inanç ve yetiştirilme meselesi bence..ben dekolteyi sevmem,hoşuma gitmez..bana görede kadın kendini göstermek için yaratılmamıştır..biri bana baktığında rahatsız olurum.açık bir bayanım,ama bakımlıyım düzgün giyinirim paspal değilim..hiçbir zaman güzelliğin dekolte giymekte olduğunuda düşünmedim..eşimde sevmez ama bana birgün daha şunu giyme dememiştir zaten öyle giyinmediğim için..Allahtan kocam istemiyor öyle giyinmemi..benim yapıma ters çünkü,istese kavga çıkar..o yüzden darısı başıma değil yani
yok bende inanç meselisni genel olaak söyledim böylede düşünen var diye..yoksa bende kendi rahatımıda düşünüyorum..açarsam günah olur diye değil yani..yoksa kapalı olurdum zatengiyim tarzlarımız seninle oldukça yakınmış..
fakat ben giyinirken inançlarımla hareket etmiyorum.rahatımı düşünerek giyiniyorum.eğer işyerinde 10 saat beylerle (her kültürden)çalışıyorsanız asla dekolte düşünmezsiniz:)
yok bende inanç meselisni genel olaak söyledim böylede düşünen var diye..yoksa bende kendi rahatımıda düşünüyorum..açarsam günah olur diye değil yani..yoksa kapalı olurdum zaten
mini etekle oturan bayan oturmasına dikkat etmiyo,orası burası açılıyosa teşhircidir bence.
elbisenin bütünüyle sac makyaj cok abartili oldumu teshircilik oluyor dozunu iyi ayarlamak lazim az ama öz herzaman daha vurgulayicidir
onu giyen oturmasinla kalkmasinla yerini bilip hakkini verebilmeli yok bacagini ört felan olmaz madem kapatcaktin niye actin
Siz hala mini etekten mi bahsediyorsunuz? Biraz geri kalmışsınız. Şimdi moda onu da giymeden ince çorap üzerine sadece kalçayı örtecek kadar kazak, üst falan giymek
Evet şimdi moda o yakında sadece külotlu çorap moda olacak gibi geliyor bana üstüne tunik ya da etek giyilmeden.
elbisenin bütünüyle sac makyaj cok abartili oldumu teshircilik oluyor dozunu iyi ayarlamak lazim az ama öz herzaman daha vurgulayicidir
onu giyen oturmasinla kalkmasinla yerini bilip hakkini verebilmeli yok bacagini ört felan olmaz madem kapatcaktin niye actin
Evet şimdi moda o yakında sadece külotlu çorap moda olacak gibi geliyor bana üstüne tunik ya da etek giyilmeden.
ben öyle çok kız gördüm sadece tunik altına topuklu ayakkabı başkada bişi yok.Ben bile dönüp baktım çok hoş oluyo bence,kötü bi yanı yok.herkes böyle dolaşsa dönüp bakmam ama azınlıkta olunca yadırganıyo işte.erkeklerimizinde kudurganlığı bu yüzden işte,sağa baksa örtülü sola baksa börtülü aşağıya baksa ugg,şöle kadınsı feminen bişi yok ortada,canadada gördüm genç kızlar okula bikini üstü giyip gidiyorlar altlarındada düşük bel kot,kimse dönüp bakmıyor bile,burda giysen tecavüze uğrarsın tamamen görmemişlikle doyuma ulaşmamış olmakla alakalı bişi
ben öyle çok kız gördüm sadece tunik altına topuklu ayakkabı başkada bişi yok.Ben bile dönüp baktım çok hoş oluyo bence,kötü bi yanı yok.herkes böyle dolaşsa dönüp bakmam ama azınlıkta olunca yadırganıyo işte.erkeklerimizinde kudurganlığı bu yüzden işte,sağa baksa örtülü sola baksa börtülü aşağıya baksa ugg,şöle kadınsı feminen bişi yok ortada,canadada gördüm genç kızlar okula bikini üstü giyip gidiyorlar altlarındada düşük bel kot,kimse dönüp bakmıyor bile,burda giysen tecavüze uğrarsın tamamen görmemişlikle doyuma ulaşmamış olmakla alakalı bişi
Valla bence bütün bayanlar giyinsin öyle
Ne yani , öyle giyinmekmi tehşircilik
Bence hoş bir kombinasyon
Sonuçta giydiği yakışıyorsa insana giymeli
Ama öyle tek tek olunca giyinen bakan çok oluyor , yadırgayanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?