- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi Kader miii
-
İki gündür BDV' daki konular ağzımı açık bırakıyor iki karışBoşanın. Çocuk da yapmayın.
İşte baştan kabul etmek her şeyi en büyük hatamdı. O an bu kadar kötü olacağını düşünemedim. Aileme yakın olsam daha iyi olurdum evet. O yüzden başka şrhirden başka kültürden biriyle evlilik çok zorBence eşinle bir sorunun yok.
Başka sehirde kv ile canın sıkılıyor.anneni aileni ozliyorsun kendi ailene yakin olsan daha mutlu olurdun.
Bu konudada haklısın ama bastan kabul etmişsin evliligini iyice tart biç bosanirsa!da pisman olabilirsin
Yok kötü bi huyu yok eşimin ben huysuzluk yapınca o da huzursuz oluyor ve inatlaşıyor kavga çıkıyor o yüzden. Hayırlısı olur inşallah benim içinEeeeeeeeeeeee biyerde okudum dinimizde bos yere boşanmak hos değilmiş aldatmiyorsa evine çocuğuna sana bakiyorsa dovmuyorsa boşanma gerçekten oyuncak değil bu evlilik bi süre sonra kopamiyorsunannem babami sevmemis baştan ama şimdi sırılsıklam aşık 2. Evliliği olduğu için sığınma niyetiyle evlenmiş yani sabır et iyi yönlerini gor baktin sevemiyosun bosan be nolcek gencsin .
çok sağolun teşekkür ederim yazdığınız güzel şeyler için benim durumumda olmak çok zor belirsizlik içinde yaşamak çok zor Allah yardım etsin inşallahhemen bosan,ayrıl cocuk yaomadan sunu bunu yap demek ne kadar yanlıs. Kendınızı bu arkdasımızın yerıne koyun belkıde sız bıgun yazabılrısınız boyle bı konu. benım sıze tavsıyem bosanmak ayrılmak vey kavgayı ınatla surdurmek yerıne orta ylu bulup sorunlarınızı en mantıklı sekıld ehalletmenız. konusarak asılmayacak seyler yok denecek kadar az. yeter kı sabırlı olun ve bırbrınızı dınlemeyı ogrenın. umarım sorunlarınız hallolur karamsar olmayın hıc bır sekılde . sevgıler
Evlenmeden uzun ilişki diye ayrılmamissin evlendikten sonra hiç ayrilmaman lazım bu mantığa göre. Uzun ilişki yaşamış değil bosanmis bir kadın olcaksin iyi düşün derim.Esinin neyini sevmiyorsun mesela?ayrılsan ozlemezmisin?çok hata yaptım bundan sonra yapmamaya çalışacam ama hayat ne getirir bilinmiypr
Çay veriyim mi?' der gibi sormussunBoşanıyor musunuz?
Arkadasima katılıyorum. Zaten kararsız gorunuyorsunuz burda anlık yazılmış seylerle fevri davranmayin bol dua edin.Belki gelecekte ailenize daha yakın yere tasinirsiniz. Kimse burda akıl verdiği kadar hızlı karar vermemis/vermeyecektir bosanmaya vshemen bosan,ayrıl cocuk yaomadan sunu bunu yap demek ne kadar yanlıs. Kendınızı bu arkdasımızın yerıne koyun belkıde sız bıgun yazabılrısınız boyle bı konu. benım sıze tavsıyem bosanmak ayrılmak vey kavgayı ınatla surdurmek yerıne orta ylu bulup sorunlarınızı en mantıklı sekıld ehalletmenız. konusarak asılmayacak seyler yok denecek kadar az. yeter kı sabırlı olun ve bırbrınızı dınlemeyı ogrenın. umarım sorunlarınız hallolur karamsar olmayın hıc bır sekılde . sevgıler
İkimiz de çok inatız böyle olunca kavga oluyor en küçük bi şeyde kavga ediyoruz. Bazen iki düşman oluyoruz uyuşmuyoruz yaniEvlenmeden uzun ilişki diye ayrılmamissin evlendikten sonra hiç ayrilmaman lazım bu mantığa göre. Uzun ilişki yaşamış değil bosanmis bir kadın olcaksin iyi düşün derim.Esinin neyini sevmiyorsun mesela?ayrılsan ozlemezmisin?
