Bende ailemden 1000 km uzaga gelin geldim eşimin işi sebebiyle onun ailesinede benim ailemede uzagiz.görucu usulü evlendim. Tabiki arada sırada tartışmalar olur yalnizliktan. Senin çevren olmadığı için kocana sarıyorsun bence.ben çok aktiftim işim cok güzeldi vs. Ama sağolsun eşim beni sıkmadi.3 5 ay zorluk cektim evden bile cikmiyordum yapcak biseyim ve cevrem olmadığı için.Kapıda gördugum komsuları kahveye davet ettim zamanla ben gittim. Yeri geldi sırf sıkıldiğim icin eşim beni üniv. Dersine goturdu o anlatti ben dinledim dersinde öğrencileri ile. Baktim burda havuz var her hafta havuza gittim.Sonra komşular 7 ay sonra hayırlı olsuna geldiler geç olsada sonra gün e başlıyorlarmış benide davet ettiler. Zamanla çevrem oldu.
Ben burada eşinde suç bulamadim cunku seni kandirmamişki açık açık söylemiş.1 gecede kapandim diyorsun da zaten istersen bi gün de basini kapatir cikarsin kapanmak zamanla olmaz ki?hemen ćocuk yapma tabiki ama bu sebeplerle de eşini terketme derim.Hayat bu cocuk oyuncagi degil ki birlitke herseye ğöğus germek gerek.Senin sebeplerin bence sudan sebep.Kendi cevreni kurmaya çalış komsu arkadas edin hangi ildesin?ayni ildeysek ben arkadaslik ederim sana.Ki ben buyuk bi sehirden 50bin nufuslu bir sehre geldim hicbiseyi olmayan.
Evlilik kolay müessese degil esiniz hakli.Guzel düşün.1 yıllik evliyim kamuda yillik izinler iptal edildigi icin esim izin kullanamiyor bana diyor sen git die. Ben onu yalniz birakmak istemedigim icin gitmek istemiyorum.
Evlilikte aşk sevgi gereksede öncelik saygıdır. Dedigim gibi güzel düşünun.