Deli cesaretiyle yaptığım evlilik ve sonrası...

şurda yazarak geçirdiğiniz zamanda gider darp raporu alırdınız ve zaten yıllarca bu adamı çekmezdiniz annen resmen kocan olmuş senin her ihtiyacını o karşılıyo bu adam hala seninle ise tek nedeni acaba bu aileden daha fazla ne koparabilirim düşüncesi

Madem annenizin yanındasınız neden o adamı tutup kolundan kapının önüne atmadınız? Çocuğunu dövecek, sizi dövecek, herkes kötü bir o iyi olacak.... Töbe töbe... Bi yürüsün gitsin.

Eşin normal değil
Hem psikopat hem beleşçi

Kendi yavrusuna minicik bi bebeğe nasıl vurur normal bi insan ?
Üstüne bi de seni de dövmüş
Annen de sponsorunuz olmuş maşallah madalya takar gibi

Daha ne olmasını bekliyosun, yavrunuzu boğmasını mı ?

Sabah sabah sinirlerim oynadi.nedemek cocugunu dovup mosmor etmek.bu nasil ahlaksizliktir.hem anam bakacak gelecek cocugumu dovecek benj dovecek.o cocuga dokundugu an atlarim ustune.benim kizima babasi ters bisey soylese kanima dokunuyor bide bebekken dovecek allah a buyukkonusmayayim ama parcalarim. Bu eziyeti cekmeye degermi sence?kendine acimiyorsan evladina aciya.buna o adamin da seninde hakkiniz yokkkk....

şok oldum bu ne demek yaa nasıl bir canidir bu adam..

defolsun gitsin adi adam hayatınızdan, annenin yanında kal, iş bul çalış çocuğuna da annen baksın ne diye bu adamın kahrını dayağını çekip duruyosun.

çok sinirlendim çokkkk

Boşa bu pisliği....Pis müsvette..

Uyumuyor diye el kadar bebeye vuruyor...

Ulan benim el kadar bebeme vuracak ben de annemle oturup hem beni hem bebeğimi dövmesini izleyeceğim...Hata sizde de var...

Abartmıyorum kızıma böyle vursa babası gebertirim onu..Niye gidip darp raporu almadın ?

Niye bu adamı hâlâ insan yerine koyup bir beklenti içine giriyorsunuz ?

Son düzenleme:
pislik herif bebeği nasıl dövmüşse yüzü gözü morarmış nefesi kesilmiş. anne gelmeseydi belki beşikten almasaydı elinde kalacaktı adamın...
ben bu konuyu suç delili olarak gösteriyorum ve adminlere mesaj çekeceğim. umarım bu kişileri bulurlar ve gereken yapılır.

Son düzenleme:
lanet olasıca pislik.nası döver bebeği ya nasıl yüzünü gözünü morartır bu halde sen nasıl hala para konusunu mevzu edersin.

bak güzelim insanı insan yapan ahlak ve vicdani yapısıdır evet bazen kendi olaylarımızsa kör olabiliyoruz benimde açtığım konulara bakarsan anlarsın fakat şiddet başka bişey ha bu çocuğuna yapılıyorsa bambaşka bişey bende yaşadım bu şiddet olaylarını fakat iş küçücük sabiye gelince herkes bir duracak seni geçtim kendi çocuğuna nefsini yenemeyen adamdan ahlaki koca anlaşını tartışmayalım bence benim durumumla benzer yerlerin var bu erkekler böyle alıştımı sülük gibi bırakmazlar onur gururu bir yere attım onlar için erkeklik dövüp sövüp küvretmek bu kadar basit karar senin ama şunu bil sen senin dışında koca bir sorumluluğa sahibsin elinde bembeyaz bir sayfa nasıl istersen öyle yaz şuan belki farketmeyebilirsin ama o evin dşındada bir hayat koca bir nefes var bazen düşünmeye değmeyek şeyleri okadar takarızki kadınız işte amaseni acıtana sen sakın acıma canım inan bir kördüğümden başka bişey diğil:

