Dekolte giyen kadın teşhircimidir?

öncelikle bu satırlarda beni en çok rahatsız eden kelime, erkeğim kelimesi. nedense bu kelimeye takıntılıyım,erkeğim..birlkte olduğumuz insanlar bizim tapulu malumuz değildir,buna bayanların çok sık kullandığı benimki,seninki de dahil. eşiniz yda sevgiliniz daha uygun sanki,tabii ki bu bnm fikrim,belirtmek istedim.
dekolte konusunda, çok modern bir ailem ve erkek arkadaşım var ama hayatımda bir gün bile okula giderkende üniversitede geçirdiğim 5 senede de, kendimi teşhir edecek bir kıyafet giymedim, fakat gece dışarı çıkarken de heryerimi kapayıp çıkmadım,dozunda dekolte kullandım. bunun bir kadını aşalıyacağını hiç düşünmüyorum, her şey gibi dekolte de dozunda güzeldir, kişi eğer kendi mahremini çevreyi rahatsız edecek şekilde sunmuyorsa,dekolte giyinmek teşhirci yaftası yemeyi gerektirmez.
ayrıca erkeğiniz(!) muhakkak sizden ayrı bir şeyler yapıyordur gün içinde 24 saat aynı yerde yaşamanız mümkün olmasa gerek, bu süre zarfında çevreye bakabilir,kadınları inceleyebilir,buna nasıl mani olmayı düşünüyorsunuz??

Algılama zorluğu çeken kişi sensin cicim ya
Ben senin gibi bayanların kıskançlığından böyle konuştuğunu düşünüyorum
Zor tabi , çekememezlik kötü bir durum olsa gerek
Çamur at izi kalsın..

ya bende şunu anlamıyorum..burda herkes fikrini söylüyor değilmi..dekolteyi bende sevmiyorumfıtratıma uygun değil daha öncede yazdım.giyen giysin yadırgamıyorum.ama bazı şeyler gerçekten rahatsız edici oluyo r resmen gel bana bak diyor..teşhirci oluyorlar evet..
mesele olan tunik altında külotlu çorapla gezmek bana da acaip geliyor..kıçının dibinde tunik ağı görünerek yürüyorlar..üstüne bir sürü makyaj,ağır takılar..sırf amaç dikkat çekmek..
şimdi bunu syleyince neden çamur at izi kalsın oluyor neden kıskanıyorsunuz oluyor..burda herkes düşüncesini söylüyor..ben onun nesini kıskanayım..ben bi tarafımı gösteremiyorum diye mi içlenicem..
lütfen artık şu laftan vazgeçin ya çok kullanılıyor..hemen kıskandıkları için deniyor..bu sadece dekolte giyim için değil..
ben mesela çok zayıf kadın beğenmem.beğenmiyorum napayım..kemikleri sayılan biri bana hiç estetik gelmez.düzgün fizik başkadır ölümüne zayıflık değil..ama bunu dile getirdiğim bir kaç yerde kıskanıyorsun dendi..neyini kıskanıyayım yahu herşeyin yakışanı var

Sanırım kışın çorap bile giymeyen mini etekli tarifine bazen ben de uyuyorum. Sıcağı sevmeyen biri olarak çorapsız mini etek giyerken pek de üşümüyorum zaten işyeri sıcak olduğundan sorun olmuyor.

Aslında ben kıskanıyorsunuz lafını bir tek alıntı yaptığım kişiye söyledim
Başka hiç kimse üstüne alınmasın

Şunuda söylüyüm benim yaşadığım şehir türkiyenin başkenti ve büyük bir şehir olmasına
rağmen ben böyle aman aman giyinipte dışarı çıkan insan görmedim
çünkü çıkamazsınız taciz edilirsiniz erkekler yüzünden! Dar görüşlü bir şehir olduğunuzdan
O yüzden diyorum azınlıkta olunca etek vb giyinen insanlar teşhirci olabiliyorlar
Yada erkekleri tahrik edebiliyor denebiliyor..
Oysa herkes dilediği gibi giyinse ve kimse yadırgamasa , taciz olmasa , laf söz olmasa ne güzel olurdu..

