ben de evlenirken hani şu torbasız süpürgeler var ya elektrikli onlardan almıştım öylesine ama sonra benim elim ayağım oldu resmen...her akşam yatmadan etrafta bi gezdiriyorum hafif de olduğu için hiç yormuyor da beni hem de parkelerim hiç tozlu görünmemiş oluyor...şu mopu iyiki almışım diyorum çünkü sabah banyoya dökülen saçlarımı bi çekişte üzerine topluyor böylelikle okuldan eve gidince banyodaki saçları temizleme derdim olmuyor...yatak odasındaki venge mobilyalardan ben de şikayetçiyim ama pronto toz savar biraz da olsa işimi görüyor...bir de hanımlar mobilyacım söylemişti arada bir temiz beze makine yağı sürüp sadece bir iki damla mobilyalarımın üzerini siliyorum hem mobilyayı koruyormuş hem de tozlanma bi müddet gecikiyor.ben senede 3-4 kez filan uyguluyorum...ama en kısa zamanda değişecekler beyaz olan bir takımla...mutfak,antre,koridor ve salondaki spot ışıklardan şikayetçiyim çünkü habire hergün bi kaç tanesi yanmıyor, patlıyor vs. ampul almaktan daha doğrusu merdivene çıkıp sürekli onları değiştirmekten sıkıldım...mutfak dolaplarım iyiki de beyaz el izi, leke hiçbişey görünmüyor ama yine de sık sık temizliyorum sararma filan olmasın diye.ayrıca zaten geniş olan mutfağımı daha da geniş ve ferah gösteriyor...keşke ilk evlenirken beyaz eşyalarımı ankastre alsaymışım. mahrumiyet bölgesinde görev yapıyordum ama en azından ocak, fırın ve davlumbaz için bi dolap yaptırabilirdim.şimdi kendi evime çıktım, henüz 3 yıl bile kullanamadan ankastre ürünler almak zorunda kaldım ve diğerleri daha garantileriyle birlikte ıskartaya çıktı...keşke oturma grubumu alırken daha küçük seçseymişim...şimdiki odama biraz büyük kaçtılar...