Dehşet içindeyim,boğuluyorum

Babannemde de olmuştu emboli atmisti . Cok değişikti hemen fark eder etmez doktora gittiler. Ankaraya 2 saat uzaklıkta bir yerde yaşıyorduk giderken yolda birden hatirlamay baslamis gidincede. Pıhtı attigini öğrendiler hafıza bölümüne. Vok tuhafti ya bence hemen yaşadığınız yeri bilmiyorum ama üniveriste hastahanesine gidin cok gecmis olsun

Erken yaşta alzeimer başlangıcı gibi duruyor işiniz zor Allah yardımcınız olsun ilerleyen süreçler çok daha zor olabilir en yakınlarını hırsızlıkla ya da düşmanmış gibi algılayabilir (

Geçmiş olsun.
Anlattıklarınız alzheimer belirtisi gibi ama tabii belli de olmaz. Var mıdır ailenizde alzheimerden teşhis almış bir anneanne/teyze vs ?

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, babaannem de birkac kere olmuştu biz alzheimer başlangıcı zannetmiştk ama meğerse kandaki üre yukselmis bu sebep olmuş. Geçici bir durumdu yani. Belki öyle birşey söz konusudur. Umarım düzelir kısa zamanda

Geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyidir anneniz. Daha çok genç. Kalıcı bir şey olduğunu sanmam. Zaten birden bu derece unutkanlık gelişmez. Başına aldığı travmayla ilgili olabilir. Acil şifalar diliyorum.

Acile gitmeniz laızm bence. Alzheimer, bunama falan değil çünkü anlattığınız kadarıyla. Kafasını çarptı demişiniz o yüzden olabilir, pıhtı olabilir, beyne baskı yapan bir tümör olabilir veya psikolojik de olabilir. Acil müdahale gerektiren bir şeyse gecilkmeyin, değilse de acilden yönlendirilirsiniz zaten uygun polikliniğe.

Alzeimer yavaş yavaş belirti gösterir babaannemle vardı. Sizinki başka bişey bence ama iki hafta da birden bire olması ilginç umarım geçici psikolojik bişeydir ve çabucak düzelir amin

Benim eşimde geçen sene turp gibiyken bir sabah felç indi diye ambulans çağırdık. Ağzı yamuldu konuşamadı. Ambulans geldi şuurunu kaybetti hastanede beni tanımadı. Bunların hepsi birkaç saat içinde oldu. Hemen müdahale ettiler. Bütün testleri yaptılar. Genetik test dahil. 1 hafta boyunca kekeleyerek konuştu. 15 gün boyunca damardan antibiyotik verdiler. 15 gün sonra düzeldi hiçbirşeyi kalmadı. Sebebi beyne bir mikrop girmiş hangi sinire dokunsa orayı etkilemiş. Antibiyotikle vucuttan attılar. Yani norolojik vakalarda saniyelerin bile önemi var. Geç kalmayın gidin hemen doktora.

Ürktüm gerçekten, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…