Benim gördüklerim hiçte hoş görüntüler değildi, kiloluydular dombili bacaklar bıngıl bıngılÜstelik varoş sayılacak yerlerde giyince herkes dönüp dönüp bakıyor haliyle.
Bana göre mini etek dekolte, ama onu da giymemek teşhirciliğin ta kendisi. Böyle giyinenlere de aaa eteğini giymeyi unutmuş gibi bakıyorsun
Benim gördüklerim hiçte hoş görüntüler değildi, kiloluydular dombili bacaklar bıngıl bıngılÜstelik varoş sayılacak yerlerde giyince herkes dönüp dönüp bakıyor haliyle.
Bana göre mini etek dekolte, ama onu da giymemek teşhirciliğin ta kendisi. Böyle giyinenlere de aaa eteğini giymeyi unutmuş gibi bakıyorsun
aslında kilolu bayanlara tunik tayt ve etek daha çok yakışıyor..
tek püf noktası bedene göre giyinmek..
+
Bir bayan bile etek giyen bayanlar için teşhirci diyorsa erkekler ne der , neler yapma hakkı bulmaz kendinde..
aslında kilolu bayanlara tunik tayt ve etek daha çok yakışıyor..
tek püf noktası bedene göre giyinmek..
+
Bir bayan bile etek giyen bayanlar için teşhirci diyorsa erkekler ne der , neler yapma hakkı bulmaz kendinde..
katılıyorum çok doğru bi tespit
kadın kadını herzaman kıskanır belkide biz yapamıyoruz edemiyoruz şartlar müsait değil diye yapana çamur at izi kalsın politikası uyguluyoruz.
Valla bence bütün bayanlar giyinsin öyle
Ne yani , öyle giyinmekmi tehşircilik
Bence hoş bir kombinasyon
Sonuçta giydiği yakışıyorsa insana giymeli
Ama öyle tek tek olunca giyinen bakan çok oluyor , yadırgayanda..
taytla giyinilir tunik onu anlarım ben de giyerim hadi külotlu çorapla da giyinilir ama benim gördüğm adeta üstünde tişört gibi bir tunik tunik bile değil yani kalçayı azcık geçmiş ya da geçmemiş küloylu çorapların hani ağ kısımları vardır ya orası görünüyıor yani bu çok da hoş bir görüntü değil bence.
Kıskanıyormusunuz , kıskanmıyormusunuz orasını bilemem
Sizi tanımıyorum , ee malum düşüncelerinizide okuyamam internet üzerinden
İstiyen istediğini giysin , güzelide yakışanıda yakışmıyanıda
Ama kimse öyle giyiniyor diye kimseye yok şölede böylede diyerek aşağılamasın
Birde erkek zihniyetinide bayanların aşması lazım
Yoksa bir adım öteye giyemeyiz biz..
:)
Yazıları okudumda aklıma bir şey geldi.
Hani kadın vücudunun gösterilmesi bazılarınıza göre hoş bir şey ya çok güzel duruyor ya güzel durana bakıyorsunuz hoşunuza gidiyor ya minicik etekler elbiseler göğüsler fora bacaklar fora vs gayet hoş duruyor bence giyilmeli diyen kadınlar size bi sorum var.
Samimi bi cvp bekliyorum ama :)))
Yanınızda ki eşiniz,sevgiliniz nişanlınız öyle birine bakıp tahrik olduğunda öyle arkasından baka kaldığında gözlerini alamadığında o kadından buda hoşunuza gidiyor mu?
Aman canım ne var hatun güzel giymiş hoş durmuş baksın erkeğimde ne olcak mı diyorsunuz
Hani kadın vücudunun gösterilmesi bazılarınıza göre hoş bir şey ya çok güzel duruyor ya güzel durana bakıyorsunuz hoşunuza gidiyor ya minicik etekler elbiseler göğüsler fora bacaklar fora vs gayet hoş duruyor bence giyilmeli diyen kadınlar size bi sorum var.
Yanınızda ki eşiniz,sevgiliniz nişanlınız öyle birine bakıp tahrik olduğunda öyle arkasından baka kaldığında gözlerini alamadığında o kadından buda hoşunuza gidiyor mu?
Aman canım ne var hatun güzel giymiş hoş durmuş baksın erkeğimde ne olcak mı diyorsunuz
Dimi o da var bide denize kapanıp girsin bayanlar
Mazallah bikini giyerlerde başka erkekler bakar iç geçirir tahrik olur
Zaten soru soran arkadaşta öyle yerlerde muhakkak kapanıp denize filan giriyordur..
Dimi o da var bide denize kapanıp girsin bayanlar
Zaten soru soran arkadaşta öyle yerlerde muhakkak kapanıp denize filan giriyordur..
Bu nasıl bir sorudur allah aşkına ya
Burda ayırt edilecek bir nokta vardır , erkeğin yanındaki kadında öyle giyinmişse ve başka erkeklerde ona bakarsa erkeğin tepkisi ne olur ?
Farkındaysanız hep erkek ne yapar diye konuşuyoruz
Kadının giyinme özgürlüğü zerre kadar yok
hem ben sizin bahsettiğiniz gibi giyen bayanda görmedim..
Denizde tatil yerlerinde ayrı onunla bunu bir mi tutuyorsunuz ki?ona bakıp tahrik olacak adamın hayatımda işi olmaz zaten.. Çunki o tip bir sapık kapalı giyinmiş kadındanda tahrik olur.. göz ucuyla bakılıyo elbette, bunu hepsi yapıyorda ama bende bakıyorum çok alımlı bir bayana" aa ne hoş olmuş" diyebiliyorum...
bu mantığı düşünerek hareket ediceksek adamları yazın koylarda denize sokmamız lazım çunki plajlar cıbıl dolu
Evet kara çarşafla giriyorum ben denize girerkenDimi o da var bide denize kapanıp girsin bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?