- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi almina_canimkizim
-
Tekrar okudum ve haklısınız.
1 aydır istanbuldalar ve olay geçen gece olmuş.:26:
Şu şartlar altında yapılabilecek pek bir şey yok.Aile içi istismar olayın konusu.Delil yetersizliği sebebiyle takipsizlik verilir.Darp izlerinin kaldığını sanmıyorum bayanın da söz konusu eylemi gerçekleştiren şahıs aleyhine tanıklık yapacağını ve şikayetçi olacağını sanmıyorum ve hatta eminim .Bilişim ortamında anlatılan suç,suça konu eylemlerin ispat ve isnadı daha zor olduğu için takipsizlik çoğunun kaderi oluyor.Umalım ki olayın üzerinden 1 ay geçmemiş olsun,darp izleri mağdurun vücudunda duruyor olsun ve dış beden muayenesinde ortaya çıksın . Aksi takdirde süreç maalesef belirttiğim şekilde ilerleyecek.
Ben İnternet Evliliği Konusuna Hiç Sıcak Bakmıyorum Hatta Baya da Katıyım Diyebilirim
Nette Dolanan Erkeklerin Birçoğu Zengin Kız Avında Çok Gördüm Farkettim Bu Durumu Kaç Arkadaşımı Uyardım Dinlemediler Beni O Ayrı
Canım Dolandırıcılar En Çok Nette Geziniyor Lütfen Netten Kimseyle Evlilik Kurmayın Arkadaş Olmak Güzel Ama Evlilik Çok Farklı
Netteki Adamlara Bakıyorumda Çoğu da Fakir Yada Liseyi Bile Okumamış Tipler
Nette Çok Vakit Geçiren Adamları İyi Gözlemleyin Mutlaka Aradığı Birileri Vardır
İstisna Olmuş Sizinki Benim Gözlemlerim Bu Yönde
Geçen gece oldu yazmış .
Aaa ben oraya dikkat etmedim.O zaman istismarın ispatı mümkün.Olay cumhuriyet savcısına intikal ettikten sonra aile mahkemesi hakimi bir takım önlemler alacaktır zaten.Hadi bakalım inşallah
Ben İnternet Evliliği Konusuna Hiç Sıcak Bakmıyorum Hatta Baya da Katıyım Diyebilirim
Nette Dolanan Erkeklerin Birçoğu Zengin Kız Avında Çok Gördüm Farkettim Bu Durumu Kaç Arkadaşımı Uyardım Dinlemediler Beni O Ayrı
Canım Dolandırıcılar En Çok Nette Geziniyor Lütfen Netten Kimseyle Evlilik Kurmayın Arkadaş Olmak Güzel Ama Evlilik Çok Farklı
Nette Çok Vakit Geçiren Adamları İyi Gözlemleyin Mutlaka Aradığı Birileri Vardır
Nette Çok Vakit Geçiren Adamları İyi Gözlemleyin Mutlaka Aradığı Birileri Vardır[/QUOT
Eşimle internette tanıştım..
Üniversite mezunu.
Fakir değil..
Aksine liseyi bile okuyamamış ve fakir olan bendim.
Ayrıca bu durumun adamla sanal alemden tanışmasıyla bir ilgisi yok.
İnsan vicdansızsa sanalda da reelde de tanışmış olsa o dayağı atar.
Bir insanı fakir yada zengin diye ayırmak hoş değil.
Vicdan yoksa fakir de döver zenginde.
Otobüsle gelirken bir teyzeyle tanıştım. Konuştuk epey işte.
Kızının çocuklarına devlet el koymuş yurda verilcekmiş .
16 yaşındaki kızı babası dövmüş . Ama kız karakola gidip şikayet etmiş .
Onla beraber 3 kardeşinide alıyormuşlar.
Şikayetçi olmazsa bayan genede el konulur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?