:deli::deli:KIZLAARR YARDIM

Bence kafan çok karışık senin. Tamam kapalılık evlilik başka şehir aynı anda zor olabilir ama üstesinden gelinmeyecek şeyler değil. Bi uzman yardımı alabilirsin. Sonrası için iyi düşün doğru karar ver. Burcunu merak ettim bu arada

Bende ailemden 1000 km uzaga gelin geldim eşimin işi sebebiyle onun ailesinede benim ailemede uzagiz.görucu usulü evlendim. Tabiki arada sırada tartışmalar olur yalnizliktan. Senin çevren olmadığı için kocana sarıyorsun bence.ben çok aktiftim işim cok güzeldi vs. Ama sağolsun eşim beni sıkmadi.3 5 ay zorluk cektim evden bile cikmiyordum yapcak biseyim ve cevrem olmadığı için.Kapıda gördugum komsuları kahveye davet ettim zamanla ben gittim. Yeri geldi sırf sıkıldiğim icin eşim beni üniv. Dersine goturdu o anlatti ben dinledim dersinde öğrencileri ile. Baktim burda havuz var her hafta havuza gittim.Sonra komşular 7 ay sonra hayırlı olsuna geldiler geç olsada sonra gün e başlıyorlarmış benide davet ettiler. Zamanla çevrem oldu.

Ben burada eşinde suç bulamadim cunku seni kandirmamişki açık açık söylemiş.1 gecede kapandim diyorsun da zaten istersen bi gün de basini kapatir cikarsin kapanmak zamanla olmaz ki?hemen ćocuk yapma tabiki ama bu sebeplerle de eşini terketme derim.Hayat bu cocuk oyuncagi degil ki birlitke herseye ğöğus germek gerek.Senin sebeplerin bence sudan sebep.Kendi cevreni kurmaya çalış komsu arkadas edin hangi ildesin?ayni ildeysek ben arkadaslik ederim sana.Ki ben buyuk bi sehirden 50bin nufuslu bir sehre geldim hicbiseyi olmayan.

Evlilik kolay müessese degil esiniz hakli.Guzel düşün.1 yıllik evliyim kamuda yillik izinler iptal edildigi icin esim izin kullanamiyor bana diyor sen git die. Ben onu yalniz birakmak istemedigim icin gitmek istemiyorum.

Evlilikte aşk sevgi gereksede öncelik saygıdır. Dedigim gibi güzel düşünun.

Bence kafan çok karışık senin. Tamam kapalılık evlilik başka şehir aynı anda zor olabilir ama üstesinden gelinmeyecek şeyler değil. Bi uzman yardımı alabilirsin. Sonrası için iyi düşün doğru karar ver. Burcunu merak ettim bu arada
Yardım aldım baya bi süre ama psikoloğun da kafası karıştı tıkandı o da. Burcum yengeç canım. Kafam çoookk karışık çok zor bi durum

Oldu paşam ya çekeceksin ya uyum sağlayacaksın ne be? Çok mu arıyorsunuz böyle adamları bilmiyorum ki. İstemiyorsan evlenmeyecektin. He evlendin. Hala istemiyorsun boşanacaksın yapacak bi şey yok. O boşanmak istemiyor diye seni zorla yanında tutup yaşama hakkını gasp edemez. Biraz uzun sürer mahkeme belki ama eninde sonunda boşanırsınız

Ca
Bende ailemden 1000 km uzaga gelin geldim eşimin işi sebebiyle onun ailesinede benim ailemede uzagiz.görucu usulü evlendim. Tabiki arada sırada tartışmalar olur yalnizliktan. Senin çevren olmadığı için kocana sarıyorsun bence.ben çok aktiftim işim cok güzeldi vs. Ama sağolsun eşim beni sıkmadi.3 5 ay zorluk cektim evden bile cikmiyordum yapcak biseyim ve cevrem olmadığı için.Kapıda gördugum komsuları kahveye davet ettim zamanla ben gittim. Yeri geldi sırf sıkıldiğim icin eşim beni üniv. Dersine goturdu o anlatti ben dinledim dersinde öğrencileri ile. Baktim burda havuz var her hafta havuza gittim.Sonra komşular 7 ay sonra hayırlı olsuna geldiler geç olsada sonra gün e başlıyorlarmış benide davet ettiler. Zamanla çevrem oldu.

