- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Çok geçmiş olsun... bir gecede mi oldu tüm bunlar? Kafasını falan mı çarptı acaba ?Konu annem...
Bir gecede insanın başına neler geliyormuş meğer
Bugun surekli benimle yeniden yeniden tanışmaya calıstı,evimi iş yeri olarak algılıyor oglumu esimi arada animsiyor ama en cok beni unutmuş
Yarin ilk is norolog...başım agriyor diye benimle gelmesini ikna ettim
Nefes alamıyorum...
2 hafta onceÇok geçmiş olsun... bir gecede mi oldu tüm bunlar? Kafasını falan mı çarptı acaba ?
48Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Kaç yaşında?
Agir bir iftraya ugradi ama aklandi1 gecede durup dururken bir insan bu hale gelmez. Mutlaka sebepleri vardır.
Ne yaşadı ne oldu da kimseyi tanıyamaz hale geldi?? Çok üzeri kapalı yazmışsın.
Yok...dun gece basladiGeçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
2 haftadır böyle demişsiniz,doktor konusunu ihmal etmeyin derim. Bir an önce gidin.
Agir bir iftraya ugradi ama aklandi
Sonra sevdigi bir insandan ayrildi...arda rda geldi gibi...bilmiyorum iste sabaha karsı kendimi tanitiyordum...butun gece uyumadi zaten dogru duzgun
Surekli bir unutkanlik icinde degil ama sık sık oldu...mesela cok gecmis zaman olayları hatirliyor gibi ...yakin gecmiste sorun var gibi bazi konularda...
Ozaman bugün nörolojisi nobetci olan bir acile gidin hemen.Suan herhangi birine giderseniz orda yoksa hangi hastanede olduğunu size söylerler.Ilk once buyuk hastYok...dun gece basladi
2 hafta once darbe aldigini soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?