Sana siz diye hitap edemiyorum kusura bakma..Sen ne yaşıyorsan sonuna kadar hak ediyorsun..Hala evlilik,evliliği kurtarma niyetindesin belli.Koca çok mühim ya boşver ne önemi o masum bebeğin..Önemli olan "erkeğinin olması,kocacıınnnnnnn"
Bir dahakine çocuğu duvara yapıştırsın,iki sevişsin seninle gönlünü gayet rahat alır senin gibilerin..
Benim kocam bebeğimin yüzünü gözünü morartacak,sonra hala gelip burada akıl danışacağım.Bıçağı alır delik deşik ederdim adamı lan...
Yazıklar olsun sana Allah kahretsin..
Polisi arayamayacak kadar aciz bir kadınsın..Koca delisi manyak kadınlar sizi...Adamların g.tüne tekmeyi basmayı beceremeyen iğrenç yaratıklar.
Çocuk bu yahu çocuk insan çocuğu için aslan olur kaplan olur..
Sana yapılanlardan dolayı sabretmek makul olabilir elbette..Biz de kendimize yapılanlar karşısında zamanında sabrettik..
Ama söz konusu olan el kadar bebek yyaaaa...
Ay çıldırıcam yemin ederim..

çocugumu morartana kadar döven adamı ben gebertirim be hadi beni geçtim çocuk bu ya çocuk nasıl döver yaa
eşinizi tanıyor olsaydım şuan şikayet etmiştim masum bir bebeği dövdüğü için pislik
eşinize kör kütük aşık değilsiniz ve ihtiyacınızda yok ona yol verin gitsin dicem ama kolay değil tabikide allah yardımcınız olsun

Moderatör banla beni Allah aşkına daha fazla çirkinleşicem yoksa..Ağzım sonuna kadar dolu çünkü..Heyyy kadın gel gel yaklaş tükürmek istiyorum suratına..Sen anne falan da değilsin lanet olsun senin analığına..

dis cikartan cocugu dovup ustunede sizi dovuyor
annenizin evinde ve hala????????????????????????????

annenle sen neyi dusundunuz o an erkek oldugu icin cekindinizmi?

b

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.öncelikle ben ruh hastası yada psikopat biri değilim bunu belirtmek isterim.amma ve lakin benim canımdan can parçama evladıma vuran ellerin parmaklarını çivi keseriyle tek tek kırmazsam gel yüzüme tükür benim.Allah kurtarsın hem seni hem evladını madem ekonomik sıkıntın yok bas tekmeyi

gecen gece olduysa git rapor al

bosanacagin zaman isine yarar

yahu yabanci biri gelse tartaklasa cocugunu ne yaparsin?

o babasi diye hakmi kazanmis oluyor?

cezasini cekmeli valla suc ortagi sayilirsin sesini cikartmazsan

kocanin dovmesine hakkinizi yemesine bu kadar goz yumuyorsan SUC ORTAGISIN?!

Siz daha nelerden bahsediyorsunuz? Nasil baska seyleri düsünüyorsunuz? Bosanmak icin evladinizin ölmesimi gerekiyor dayaktan? Allah korusun!! Sizi dövmesini gectim ki buda yeterli bi sebep evladimin yuzu gozu morarana kadar dövücek ve ben gelip burda konu acicam.... Maliniz mulkunuz var ve annenizde destek zaten ki pes parasiz olsam kalmam böyle adamin yaninda... Siz buna göz yumdukca en az onun kadar suclusunuz... Allah islah etsin...

boşan.
ağlıyor diye bebek döven bir adamdan ne hayır bekliyorsun?

O nasıl bir yaratıktır yahu ,insan olan insan bırakın bebeğini dövmeyi hiçbir canlıya kıyamaz. Adam o biçare bebeği dövmüş ya,canınız kanınız,kendiniz için değilse bile çocuğunuz için def edin o adamı.Maddi durumunuzda çok kötü değilmiş,ki olsa ne olur çalışır kazanır çocuğunuza da bakarsınız. Allah tez zamanda o pislik heriften kurtarsın sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…