- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi Kader miii
-
Çok aşırı bi cinsel beraberlik olmadı ama tabi ki 3 sene de illaki yakınlaşma oluyor. Bunun için mecbur hissettimFlört aşamasında cinsel beraberlik yasadınız ve onun için mi mecbur hissettiniz?
Hayır o düşünceyi kafandan at bir kere. Senin odak noktan kötü giden evliliğin olsun ve bu süreçte bi zahmet hamile kalma.Canım çok doğru diyorsun ama sadece o istedi diye değil ben kendi isteğimle de kapandım biraz da. Ama bi gecede olmayacaktı bi anda olunca kötü oldum
Sebep?3 sene flörtten sonra başkasıyla evlenemezdim
Evet hamile kalmayı düşünmüyorum zaten tam oturmadanHayır o düşünceyi kafandan at bir kere. Senin odak noktan kötü giden evliliğin olsun ve bu süreçte bi zahmet hamile kalma.
İşte takıntı ysptım aslında çok ysnlış düşündüm bi ben değilim ki uzun flört edenSebep?
Niye evlenenemezdin öyle düşünme çok mutsuzsan bebek düşünme şu an sorunlarınız kavga sebeplerınız ne ki terapi alsaniz3 sene flörtten sonra başkasıyla evlenemezdim
Dur bi dakika boşanmak mı istiyorsun yoksa evliliğinin oturmasını mı ? Benim kafa durdu vallahi..Evet hamile kalmayı düşünmüyorum zaten tam oturmadan
Ben ne istediğimi bilmiyorum ki ya. Evet çok ilginç oldu her şeyim ilginç zaten
Kızlar biraz da bana hak verin ben boşanmak için evlenmedim iyi olur sandım mutlu olurum sandım. Ona 3 sene çektirdiğim için vicdan yaptım ama hayırlısını istemek gerekiyormuş. Olmayınca olmuyor zorlamamak şazımmış. Şimdi kendimi yapayalnız hissediyorum. Hep eski günlerimi düşünüyorum ailemi özlüyorum annemsiz yapamıyorum
Uzaktayız ailemle eşimi sevmiyorum galiba sevsem bu durumda olmazdım çıkmazdayım yaşamdan hiç bi keyif almıyorumUzakta mı ailen? Hepimiz yaşadık özlem olayını ama 3-4 ay sonra geçti...
Eşini seviyor musun mesela şu an?
evetOnce adama cektir, dalga gecer gibi pesine dus evlilige ikna et... Sonra ay vazgectim bosanicam de... Sanki karsinda oyuncak var. Hadi kendin neyse de esin olsun ailesi olsun insanlar o kadar emek vermisler vakit harcamislar.
Yok efendim pismanim. Oldu...
Uzaktayız ailemle eşimi sevmiyorum galiba sevsem bu durumda olmazdım çıkmazdayım yaşamdan hiç bi keyif almıyorum
çok hata yaptım bundan sonra yapmamaya çalışacam ama hayat ne getirir bilinmiyprValla ne diyeyim bilemedim. Sevmediğin adamı ikna etmişsin evlenmeye... Çok normal mutlu olamaman. İki seçenek var ya ayrıl ya da eşini sevmeye çalış, aileni daha sık gör vs.
Ama bundan sonra iyice düşünerek karar ver. Hangi yola girersen gir, geri dönüşü olmayacak. Bari bundan sonra hata yapma...
Öfff sizin canınız sıkılmış gidin bir çay koyun kendinize açılırsınız
çok hata yaptım bundan sonra yapmamaya çalışacam ama hayat ne getirir bilinmiypr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?