iyi gelir

Bi yerden sonra boşverdim. Onun sorunları olduğunu ve ben uyarmaya devam edersem seviyesinde çirkin bir kavgaya girmiş olmak istemedim. Böylesi bir kişi yüzünden kendimi rezil etmemem gerektiğini düşündüm. Benim yan komşum gece 2de çamaşır makinası çalıştırıyordu.Sıkmaya geçince uçak kalkışı yapıyordu mübarek. En son o kadar alışmışım ki uykumu bölmemeye başladı. Kapısına da sürekli polis geliyordu. Kulak tıpası alın isterseniz.

Siz de komşunuz uyurken aynı sesleri yapın.anlasın nasıl oluyormuş.

gece ders çalışıp gündüz uyumayı deneseniz. gündüz de gürültü yapıp uyutmayacaktır muhakkak ama gece ders çalışmanın verdiği yorgunlukla uyur kalırsınız belki.

o olmuyor ya denedim insana uygun bişey değil biraz sızmışım mesela başım çatlıyor şu an gece gündüze ters dönünce verim çok düşüyor zaten gündüz de ses yapıyorlar.

aynen ben de boşvermek zorundayım işte. keşke ben de alışsam da ani gürültülere alışılmıyor sanırım rutin bi gürültü olsa alışıcam da.

kulak tıpası kullanıyorum zaten.

bi yandan da artık ben müdahale etmeyeyim de başka komşular uğraşsın diyorum dün gece artık ben delirdim duvara vurdum bu sefer ses çıkaran ben oluyorum.

şu an dehşet başım ağrıyor ya insana şu eziyeti keyiflerince nasıl yapıyorlar anlamıyorum hiç mi vicdanları yok utanmaları yok bu insanların.

Komşuma sabredemedim
Whatsaptan yazdım gece
Ama inkar etti

Annem babam eşim dışındaki insanlara pek sabırlı değilim

Konunun zaten dinle bi alakası yok ki..

Başka bir odada uyumayi denediniz mi?

Kulağınıza pamuk tıkamak da bi yol ama sonuçta bir yangın çıksa, Allah korusun,siz duymazsınız...

Ne bileyim başka bi yol da gelmiyor aklıma.

bence gergin tedirgin uyuduğun için de çabuk uyanıyorsun

insan kafası dolu yatınca en ufak bir sese de uyanıyor

bazen de top atsalar uyanmıyor

ya böyle konularda genelde dini yorum yapılıyor bana o yüzden.

denedim hatta şu an ailemin bütün düzenini bozacak yeni bir değiştirme yapacağız onları baya zora sokuyorum ama napayım başka bir çare yok. en dip odaya gideceğim orada yan komşular olduğu için duramıyorlar sanırım herkes duycak onları diye belki rahat ederim orda.

Kulaklara tıkaç takmak.
Madem muhatap olmak istemiyorsunuz ki zaten insan gibi insan olsa o saatte rahatsız etmez.

bence gergin tedirgin uyuduğun için de çabuk uyanıyorsun

insan kafası dolu yatınca en ufak bir sese de uyanıyor

bazen de top atsalar uyanmıyor

evet bu doğru ama uyku ilacı içip ya da kendimi çok yorup uyuduğumda bile kaç kez uyandım ki ben öyle hani kendiliğinden kalkan biri değilimdir. kendi yapımı biliyorum yani bi yatarım bi daha sabah kalkarım arada wc ye bile gitmem. sorun psikolojik olsaydı keşke onun çözümü bile daha kolay. bikaç gece denedim uyumadan dinledim cidden takır tukur yerlere bişeyler atıyorlar gümgüm sesler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…