:)
Yazıları okudumda aklıma bir şey geldi.
Hani kadın vücudunun gösterilmesi bazılarınıza göre hoş bir şey ya çok güzel duruyor ya güzel durana bakıyorsunuz hoşunuza gidiyor ya minicik etekler elbiseler göğüsler fora bacaklar fora vs gayet hoş duruyor bence giyilmeli diyen kadınlar size bi sorum var.
Samimi bi cvp bekliyorum ama :)))
Yanınızda ki eşiniz,sevgiliniz nişanlınız öyle birine bakıp tahrik olduğunda öyle arkasından baka kaldığında gözlerini alamadığında o kadından buda hoşunuza gidiyor mu?
Aman canım ne var hatun güzel giymiş hoş durmuş baksın erkeğimde ne olcak mı diyorsunuz
Öyle cevaplara böyle soru
Kadının giyinme özgürlüğü yok diye bir şey yok zira öyle olsaydı etrafıma baktığımda ben yarı çıplak gezen kadınları kendilerini göstermekten zevk alan ve bunu herkesin içinde belli eden kadınları görmezdim.
Sen benim bahsettiğim gibi kadın görmediysen benim gördüklerim uzaydan falan geldi herhalde oysa ki ben etrafta çok görüyorum
Denizde tatil yerlerinde ayrı onunla bunu bir mi tutuyorsunuz ki?
Orda herkes öyle olduğu için kimse dönüp bakmıyor. Neyle neyi kıyasladınız garip:)))
Evet kara çarşafla giriyorum ben denize girerken
Algılama zorluğu çeken ve işine geldiği zaman başka şeyi savunan işine gelmediği zaman başka şeyi savunan insanları anlamıyorum ben :)
Kolay gelsin sizlere
burda kimse kimseyi giyiminden dolayı aşağılamıyor,konunun başlığına dikkat çekerim dekolte giyen kadın teşhircimidir diye soruluyor,tabi ki herkes kendi fikrini belirtecek , çorap üstü kazak hiç hoş değil,bu dekolte de değil,düpedüz teşhir bana göre,kış günü kıyamette eteğinin altına çorap bile giymeyen bir mini etekli ne yapıyor yani,ortamına ve zamanına göre giyinmeyi bileceksin,dekolte dozunda olursa dekoltedir dozu kaçtımı dekoltelikten çıkar bana göre........
Öyle cevaplara böyle soru
Kadının giyinme özgürlüğü yok diye bir şey yok zira öyle olsaydı etrafıma baktığımda ben yarı çıplak gezen kadınları kendilerini göstermekten zevk alan ve bunu herkesin içinde belli eden kadınları görmezdim.
Sen benim bahsettiğim gibi kadın görmediysen benim gördüklerim uzaydan falan geldi herhalde oysa ki ben etrafta çok görüyorum
Denizde tatil yerlerinde ayrı onunla bunu bir mi tutuyorsunuz ki?
Orda herkes öyle olduğu için kimse dönüp bakmıyor. Neyle neyi kıyasladınız garip:)))
Evet kara çarşafla giriyorum ben denize girerken
Algılama zorluğu çeken ve işine geldiği zaman başka şeyi savunan işine gelmediği zaman başka şeyi savunan insanları anlamıyorum ben :)
Kolay gelsin sizlere
Bana göre dekolte giyen bayan teşhirci değildir
Yerine bedene göre giyinmek önemlidir
Herkes kendine yakışanı giysin
Ha ben gögüs dekoltesi giydim diyede teşhirci değilimdir
Elimde gelse daha dekolte giyinirim
Tabiki de ortam , yer mekan uygun olursa.
Başkalarınıda giyimleriyle yargılamam
Fazla söze gerek yok sanırım artık.
dekolte ölçülü olduktan sonra teşhircilik değildir ama sınırını iyi bilmek gerek bence
birde yerine göre ve yakışanı giymek de önemlidir
kimi küçük şehirlerde diz üstü etek bile tuhaf karşılanabiliyorama büyük şehirlerde artık birçok dekolte kıyafet normal görülüyor yani bu konuda yaşadığımız yerde önemli bence:82:
şimdi bu konu çok tartışılır bir durum..
ben dekolteyi severim yerinde ve zamanındada giyerim.. ama rahat edemem o ayrı..bakışlar ilgi alaka nedense hep dekoltemde olur.. ne bakıyosunda diyemem açmışım bikere... yahu hoşumada gitti baktım aynada mükemmel olmuş yakışmış.. ama yok arkadaşım bakan olunca tahammül edemiyorum napim...
yerinde ve zamanında giyemekten bahsettim evet. yazlık yerdede giysem izmir gibi bir şehirdede giysem bakıyorlar arkadaş..
bazende görüyorum taş gibi hatun offf giymiş miniyi giymiş göğüs dekoltesini.. evliyimde.. kocam bakıyor mu? bakıyor arkadaş. bakmak istesede istemesede kendi de çekinse 1 kere bakıyor 2 kere bakıyor 3 kere bakamıyor..oyuyorum o gözleri..
bu ülkede neyseki özgürlük var giyen giyer..yakışan giyer yakışmayan yine giyer..
kiminin giyme sebebi ilgi çekmek kuyruk sallamak..kiminin yaşam tarzı..kimi bakan olsada olamasa bu benim tarzım böyle mutluyum giyerim der saygım sonzuuz.. kimi giyerim çünkü bakan olunca hoşuma gidiyor tahrik etmek için geldim bu dünyaya der giyer.napalım onada ona göre muamele ediyorlar zaten kendi bilir.
yani gelgelelim bence isteyen istediğini giysin.. mühim olan kadının giyme nedenidir. ne için giydiğidir.. kimin için giydiğidir..
İşte o kadınların giydiği dekolteyi miniyi giyersen belki de kocan gözünü senden ayırmaz bir dene bakalım.
İşte o kadınların giydiği dekolteyi miniyi giyersen belki de kocan gözünü senden ayırmaz bir dene bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?