Dehşet içindeyim,boğuluyorum

Bu alzheimer belirtisi sanki :/

Yok...dun gece basladi
2 hafta once darbe aldigini soylemisti
Anladım. Acil şifalar. Umarım geçici bir durumdur,anneniz bir an önce sağlığına kavuşur.
Benim annemde çok üzgün ve kafası dolu olduğu bir dönem,her zaman gittiği yerlerde kaybolmuştu bir iki kez. Nerede olduğunu hatırlamadı,ne tarafa gideceğini bilemedi,sokak ortasında öylece kalakalmış. Neyse ki herhangi bir sorun çıkmadı kontrollerinde. Umarım annenizin de ciddi bir sorunu yoktur

Çok geçmiş olsun. Neden yarına kadar bekliyorsunuz ki, acile gitseniz? Tansiyonunu ölçtünüz mü? Beyine giden damarlarla alakalı bir durum olabilir. Bizim ailede benzer bir durum yaşadık da... Yani Allah korusun, umarım öyle bir şey değildir, belki alakası bile yoktur ama beklememelisiniz, hemen gitmelisiniz.

Bence acile gidin hic beklemeyin bu sekilde tanidigim biride oldu kanama geciriyormus tansiyona baktinizmi allah korusun allah sifa versin

Çok geçmiş olsun annemle akranmış annen çok üzüldüm geçici bir durum olduğunu düşünüyorum belki dikkat çekmeye çalışıyordur, yani hayatının kötü bir dönemi ve senden daha fazla ilgi istiyor olabilir bunun yolunu da bu şekilde mi buldu acaba, nedense aklıma ilk bu geldi, bilmiyorum tabi böyle bi huyu var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…