Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Smay basin sağolsun.acini paylaşıyorum,ben de oğlumu iki ay önce 37.haftada karnımda kaybettim.çok özlüyorum melegimi Allah anne olmayı nasip etsin cumlemize sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin insallah1 hafta oldu oğlumu kaybedeli..29 haftalıktı bebeğim.3 gün yaşayabildi. .Tüp bebekti 3,5 yıl sonra kavuşmuştuk oğlumuza. .ama inşallah ahirette buluşucaz. Sadece sabır diliyorum ve sağlıklı sıhhatli bir evlat...Hepimizin başı sağolsun ..
Smay basin sağolsun.acini paylaşıyorum,ben de oğlumu iki ay önce 37.haftada karnımda kaybettim.çok özlüyorum melegimi Allah anne olmayı nasip etsin cumlemize sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin insallah
Evet cnm cok zor .korkmak da hakliyiz.ama guclu olmaktan baska caremiz yok.asil bunlari nasil atlatacagiz paylasalim lutfen....Amin canım inşallah. Sana sabır ve hayırlı uxun ömürlü evlatlar diliyorum cnm.hayallerim vardı..yarım kaldı herşey..hayırlısı böyleymiş diyorum ama içim buruk..korkuyorum..evlat sahibi olamam diye.daha doğrusu kocama bu mutluluğu tattıramam diye..ama kızıyorum kendime bukadar umutsuzum diye..
Şimdi biran önce doktorumla görüşüp ne zaman hamile kalabilirim bu sorunun önlemleri nedir herşeyi konuşmak istiyorum.martta gel dedi doktorum.sonra da yeniden umut bağlamak istiyorum birşeylere. .Tüp bebek merkezindeki doktorumla da görüşmek istiyorum. .Bunlar beni yeniden canlandıracak inşallah.oğluma gelince,o en güzel yerde biliyorum,içim rahat. Biz de seçilmiş anne babalarız inşallah. Kendimi çok yıpratmak Allah korusun isyana girer diye korkuyorum. O yüzden gözyaşı dökerken bile buna da şükür diyorum...ağlarken içimi bir deftere döküyorum. Önceden oğluma mektup diye yazıyordum. Ilerde okur diye. Şimdi o deftere oğluma söyleyemediklerimi yazıyorum. Eşim toparlandı gibi gözüküyor. Ben dertleşmek istiyorum ama konuyu kapatıyor. O da çok üzüldü ama şimdi daha güçlü görünüyor..Evet cnm cok zor .korkmak da hakliyiz.ama guclu olmaktan baska caremiz yok.asil bunlari nasil atlatacagiz paylasalim lutfen....
Benim dort ay olacak.benimde en buyuk destekcim ailem ve tabiki esim.evet en guzel yere gittiler yavrularimiz.bize de dusen sabir ve dua.iyi haberlerimiz olsun Insallah...Şimdi biran önce doktorumla görüşüp ne zaman hamile kalabilirim bu sorunun önlemleri nedir herşeyi konuşmak istiyoum.martta gel dedi doktorum.sonra da yeniden umut bağlamak istiyorum birşeylere. .Tüp bebek merkezindeki doktorumla da görüşmek istiyorum. .Bunlar beni yeniden canlandıracak inşallah.oğluma gelince,o en güzel yerde biliyorum,içim rahat. Biz de seçilmiş anne babalarız inşallah. Kendimi çok yıpratmak Allah korusun isyana girer diye korkuyorum. O yüzden gözyaşı dökerken bile buna da şükür diyorum...ağlarken içimi bir deftere döküyorum. Önceden oğluma mektup diye yazıyordum. Ilerde okur diye. Şimdi o deftere oğluma söyleyemediklerimi yazıyorum. Eşim toparlandı gibi gözüküyor. Ben dertleşmek istiyorum ama konuyu kapatıyor. O da çok üzüldü ama şimdi daha güçlü görünüyor..
Bizim evimizde durumlar böyle cnm.bir de annem yanımda iyiki yanımda..siz ne durumdasınız cnm..ne kadar olmuştu güzel bebeğin gideli..
