:deli::deli:KIZLAARR YARDIM

Harç bitti yapı paydos
Evlilik kurumuna saygı duyulmuyor artık. Boşanın madem. Bir daha da evlenmeyin bence. Evlenirseniz de iyi tartın. Unutmayın boşanırken sizinle birlikte eşinizin ve ailelerinizin de hayatı altüst oluyor.

İşte baştan kabul etmek her şeyi en büyük hatamdı. O an bu kadar kötü olacağını düşünemedim. Aileme yakın olsam daha iyi olurdum evet. O yüzden başka şrhirden başka kültürden biriyle evlilik çok zor

hemen bosan,ayrıl cocuk yaomadan sunu bunu yap demek ne kadar yanlıs. Kendınızı bu arkdasımızın yerıne koyun belkıde sız bıgun yazabılrısınız boyle bı konu. benım sıze tavsıyem bosanmak ayrılmak vey kavgayı ınatla surdurmek yerıne orta ylu bulup sorunlarınızı en mantıklı sekıld ehalletmenız. konusarak asılmayacak seyler yok denecek kadar az. yeter kı sabırlı olun ve bırbrınızı dınlemeyı ogrenın. umarım sorunlarınız hallolur karamsar olmayın hıc bır sekılde . sevgıler

Yok kötü bi huyu yok eşimin ben huysuzluk yapınca o da huzursuz oluyor ve inatlaşıyor kavga çıkıyor o yüzden. Hayırlısı olur inşallah benim için

çok sağolun teşekkür ederim yazdığınız güzel şeyler için benim durumumda olmak çok zor belirsizlik içinde yaşamak çok zor Allah yardım etsin inşallah

sızı az cok anlayabılıyorum bıcok ınsanımız yasıyor bu tarz bı durumu,o yuzden sızden rıcam sabırlı olun ve cok dua edın. olumsuz olmak yerıne orta yol bulmak ısızn ıcın dha aıyı olacaktır. tartısmanın kavganın agır sozler soyleyıp kavgayı buyutmenın ıkınıze d efaydası yok ıyı dusunun ıyı olsun

çok hata yaptım bundan sonra yapmamaya çalışacam ama hayat ne getirir bilinmiypr
Evlenmeden uzun ilişki diye ayrılmamissin evlendikten sonra hiç ayrilmaman lazım bu mantığa göre. Uzun ilişki yaşamış değil bosanmis bir kadın olcaksin iyi düşün derim.Esinin neyini sevmiyorsun mesela?ayrılsan ozlemezmisin?

Arkadasima katılıyorum. Zaten kararsız gorunuyorsunuz burda anlık yazılmış seylerle fevri davranmayin bol dua edin.Belki gelecekte ailenize daha yakın yere tasinirsiniz. Kimse burda akıl verdiği kadar hızlı karar vermemis/vermeyecektir bosanmaya vs

İkimiz de çok inatız böyle olunca kavga oluyor en küçük bi şeyde kavga ediyoruz. Bazen iki düşman oluyoruz uyuşmuyoruz yani

İyi olur mu düzelir miyiz bilmiyorum ama bazen dayanılmaz oluyoruz artık evli gibi değiliz onunla hep tedirginiz her an kavga edecez diye kasılıyorum

İyi olur mu düzelir miyiz bilmiyorum ama bazen dayanılmaz oluyoruz artık evli gibi değiliz onunla hep tedirginiz her an kavga edecez diye kasılıyorum
Canim kavga eden taraftan biri sensin. Sanki anne-baba kavgasindan korkan çocuk gibi yazmissin. Huyuna gidersen eşinin mutluluk sacarsan biraz etrafına biraz olsun duzelicektir
Yasin kaç çok merak ettim?

kestirip atmadan bu sefer konuşarak anlaşma yoluna gitseniz,

belki siz sıkıntılarınızı anlatınca, ve kararlı olduğunuzu, bu sıkıntılar çözülmeden evliliğin ilerleyemeyeceğini,
o da öz eleştiri yapabilir ve size yaptığı dayatmaların farkına varabilir.

Bak sen trabzondaymişsin. Ben sakarya dan gümüşhaneye geldim benim halim senden daha kötü.Daha dün trabzondaydim orası büýük bir sehir hersey var üniversitenin havuzu var orada bayan günleri varsa git.Halk eğitime git kursa yazıl burda ben yazıldım aramadılar bile okadar vahim bi durum:) Forum a git tek te olsa gez kafanı dağıt sinemaya gir oh.Ben tekte olsam gezmeyi severim.Uzun sokaģa git beton helva ye,dondurmasi güzelmis diye duydum(ben gidemedim daha)Kaynanan iyi ise aradi birlikte cikin esinin akrabalari ile elbet anlastigin vardir cık kızkıza..Eşini kandır akçabata sahile yürüyüşe çıkın.Biz burda dolmuşla hicbiryere gidemiyoruz cok seyrek ve nadir geciyor surekli özel aracla gitmek gelmek gerek şehirde biseyde yok zaten.Ailen nerede?madem eşin birakmak istiyo bıraksın gelsin sonrada almaya gelir.Benim eşim benim trabzon havalimanindan almaya bile gelmez,giderken bırakmaz:)ben dolmuşlarla kendim gider gelirim limana.Bende kıskanirim herkesin kocası birakir alir ben yetim gibi gidip geliyorum diye:)kitap oku vs.Uzun göle gidin,yaylalara cıkın,Kaynanayı ayart onu gezmeye gotururken sende gezersin.Benim esim gezmeyi sevmez annesinide üzmek istemez.Hep kaynananin pesine takilirim eşım goturecegi zaman :)Sen evliliginin guzel yönlerini gör canım gecer inş. Allaha sığın sabır dile.Bu sebeplerden yuva yıkılmaz.

Zaten bizim en büyük eksiğimiz iletişimsizlik.. Konuşamıyoruz konuşunca illa kavga çıkıyor

Gümüşhanedeysen yakınız canım :) ben akçaabatta oturuyorum buyur gel hee zaman beklerim. Kaynanam köyde oturuyor hayvanları var onlarla uğraşıyor ben trabzonu sevemedim canım alışamadım. Ben memurum çalışıyorum da ama gezmek falan içimden gelmiyor kendimi hep yalnız hissediyprum. Eşimin ailesine mesafeliyim hep görüşmek istemiyorum onlarla da

Sen trabzonu benden iyi biliyorsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…