Niyeki :) size göre adam durmadan tahrik olan bir varlık :) mini etek görünce tahrik olan bir adam, denizde kafayı yer artık bakacak olan adam heryerde bakar, ha denizde bakar ha inter sitesinde bakar ha sokakta bakar.. Yeterki içinde olsun, kimi zaman ruhun duymaz.. hayatına öyle zırt zurt tahrik olan bir adamı sokmayacaksın o zaman, gözleri arkasında kalan adamın yanımızda işi ne dimi ?

Kıskanmak?
Valla sizi bilmem ama benim tek kıskandığım birlikte olduğum kişidir.
Karşımdaki kadını ne diye kıskanayım?
Zira benim nasıl giyindiğimi bilmeden bu kıskanmak kelimesini kullanman da saçma.
Ama insanlar ne zaman kendi düşündüğünü söylese kıskandı kelimesi yapıştırılır..
Sadece gülüyorum ben buna:)
Ben kapalı bi insan değilim dar görüşlü bi insanda değilim.
Ama "ölçüsüz"olan her şey de bana garip gelir.
Burda yaptığım tüm yorumlar birilerinin ardından yapıldı normalde ben buraya gelipte dekolte normaldir yada dekolte teşhirciliktir demedim.
Burda kilotlu çorabın üstüne sadece tunik giymek normaldir minicik eteklerle şehir alanında gezmek normaldir dekoltenin sınırını aşmak normaldir kadın vücudu gösterilmek için böyle yaratılmıştır vs kelimelerin ardından yorum yazdım.
Biri demiş bakan heryerde bakar diye.
Hiçte öyle değil.. İster kadın olsun ister erkek olsun insanlar bakacağı yeri bilir (istisnalar hariç)
Kaldırmayan bir şehirde bi karış etekle göğüsler meydanda gezersen a dan z ye her kişi bakar.Bakıyoruzda.Ama sizin dediğiniz gibi aa ne hoş durmuş yerine başka bi tabir kullanıyorum kullanılıyor...
Ama denizde herkes öyle giyindiği için kimse dönüp bakmıyor.
Neyse ne laf anlatıcam sana kıskanmakmış ne olduğu belli olmayan kişileri kıskanmam sadece bakarım normal bi şekilde dozunda giyiniyorsa güzelmiş derim sınırları aşan bi şekilde geziyorsa kendimce lafımıda söylerim
Bende dekolte giyerim ama bu dekoltenin sınırı iki üç parmağı geçmez.. Bende tayt üstüne tunik giyerim. Bende çorapla şort giyerim. Bende elbise giyerim. Ama hiç biride burda tabir edildiği gibi durmaz bunlara giymeme rağmen anormal karşılanmaz.
Arada ne giydin topiğini takip et bende ne giydiğimi koyayımda boş laflar etme bari
Laf olsun torba dolsun misali konuşmazsın en azından biraz dolu konuşursun
Bu arada bende edr de oturuyorum buraya da her zaman başka yerden insanlar gelir yazın görmelisiniz burayı söylediğiniz lafları geri alırsınız.
Nokta.

