Dehşet içindeyim,boğuluyorum

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
Konu annem...
Bir gecede insanın başına neler geliyormuş meğer
Bugun surekli benimle yeniden yeniden tanışmaya calıstı,evimi iş yeri olarak algılıyor oglumu esimi arada animsiyor ama en cok beni unutmuş
Yarin ilk is norolog...başım agriyor diye benimle gelmesini ikna ettim
Nefes alamıyorum...

Çok geçmiş olsun... bir gecede mi oldu tüm bunlar? Kafasını falan mı çarptı acaba ?

1 gecede durup dururken bir insan bu hale gelmez. Mutlaka sebepleri vardır.

Ne yaşadı ne oldu da kimseyi tanıyamaz hale geldi?? Çok üzeri kapalı yazmışsın.

Soruları kelime kelime cevaplıyorsun, olmuyor.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ne diyelim.

Canim konu hakkinda bilgim yok ama gecmis olsun demeye geldim rabbim yardimcin olsun insallah senin gibi guzel kalpli kadinin annesine

1 gecede durup dururken bir insan bu hale gelmez. Mutlaka sebepleri vardır.

Ne yaşadı ne oldu da kimseyi tanıyamaz hale geldi?? Çok üzeri kapalı yazmışsın.
Agir bir iftraya ugradi ama aklandi
Sonra sevdigi bir insandan ayrildi...arda rda geldi gibi...bilmiyorum iste sabaha karsı kendimi tanitiyordum...butun gece uyumadi zaten dogru duzgun
Surekli bir unutkanlik icinde degil ama sık sık oldu...mesela cok gecmis zaman olayları hatirliyor gibi ...yakin gecmiste sorun var gibi bazi konularda...

Bugün nörolojisi nöbetçi olan bir acile giderseniz nöroloji uzmanı görür.MR tomo falan çekilir.Endise etme sakın ol
Sakin olup dikkatli adımlar atman lazim.Bugun gösteremezsen bugünden nörolojiye randevu al internetten.Kim olursa olsun seç birini.Dolmussa sabah erkenden gidersin oyle sıra verirler yine.Bir gecede mi oldu söylersen daha iyi aydınlatabilirdik.

Doktora gitmekte fayda var çare bulunur inşallah.

Umarım yakın zamanda da kendine gelir, çok geçmiş olsun.

Bu arada maalesef annemin yogun alkol ve sigara kullanimi var
Ama yani 2 gundur alkol almamisti

Zaman kaybetmemek icin ilk once acil sekreterini bağlatıp nöroloji nöbetçi mi sorabilirsiniz.Ama lafa tutmayın işleri yogun ve gürültülü ortam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…