İyi olur mu düzelir miyiz bilmiyorum ama bazen dayanılmaz oluyoruz artık evli gibi değiliz onunla hep tedirginiz her an kavga edecez diye kasılıyorumArkadasima katılıyorum. Zaten kararsız gorunuyorsunuz burda anlık yazılmış seylerle fevri davranmayin bol dua edin.Belki gelecekte ailenize daha yakın yere tasinirsiniz. Kimse burda akıl verdiği kadar hızlı karar vermemis/vermeyecektir bosanmaya vs
Canim kavga eden taraftan biri sensin. Sanki anne-baba kavgasindan korkan çocuk gibi yazmissin. Huyuna gidersen eşinin mutluluk sacarsan biraz etrafına biraz olsun duzelicektirİyi olur mu düzelir miyiz bilmiyorum ama bazen dayanılmaz oluyoruz artık evli gibi değiliz onunla hep tedirginiz her an kavga edecez diye kasılıyorum
Bak sen trabzondaymişsin. Ben sakarya dan gümüşhaneye geldim benim halim senden daha kötü.Daha dün trabzondaydim orası büýük bir sehir hersey var üniversitenin havuzu var orada bayan günleri varsa git.Halk eğitime git kursa yazıl burda ben yazıldım aramadılar bile okadar vahim bi durum:) Forum a git tek te olsa gez kafanı dağıt sinemaya gir oh.Ben tekte olsam gezmeyi severim.Uzun sokaģa git beton helva ye,dondurmasi güzelmis diye duydum(ben gidemedim daha)Kaynanan iyi ise aradi birlikte cikin esinin akrabalari ile elbet anlastigin vardir cık kızkıza..Eşini kandır akçabata sahile yürüyüşe çıkın.Biz burda dolmuşla hicbiryere gidemiyoruz cok seyrek ve nadir geciyor surekli özel aracla gitmek gelmek gerek şehirde biseyde yok zaten.Ailen nerede?madem eşin birakmak istiyo bıraksın gelsin sonrada almaya gelir.Benim eşim benim trabzon havalimanindan almaya bile gelmez,giderken bırakmaz:)ben dolmuşlarla kendim gider gelirim limana.Bende kıskanirim herkesin kocası birakir alir ben yetim gibi gidip geliyorum diye:)kitap oku vs.Uzun göle gidin,yaylalara cıkın,Kaynanayı ayart onu gezmeye gotururken sende gezersin.Benim esim gezmeyi sevmez annesinide üzmek istemez.Hep kaynananin pesine takilirim eşım goturecegi zaman :)Sen evliliginin guzel yönlerini gör canım gecer inş. Allaha sığın sabır dile.Bu sebeplerden yuva yıkılmaz.Ca
canım çok güzel yazmışsın çok sağol . Ben trabzondayım siz eşinle iki aileye de uzaksınız ama ben onun memleketindeyim ister istemez görüşmek zorundayım. Ailesi iyi insanlar ama eşim biraz anlayışsız mı yoksa benim onu ve ailesini kabullenemediğim için inat mı yapıyor anlamadım. Ailemin yanına yalnız göndermiyor illa o da gelecekmiş beni biraz rahat bıraksa belki düzelecem ama yapmıyor bunu çok kasıyor
Zaten bizim en büyük eksiğimiz iletişimsizlik.. Konuşamıyoruz konuşunca illa kavga çıkıyorkestirip atmadan bu sefer konuşarak anlaşma yoluna gitseniz,
belki siz sıkıntılarınızı anlatınca, ve kararlı olduğunuzu, bu sıkıntılar çözülmeden evliliğin ilerleyemeyeceğini,
o da öz eleştiri yapabilir ve size yaptığı dayatmaların farkına varabilir.