Canım doktorum bana 4 ay bekleme süresi verdi.2 ay bitti,2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum.doktorum bu kez daha erken alırız 35,36.hafta gibi dedi ayrıca önlem amaçlı kan sulandirici iğne yaparız dedi çünkü tekrarlama riski var kadın aynı kadın rahim aynı rahim dedi.haftaya doktorumla randevum var.görüşmenin ayrıntılarını yazarım size.seçilmiş anne babalarïz haklisin.çok acı evet ama yakın bir dostum her kadına nasip olmaz dedi,Allahın vardır bir hikmeti bilemeyiz.şer gibi görünür ama vardır bir hayır hakkımızda ınş.bebeklerimiz şefaatçi olurlar ınş bize.Şimdi biran önce doktorumla görüşüp ne zaman hamile kalabilirim bu sorunun önlemleri nedir herşeyi konuşmak istiyorum.martta gel dedi doktorum.sonra da yeniden umut bağlamak istiyorum birşeylere. .Tüp bebek merkezindeki doktorumla da görüşmek istiyorum. .Bunlar beni yeniden canlandıracak inşallah.oğluma gelince,o en güzel yerde biliyorum,içim rahat. Biz de seçilmiş anne babalarız inşallah. Kendimi çok yıpratmak Allah korusun isyana girer diye korkuyorum. O yüzden gözyaşı dökerken bile buna da şükür diyorum...ağlarken içimi bir deftere döküyorum. Önceden oğluma mektup diye yazıyordum. Ilerde okur diye. Şimdi o deftere oğluma söyleyemediklerimi yazıyorum. Eşim toparlandı gibi gözüküyor. Ben dertleşmek istiyorum ama konuyu kapatıyor. O da çok üzüldü ama şimdi daha güçlü görünüyor..
Bizim evimizde durumlar böyle cnm.bir de annem yanımda iyiki yanımda..siz ne durumdasınız cnm..ne kadar olmuştu güzel bebeğin gideli..
Canım bir doktor bana 2 yıl bekle dedi. Ama yumurta rezervimden haberi yok tabi. Kendi doktorumun önerisini merakla bekliyorum. 1 ay sonra gitcem. .hayırlısı canım.sen görüşmeye gittikten sonra yaz mutlakaCanım doktorum bana 4 ay bekleme süresi verdi.2 ay bitti,2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum.doktorum bu kez daha erken alırız 35,36.hafta gibi dedi ayrıca önlem amaçlı kan sulandirici iğne yaparız dedi çünkü tekrarlama riski var kadın aynı kadın rahim aynı rahim dedi.haftaya doktorumla randevum var.görüşmenin ayrıntılarını yazarım size.seçilmiş anne babalarïz haklisin.çok acı evet ama yakın bir dostum her kadına nasip olmaz dedi,Allahın vardır bir hikmeti bilemeyiz.şer gibi görünür ama vardır bir hayır hakkımızda ınş.bebeklerimiz şefaatçi olurlar ınş bize.
Canım doktorlar farklı süreler veriyorlar.benim yaşım 35 hatta birkaç ay sonra 36 olacağım.yaşımdan dolayımı süreyi kısa söyledi bilemiyorum.çarşamba günü yazacağım canım merak etme.Allahım sana,bana,burdaki aynı kaderi paylaştığımız bütün arkadaşlarımıza sağlıklı evlatlar nasip etsin.birbirimize müjdeli haberler vermek dileğiyle.umudu kaybetmek yok tamam mi zor olsa da mecburuz.moral çok önemli meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almak için.Canım bir doktor bana 2 yıl bekle dedi. Ama yumurta rezervimden haberi yok tabi. Kendi doktorumun önerisini merakla bekliyorum. 1 ay sonra gitcem. .hayırlısı canım.sen görüşmeye gittikten sonra yaz mutlaka
Benim yaşım da 30 ama erken menopoz riski var canım.bekleme süresinde spor yapıp kilo vermeyi, bir de Saraçoğlu kürlerini denemeyi düşünüyorum. Tabi evlendiğimden beri korunmadım ama ilk kez koruncaz sanırım. Bir de bi Dr embriyo biriktirmemi önerdi. embriyoları dondurup bedenimden sezaryen etkileri geçince tüp bebek transferi yaptırmamı önerdi..bakalım..kafamı rahatlatmak için Umut gerek bize.umutsuz toparlanamam. Haberleşelim canımCanım doktorlar farklı süreler veriyorlar.benim yaşım 35 hatta birkaç ay sonra 36 olacağım.yaşımdan dolayımı süreyi kısa söyledi bilemiyorum.çarşamba günü yazacağım canım merak etme.Allahım sana,bana,burdaki aynı kaderi paylaştığımız bütün arkadaşlarımıza sağlıklı evlatlar nasip etsin.birbirimize müjdeli haberler vermek dileğiyle.umudu kaybetmek yok tamam mi zor olsa da mecburuz.moral çok önemli meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almak için.