Bayanlar ikili tartışmaya girmeyin
Bu uyarımdan sonra tartışma ima ya da hakaret içeren mesaj yazan kişiler uyarı ve ceza alacaktır bilginiz olsun.

lutfen bu konu kapanmasin kapatmayada calismasin kimse herkes fikrini soyleyebilsin zit fikirler dusuncelerde hakaret etmeden tartisilmasi guzel bence saygiyi kaybetmeden

Tabi teşhirciler var olanlar toplumda kendini zaten belli eder.
Herkes istediği gibi giyiniyor özgürlük var diyemezsin ki yoldan geçene hop çıkar hemen bunu diye :44:
Valla erkekler kilit nokta. Bakıyorlar bir etten etkilenmeleri tamam bi yere kadar..
Ama erkek dediğimiz varlıkta kendine çeki düzen versin biz eli yüzü vücudu düzgün bir erkeğe taciz de
bulunmuyoruz ya da onlar kadar rahatsız edici terbiyesiz hareketlerimiz yok.
Bence erkeklerin DNA olarak değilde kendilerini bilerek bu yöne çekmelerinden oluşuyor tacizleri bakmaları vs..
Ne yani karşıda ki adam ahlaksız gözle kadınlara bakıyor diye kadın kendini suç teşhir unsuru olarak mı görecek.
Her şeyin dozu var dekoltenin davranışın vs. yeri var.
Herkes erkekler bakar eder diyor. Erkekleride bir kdın yetiştiriyor o zaman ufacık bir aralıktan sapık bir şey çıkratılmayacağına öğretecek. Fazla feminist bir insanım ve hepsi erkeklerin tutumundan geliyor kısıtlamalar falan.
Güzel yerinde v yaka bir badi giysek adam tahrik olacaksa oohoooo o adamın derdi yaşamakta değil uçkurudur arkadaş.
Dediğim gibi bayanlar teşhirci zihniyet kendini zaten belli eder
Benim lafım adabıyla bile giyinse bir yerde saçma saçma hareketlere maruz kalınmaya.
Geçen yolda çantamla birininin kafasını kırıyordum full boğazıma kadar kapalı tunik var ve yanımda ki pis sapık laf attı daha ne diyim ben cevabınıda verdim yani erkeklerde öylee sütten çıkma ak kaşık değil.

Hanım hanımcık örtünen çapkın kadınlarda mevcut kıyafetin içindeki kadını kim,neyin nesi olduğunu bilemeyiz !?

Bana göre dekolte giyen bayan teşhirci değildir
Yerine bedene göre giyinmek önemlidir
Herkes kendine yakışanı giysin
Ha ben gögüs dekoltesi giydim diyede teşhirci değilimdir
Elimde gelse daha dekolte giyinirim
Tabiki de ortam , yer mekan uygun olursa.
Başkalarınıda giyimleriyle yargılamam
Fazla söze gerek yok sanırım artık.

düş sana katılıyorum

denize kapalı giren kadında haklıdır, benim inancımda yere ve zamana göre giyinirsin gibi bişi yok çünkü
dekolte giyen teşhircidir, açınca ilgi çekeceğini biliyorsun çünkü
diyorsanki ben kendim için giyiniyorum evinde giy o zaman neden herkese gösterme isteği Allha hidayet etsin herkese konu dekolte ama yine kapalı kadınlar örnek veriliyo,sizde kapanın o kadar yapın

aynen katiliyorum

dekolte ölçülü olduktan sonra teşhircilik değildir ama sınırını iyi bilmek gerek bence
birde yerine göre ve yakışanı giymek de önemlidir
kimi küçük şehirlerde diz üstü etek bile tuhaf karşılanabiliyorama büyük şehirlerde artık birçok dekolte kıyafet normal görülüyor yani bu konuda yaşadığımız yerde önemli bence:82:

Haklısın ben de büyükşehirde yaşıyorum ve yerine göre bir karışlık etek bile giyebiliyorum. Ancak küşük kasabalarda dizaltı etek bile sıkıntı yaratıyor. Bir keresinde böyle bir yere mini ile gitmiştim çok dikkat çekici olmuştu. Bu yüzden dikkat etmek lazım. Trene bakar gibi bakanlar çok oluyor.

