:deli::deli:KIZLAARR YARDIM

Kader miii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
49
16
3
Canlar merhaba çok mutsuz ve huzursuzum. Bir sene önce evlendim. Eşimle 3 yıl flörtten sonra. Sevgiliylen sürekli evlenelim diyordu çok düşkündü bana ama ben istemiyordum çok çektirdim ona. Bi gün artık dayanamadı ve ayrıldı benden. 2 ay sonra pişman oldum bu defa da ben düştüm peşine inat yaptım. Ben evlenmek istiyorum çocuğum olsun istyorum dedi. Ben de sen ne istiyorsan onu yaparım dedim. Kapsnacaksın benim memleketimde yaşayacaz dedi tamam dedim her şeye razı oldum. Geldi istedi ama nişanlılık zamanında pişmanlıklarım başladı geri dönemedim evlendik. Şimdi de çok pişmanım hep kavga ediyoruz istemiyorum boşanmak istiyorum.yorumlarınızı bekliyorum

siz evliliği cocuk oyuncagımı sandınız?
O zaman mantıklı düşünemedim ya yeni yeni anlıyorum. Ama beni de anlayın bi gece de kapandım bambaşka bi şehire gittim. Çok fedakarlık yaptım. Ama eşim bu süreçte çok da yardımcı olmadı. Evlenmeseydin gelmeseydin zorla getirmedim diyip durdu

Onu da kendimi de mutsuz ediyorum. Eşim boşanmam diyor evlenmeseydin ya çekeceksin ya da uyum sağlayacaksın diyor

3 sene flörtten sonra başkasıyla evlenemezdim
Neden evlenemezdim diyorsun bence evlenebilirdin insanlar boşanıp baska insanlarla evleniyor senin neyin eksikti ? Sen inadının cezasını çekiyorsun diye dusunuyorumm. Allah aşkına bir zahmet de şu ortunme namaz oruç gibi şeyleri Allah için yapın kulları icin değil. Basından kendi isteklerini öne sürüp o bu olacak diye şart koyan adamdan da mutluluk beklemek hangi aklın ürünü !!?

Su yonden esinizi hakli buldum. Evlenmeden once size kapan ve baska sehre gel demis. Bile isteye kabul etmissiniz. Mutsuz olmaniz dogal. Tesetture girmek, evlenmek, baska sehre tasinmak.. vs. Bunlar insan hayatindaki koklu degisikliklerdir. Bu durumlar icin karar asamasi vardir. Siz onunu ardini dusunmeden bir anda olur demissiniz gibi geldu bana. Sonrasi icinde alisma kabullenme sureci vardir. Belliki alisamamissiniz. Evlenirken yaptiginiz hatayi yapmayin. Bosanmak icin iyice dusunun, sonra karar verin.

Canım çok doğru diyorsun ama sadece o istedi diye değil ben kendi isteğimle de kapandım biraz da. Ama bi gecede olmayacaktı bi anda olunca kötü oldum

Ayyynen öyleee beni anladığınız için teşekkür ediyorum bana ağır geldi bir anda olunca. Sonra da gittiğim yerde kendimi yalnız hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…