Deli cesaretiyle yaptığım evlilik ve sonrası...

Charlize Theron'un annesi benim gözümde bir kahramandır.Neden mi?Çünkü zamanında kızının yatak odasına ateş açan kocasını gözünü bile kırpmadan çekip vurmuştur.
Ya sen hala gelmiş burada maldan mülkten bahsediyorsun..Daha çocuğun için ne yaman gerektiğini bile bilmeyen birisin...

Prosedürü bilmiyorum. Nasil isler burada. Biliyorsanız yapin Allah askina. Alsinlar bu kadinin elinden cocugu. Hani nerde kaynana konularinda cevval kesilen,her konuy ben bilirimci bayanlarimiz???,

bebeğin yüzü gözü morarıp,ağlamaktan sesi kesilene kadar nerdeydin.

ayrıca insanlar senelerce tanıdıları insanlarla evlenirken tereddüt ederken sen netten tanıdığın,uzakta yaşayan biriyle hangi cesaretle o kadar kısa sürede evlenebildin.zaten kocanla sıkıntın çok,hemen ayrıl

Prosedürü bilmiyorum. Nasil isler burada. Biliyorsanız yapin Allah askina. Alsinlar bu kadinin elinden cocugu. Hani nerde kaynana konularinda cevval kesilen,her konuy ben bilirimci bayanlarimiz???,
bben admine mesaj yazıyorum. çünkü bir bebeğin canı tehlikede. yardımcı olurlarmı bilemem. ne yapılabilir. bakalım nolacak

Lutfen yani okypete.Banlansam banlanim adeninannesi nin tum yorumlarina katiliyorum.Cok sinirlendim cok.....

Bu konu gerçek mi
Eğer sahte ise umarım gereken de yapılır Buradaki bu kadar insanın duyguları ve sinirleriyle oynadığınız için..

Konu gerçek ise ; siz insan olamazsınız.Dolayısıyla anne olmayı da haketmiyorsunuz. Yavrumun gözü morarmış olacak ona el kaldıracak koca denen densiz bir de ben üstüne dayak yiyip suçlu konumuna düşeceğim ve aman yuvam aman kocam diyeceğim ha!!

Kanın canın orda acı çekerken senin hala bir erkek peşinde olman ne derece doğru.. Pardon hem erkek hem mal derdinde olman

Yazık çok yazık.

bu kadar bayan burda sizin yazınıza karşı içi sızlıyarak cevap yazmış kucağınızdaki masum yavru için üzülmüşler bizim elimizden bu kadarı gelir içimiz yanar ama siz nasıl bir annesinizki o masum yavru için hala o adamla mal mülk konuşması yapabiliyosunuz bu adamın akıl sağlıgı yerinde değil bu ap açık ortada ama sizinkide bir o kadr bozukki o adamı şikayet edip süründürmek yerine burda konu açıp napabilirim diye soruyosunuz yapmanız gereken açık çok acil şekilde suç duyurusuna başvurup o adamı bir daha o masum yavrunuzun yanına yaklaştırmamak nasıl olurda canınızdan olan yavruya yapılan bu kadr az tepki verebilirsiniz benim aklım mantığım yüreğim almadı

bende anlamıyorum. batsın mal mülk. o bebeği öylregörüpte mal mülkü hangi anne düşünür. aldığı giibi anneside yanındaymış polise gitmişlti bebeğini.de alıp yanına.. ve adamı resmen gözaltına aldırmıştı. ben bazılarını anlamıyorum.

Rabbim o bebeğin yardımcısı olsun içim sızladı bunun için anne olup olmamak önemli değil insan olan herkezi içi vicdanı acır böyle bir olayda

BOSANIN!hic cabalamayin cocugunu doven birini bosayin /suan dusunmeniz bile zaman kaybi

yalnız bebekcik o kadar dayak yemiş konu sahibin ayrıntılarına dikkat edin onun anası bunn babası şunun parası kadın hala ne derdinde.Allah gerçekten hak eden insanları anne-baba yapsın İnşallah.böyle insanlar için diyecek çok şey var da aman kocişini bırakma yapış çocuğunu da dövsün olur öyle şeyler koca bi daha bulunmaz malum.

OKYPETE seni tebirk ediyorum umarım bu bi ihbar olarak kabul edilir.yurt dışında olsaydı o çocuğu bu iki insanın elinden alırlardı çoktan.hadi baba zaten canavar da anne de bi o kadar gamsız ya pes!

Uyumuyor diye çocuk dövmek mi? Vicdansız psikopat. Elleri kırılsın dengesizin!

Allah'ım diyecek kelime bulamıyorum. Allah nasip ederse yakında bebeğimi kucağıma alacağım. Bir bebeği dövmek, hem de babasının dövmesi nasıl bişeydir ve buna karşı gelemeyen bir anne. Yavrum kıyamam o bebeğe ufacık daha mahvoldum okuyunca içim yanıyor şuan. Hadi sen düşünemiyorsun annen de mi polise gidelim demiyor?
Ben olsam o herifi sürüm sürüm süründürürdüm.

Siz nasıl annesiniz? Siz anne misiniz?
Bebek dövülmüş, nelerin peşindesiniz..

İnşallah bebeği elinizden alırlar, çünkü can güvenliği yok!
Oky' mesaj atmış admine, inşallah bişeyler yapılabilir.

Ayrıca üye içeriği neden silmiş? Sonradan başı yanmasın diye mi?
Konuyu bir alıntıdan buldum da okudum.

Düzenleme: Çocuk elinizden alınır diye mi sildiniz içeriği?

Son düzenleme:
...............................................................................................

Konu silmek yasak.
Ayrıca konuyu silerek küçücük bir bebeği döven kocanızın suçunu ört pas edemezsiniz.
Bir ay olmuş olay olalı hanımefendi,eliniz armut mu topladı bu zamana kadar???
Bebeğimin o halini gördüğüm an adamın kafasına elime geçerse atar ve o evden bebeğimi alır çıkar giderdim.
Ama ne yazık ki anne değilim,belki de olamayacağım ve böyle "anneleri" gördükçe,isyanım daha da artıyor.

Son düzenleme:
Şimdi içinden deli cesareti ile konu açtım falan diyodur.. Sildiğine göre.Sen hala ne duruyosun o adamın yanında ya. Kendine acımıyorsan o bebeğe acı.. Yazık değil mi. Böyle gözü dönmüş adamlardan herşey beklenir. Yavrum şanslıymış bu defa kurtulmuş ama bunun sonu gelmez. O bebeğin can güvenliği yok o adamın yanında. Bu kadar açık ve net..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…