şimdi bu konu çok tartışılır bir durum..
ben dekolteyi severim yerinde ve zamanındada giyerim.. ama rahat edemem o ayrı..bakışlar ilgi alaka nedense hep dekoltemde olur.. ne bakıyosunda diyemem açmışım bikere... yahu hoşumada gitti baktım aynada mükemmel olmuş yakışmış.. ama yok arkadaşım bakan olunca tahammül edemiyorum napim...
yerinde ve zamanında giyemekten bahsettim evet. yazlık yerdede giysem izmir gibi bir şehirdede giysem bakıyorlar arkadaş..

bazende görüyorum taş gibi hatun offf giymiş miniyi giymiş göğüs dekoltesini.. evliyimde.. kocam bakıyor mu? bakıyor arkadaş. bakmak istesede istemesede kendi de çekinse 1 kere bakıyor 2 kere bakıyor 3 kere bakamıyor..oyuyorum o gözleri..

bu ülkede neyseki özgürlük var giyen giyer..yakışan giyer yakışmayan yine giyer..

kiminin giyme sebebi ilgi çekmek kuyruk sallamak..kiminin yaşam tarzı..kimi bakan olsada olamasa bu benim tarzım böyle mutluyum giyerim der saygım sonzuuz.. kimi giyerim çünkü bakan olunca hoşuma gidiyor tahrik etmek için geldim bu dünyaya der giyer.napalım onada ona göre muamele ediyorlar zaten kendi bilir.

yani gelgelelim bence isteyen istediğini giysin.. mühim olan kadının giyme nedenidir. ne için giydiğidir.. kimin için giydiğidir..

İşte o kadınların giydiği dekolteyi miniyi giyersen belki de kocan gözünü senden ayırmaz bir dene bakalım.

İşte o kadınların giydiği dekolteyi miniyi giyersen belki de kocan gözünü senden ayırmaz bir dene bakalım.

Her erkek senin eşin gibi eşinin dışarda öyle miniler ve dekolteler giymesini kaldıramaz .
Bu bazı erkeklerde prensip meselesidir..
Diğer erkeklerin eşine bakması hangi erkeğin hoşuna gider ki?

gerçekten bana ilginç geldi yaa..eşini kıskanmak insanın doğasında vardır..benim eşim asla giymeme izin vermez dekolte..aman mini giy,göğüs dekoltesi olsun bilmemne vs vs...hoş zaten giyen biri değilim eşiminde öyle olması beni çok memnun ediyor...tanıştığımızdan beride yemin ediyorum bir tane kadına yan dönüp baktığını görmedim..görsem farketmezmiyim hemen anlarım.ama özellikle bol dekolteli bir kadın geçiyorsa hemen bakışlarını çevirir,kendimi rahatsız oluyor benim rahatsız olacağımı düşündüğü içinmi böyle davranıyor bilemiyorum ama bu davranışı çok hoşuma gidiyor...
bid yerine zamanına göre falan diyorsunuz.valla bence hiç alakası yok..plajdada erkekler öküz gibi bakıp süzüyor,resmen yiyorlar,görüyoruz yani başkalarına karşı bu bakışları.ben bi tatil bölgesinde yaşıyorum,yazın iniyorum sahile %90 dekolte..ama erkekler bakıyor ve bu bayanlarında hoşuna gidiyor açıkçası...
avrupada,amerikada,kanadada yaşayan tanıdıklarım özellikle sormuşumdur bu konuyu..oralarda dekolte giyne bakmıyorlarmı,tr de böyle bir inanış var,çok giyiln yerde bakılmıyor,ama bizim erkeklerimiz görmediği için yicek gibi bakıyorlar diyorlar dedim
hepsininde söylediği ortak şey şu
bakılmazmı hiç,açarsan nerde olursan ol bakılır,erkeklerin doğasında var..hemde resmen fantazi kurduğunu anlıyorsun öyle bakıyorlar dediler..kadınlarında bu hoşuna gidiyormuş o ayrı
benim anlayışıma ters....ben oramı buramı güzel diye göstermeye gelmedim..bu fikre katılmıyorum kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…