Gümüşhanedeysen yakınız canım :) ben akçaabatta oturuyorum buyur gel hee zaman beklerim. Kaynanam köyde oturuyor hayvanları var onlarla uğraşıyor ben trabzonu sevemedim canım alışamadım. Ben memurum çalışıyorum da ama gezmek falan içimden gelmiyor kendimi hep yalnız hissediyprum. Eşimin ailesine mesafeliyim hep görüşmek istemiyorum onlarla daBak sen trabzondaymişsin. Ben sakarya dan gümüşhaneye geldim benim halim senden daha kötü.Daha dün trabzondaydim orası büýük bir sehir hersey var üniversitenin havuzu var orada bayan günleri varsa git.Halk eğitime git kursa yazıl burda ben yazıldım aramadılar bile okadar vahim bi durum:) Forum a git tek te olsa gez kafanı dağıt sinemaya gir oh.Ben tekte olsam gezmeyi severim.Uzun sokaģa git beton helva ye,dondurmasi güzelmis diye duydum(ben gidemedim daha)Kaynanan iyi ise aradi birlikte cikin esinin akrabalari ile elbet anlastigin vardir cık kızkıza..Eşini kandır akçabata sahile yürüyüşe çıkın.Biz burda dolmuşla hicbiryere gidemiyoruz cok seyrek ve nadir geciyor surekli özel aracla gitmek gelmek gerek şehirde biseyde yok zaten.Ailen nerede?madem eşin birakmak istiyo bıraksın gelsin sonrada almaya gelir.Benim eşim benim trabzon havalimanindan almaya bile gelmez,giderken bırakmaz:)ben dolmuşlarla kendim gider gelirim limana.Bende kıskanirim herkesin kocası birakir alir ben yetim gibi gidip geliyorum diye:)kitap oku vs.Uzun göle gidin,yaylalara cıkın,Kaynanayı ayart onu gezmeye gotururken sende gezersin.Benim esim gezmeyi sevmez annesinide üzmek istemez.Hep kaynananin pesine takilirim eşım goturecegi zaman :)Sen evliliginin guzel yönlerini gör canım gecer inş. Allaha sığın sabır dile.Bu sebeplerden yuva yıkılmaz.
Sen trabzonu benden iyi biliyorsun:)))Bak sen trabzondaymişsin. Ben sakarya dan gümüşhaneye geldim benim halim senden daha kötü.Daha dün trabzondaydim orası büýük bir sehir hersey var üniversitenin havuzu var orada bayan günleri varsa git.Halk eğitime git kursa yazıl burda ben yazıldım aramadılar bile okadar vahim bi durum:) Forum a git tek te olsa gez kafanı dağıt sinemaya gir oh.Ben tekte olsam gezmeyi severim.Uzun sokaģa git beton helva ye,dondurmasi güzelmis diye duydum(ben gidemedim daha)Kaynanan iyi ise aradi birlikte cikin esinin akrabalari ile elbet anlastigin vardir cık kızkıza..Eşini kandır akçabata sahile yürüyüşe çıkın.Biz burda dolmuşla hicbiryere gidemiyoruz cok seyrek ve nadir geciyor surekli özel aracla gitmek gelmek gerek şehirde biseyde yok zaten.Ailen nerede?madem eşin birakmak istiyo bıraksın gelsin sonrada almaya gelir.Benim eşim benim trabzon havalimanindan almaya bile gelmez,giderken bırakmaz:)ben dolmuşlarla kendim gider gelirim limana.Bende kıskanirim herkesin kocası birakir alir ben yetim gibi gidip geliyorum diye:)kitap oku vs.Uzun göle gidin,yaylalara cıkın,Kaynanayı ayart onu gezmeye gotururken sende gezersin.Benim esim gezmeyi sevmez annesinide üzmek istemez.Hep kaynananin pesine takilirim eşım goturecegi zaman :)Sen evliliginin guzel yönlerini gör canım gecer inş. Allaha sığın sabır dile.Bu sebeplerden yuva yıkılmaz.
Çoookk tutarsız davrandımbasindan beri harekrtleriniz amma da tutarsizmis haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?