- 27 Temmuz 2016
- 49
- 16
- 3
- Konu Sahibi Kader miii
-
O zaman mantıklı düşünemedim ya yeni yeni anlıyorum. Ama beni de anlayın bi gece de kapandım bambaşka bi şehire gittim. Çok fedakarlık yaptım. Ama eşim bu süreçte çok da yardımcı olmadı. Evlenmeseydin gelmeseydin zorla getirmedim diyip durdusiz evliliği cocuk oyuncagımı sandınız?
Evet doğru benim bu gururum inadım yüzünden oldu her şeyHanfendi çocuk oyuncağı mı evlilik? Madem istemiyordunuz evlenmeseydiniz.Hırs yapmssnz belli. Boşanın desek siz yarn öbür gün ondan da pişman olursunuz.
3 sene flörtten sonra başkasıyla evlenemezdimInat uğruna yapılan bir evlilikten hayır mı bekliyordun?
Boşan çocuk yapmadan
3 sene flörtten sonra başkasıyla evlenemezdim
Ben ne istediğimi bilmiyorum ki ya. Evet çok ilginç oldu her şeyim ilginç zatenİlginç... Boşanınca da tekrar evlenmek istersiniz bence siz
bNe alaka?
ilBen ne istediğimi bilmiyorum ki ya. Evet çok ilginç oldu her şeyim ilginç zaten
Ne alaka?
Neden evlenemezdim diyorsun bence evlenebilirdin insanlar boşanıp baska insanlarla evleniyor senin neyin eksikti ? Sen inadının cezasını çekiyorsun diye dusunuyorumm. Allah aşkına bir zahmet de şu ortunme namaz oruç gibi şeyleri Allah için yapın kulları icin değil. Basından kendi isteklerini öne sürüp o bu olacak diye şart koyan adamdan da mutluluk beklemek hangi aklın ürünü !!?3 sene flörtten sonra başkasıyla evlenemezdim
Canım çok doğru diyorsun ama sadece o istedi diye değil ben kendi isteğimle de kapandım biraz da. Ama bi gecede olmayacaktı bi anda olunca kötü oldumNeden evlenemezdim diyorsun bence evlenebilirdin insanlar boşanıp baska insanlarla evleniyor senin neyin eksikti ? Sen inadının cezasını çekiyorsun diye dusunuyorumm. Allah aşkına bir zahmet de şu ortunme namaz oruç gibi şeyleri Allah için yapın kulları icin değil. Basından kendi isteklerini öne sürüp o bu olacak diye şart koyan adamdan da mutluluk beklemek hangi aklın ürünü !!?
İstediğini almış sın şimdide bırak hiç durma...
Ayyynen öyleee beni anladığınız için teşekkür ediyorum bana ağır geldi bir anda olunca. Sonra da gittiğim yerde kendimi yalnız hissettim.Su yonden esinizi hakli buldum. Evlenmeden once size kapan ve baska sehre gel demis. Bile isteye kabul etmissiniz. Mutsuz olmaniz dogal. Tesetture girmek, evlenmek, baska sehre tasinmak.. vs. Bunlar insan hayatindaki koklu degisikliklerdir. Bu durumlar icin karar asamasi vardir. Siz onunu ardini dusunmeden bir anda olur demissiniz gibi geldu bana. Sonrasi icinde alisma kabullenme sureci vardir. Belliki alisamamissiniz. Evlenirken yaptiginiz hatayi yapmayin. Bosanmak icin iyice dusunun, sonra karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?