Ben burada eşinde suç bulamadim cunku seni kandirmamişki açık açık söylemiş.1 gecede kapandim diyorsun da zaten istersen bi gün de basini kapatir cikarsin kapanmak zamanla olmaz ki?hemen ćocuk yapma tabiki ama bu sebeplerle de eşini terketme derim.Hayat bu cocuk oyuncagi degil ki birlitke herseye ğöğus germek gerek.Senin sebeplerin bence sudan sebep.Kendi cevreni kurmaya çalış komsu arkadas edin hangi ildesin?ayni ildeysek ben arkadaslik ederim sana.Ki ben buyuk bi sehirden 50bin nufuslu bir sehre geldim hicbiseyi olmayan.

Evlilik kolay müessese degil esiniz hakli.Guzel düşün.1 yıllik evliyim kamuda yillik izinler iptal edildigi icin esim izin kullanamiyor bana diyor sen git die. Ben onu yalniz birakmak istemedigim icin gitmek istemiyorum.

Evlilikte aşk sevgi gereksede öncelik saygıdır. Dedigim gibi güzel düşünun.
canım çok güzel yazmışsın çok sağol . Ben trabzondayım siz eşinle iki aileye de uzaksınız ama ben onun memleketindeyim ister istemez görüşmek zorundayım. Ailesi iyi insanlar ama eşim biraz anlayışsız mı yoksa benim onu ve ailesini kabullenemediğim için inat mı yapıyor anlamadım. Ailemin yanına yalnız göndermiyor illa o da gelecekmiş beni biraz rahat bıraksa belki düzelecem ama yapmıyor bunu çok kasıyor

Kapan yada açıl diyen bir insanla görüşmemek lazım. Bunlar kişinin isteğiyle olur. Bunun adı emrivakidir, bunun adı kişinin fikirlerine önem vermemektir bunun adı bencilliktir. Bunlar sanıldığı kadar basit bir istek değildir. Gerçekten baştan büyük hata yapmıssınız. Bana göre bu tür bir insanla ömür geçmez eşinin isteklerine saygı duymayan, kendi istediği kalıba sokmak isteyen adamla hayat arkadaşlığı olmaz.çok klişe ama, Gerçek seven sizi olduğunuz gibi kabul eden insandır.

evlilik merakıydı sanırım sizinki.. hevesi alıncada kaçacak delik arıyorsunuz.

Bence eşinle bir sorunun yok.
Başka sehirde kv ile canın sıkılıyor.anneni aileni ozliyorsun kendi ailene yakin olsan daha mutlu olurdun.
Bu konudada haklısın ama bastan kabul etmişsin evliligini iyice tart biç bosanirsa!da pisman olabilirsin

Bebişte gelir yakında durum içinden çıkılmaz bir hal alır yakında :olamaz:

5 tane de cocuk yaparsin, baskiyla kapanmissin memlekete gitmissin, ailenin yanina bile yalniz gidemiyosun. Bosanmazsin canim sen merak etme, boyle yasar gidersin.

Eeeeeeeeeeeee biyerde okudum dinimizde bos yere boşanmak hos değilmiş aldatmiyorsa evine çocuğuna sana bakiyorsa dovmuyorsa boşanma gerçekten oyuncak değil bu evlilik bi süre sonra kopamiyorsun:D annem babami sevmemis baştan ama şimdi sırılsıklam aşık 2. Evliliği olduğu için sığınma niyetiyle evlenmiş yani sabır et iyi yönlerini gor baktin sevemiyosun bosan be nolcek gencsin:D.

Back
X