Canım Allah sağlık versin sana.peki risk faktörlerinden herhangi biri var miydi sende.yoksa sebepsiz mi.benim sebepsiz oldu.sadece ileri anne yaşı olabilir.doktorum bunda ne senin,ne eşinin,ne benim suçum var demişti.zaten herhangi bir gecede hiç sebepsiz olabilirmiş.seni kurtardık şükür dedi.doğsa da oksijensiz kaldığı için bi hasar kalacaktı oğlumda büyük ihtimalle.beterin beteri var.Allah beterinden korusun.Benim yaşım da 30 ama erken menopoz riski var canım.bekleme süresinde spor yapıp kilo vermeyi, bir de Saraçoğlu kürlerini denemeyi düşünüyorum. Tabi evlendiğimden beri korunmadım ama ilk kez koruncaz sanırım. Bir de bi Dr embriyo biriktirmemi önerdi. embriyoları dondurup bedenimden sezaryen etkileri geçince tüp bebek transferi yaptırmamı önerdi..bakalım..kafamı rahatlatmak için Umut gerek bize.umutsuz toparlanamam. Haberleşelim canım
Herhangi bir gebede yazacaktim yanlış olmuş.Canım Allah sağlık versin sana.peki risk faktörlerinden herhangi biri var miydi sende.yoksa sebepsiz mi.benim sebepsiz oldu.sadece ileri anne yaşı olabilir.doktorum bunda ne senin,ne eşinin,ne benim suçum var demişti.zaten herhangi bir gecede hiç sebepsiz olabilirmiş.seni kurtardık şükür dedi.doğsa da oksijensiz kaldığı için bi hasar kalacaktı oğlumda büyük ihtimalle.beterin beteri var.Allah beterinden korusun.
Allah hepimize yeniden hamile kalmayi ve bebeklerimize kavusmayi nasip etsin..Canım doktorlar farklı süreler veriyorlar.benim yaşım 35 hatta birkaç ay sonra 36 olacağım.yaşımdan dolayımı süreyi kısa söyledi bilemiyorum.çarşamba günü yazacağım canım merak etme.Allahım sana,bana,burdaki aynı kaderi paylaştığımız bütün arkadaşlarımıza sağlıklı evlatlar nasip etsin.birbirimize müjdeli haberler vermek dileğiyle.umudu kaybetmek yok tamam mi zor olsa da mecburuz.moral çok önemli meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almak için.
Canım bende yavaş yavaş tansiyon yükselmeye başlamıştı. 14-9 ları görmeye başlamıştım son 2 günde.ilaç başlayacaktık.olmadı yetişemedik.bir gecede aniden kanama oldu.bebeğim oksijensiz kalmış.doğduğunda da Kalbi durmuş yeniden çalıştırmışlar.24.haftadan sonra gelişim geriliği de başlamıştı .bebeğim 3 hafta geriden geliyordu. Beslenemiyordu tam olarak.acaba plesentadan örnek alıp patolojik inceleme yapıldı mı.doktora sormalıyım. Aklımda çok şey var sormam gereken unutmam umarım.Canım Allah sağlık versin sana.peki risk faktörlerinden herhangi biri var miydi sende.yoksa sebepsiz mi.benim sebepsiz oldu.sadece ileri anne yaşı olabilir.doktorum bunda ne senin,ne eşinin,ne benim suçum var demişti.zaten herhangi bir gecede hiç sebepsiz olabilirmiş.seni kurtardık şükür dedi.doğsa da oksijensiz kaldığı için bi hasar kalacaktı oğlumda büyük ihtimalle.beterin beteri var.Allah beterinden korusun.
Canım yüksek tansiyon en önemli risk faktörlerinden.Canım doktorun gerekli önlemleri mutlaka alacaktir.dün doktorla görüştüm.rahmi muayene etti.bir sıkıntı yok dedi.adet düzenimi miktarını sordu.korunmayı bırakın dedi.bugünden itibaren cor aspirin kullanicaz ayrıca folikasit başlayacagiz dedi.ayrıca kan tahlili istedi,kan ve idrar verdim.ameliyat olmadan önce ayrıntılı tahlil isterler ya onun gibi.bakalım sonuçları çıkınca arayacaklar.Canım bende yavaş yavaş tansiyon yükselmeye başlamıştı. 14-9 ları görmeye başlamıştım son 2 günde.ilaç başlayacaktık.olmadı yetişemedik.bir gecede aniden kanama oldu.bebeğim oksijensiz kalmış.doğduğunda da Kalbi durmuş yeniden çalıştırmışlar.24.haftadan sonra gelişim geriliği de başlamıştı .bebeğim 3 hafta geriden geliyordu. Beslenemiyordu tam olarak.acaba plesentadan örnek alıp patolojik inceleme yapıldı mı.doktora sormalıyım. Aklımda çok şey var sormam gereken unutmam umarım.