Benim saniyelik deli sinirlerim vardır ilk başlarda takmazdım ama o deli anıma denk gelseydi yukardan öyle sesler yapardım ve bağırırdım ki bu edepsiz biz uğraşamayız diyip daha seslerini çıkaramazlardıarada delilik iyidir sizde yapın derim.
Mesela tam karşı binamızın bahçesinde bi kız çocuğu var 4 5 yaşlarında ama hiç kesilmeden ağlar bişey istediğinde bende dayanamayıp evin içinden aynı şekilde ağlar gibi yaparım anası içeri alır
Bazısı başka türlü anlamıyor napayım ya
Çok güldüm yaaa çok tatlısın :)
Boşa demiyorlar ev alma komşu al diye valla ciddi sıkıntı.
Uyarmak kar etmedi madem eşin haklı.
Vurdular mı sen daha çok vur. İnadına daha çok ses yap.
Yaşamayalım mı yahu!
kızlar cok zor durumdayım kendi evimde kiracıyım sanki. 1 yıllık evliyim ev kendimizin. altkatımda oturan insanlar kafayı yemiş. bi kadın bi kızı bi oğlu ile yasıyor. kadın 60-65 yaslarında kızı ve oglu bekar 40-45 yaslarındalar. oğlu calısıyr bu ana kız hiç evden cıkmıyorlar ve onlarada misafir gelmiyor. bütün gün evde benden en ufak ses gelicek mi diye bekliyorlar sanırım. çünkü ben ne zaman en ufak bir ses çıkarsam hemen arkasından küt küt bir yerlere, duvarlara falan vuruyorlar. bi evde yasayıpda o evde hiç ses olmaması mümkün mü. bunlar bnden onu yapmamı bekliyor. evim dublex şimdi yaz oldugu için üst kattaki mutfaga tasındım zamanımızı tersta geciriyoruz. iki kat üstte olmama ragmen hala temizlik yaparken vaya baska bi şekilde yere bişey düşse yada bi kapıyı hızlı kapatsam etrafa vurmaya baslıyorlar.
esim oğluyla konustu bu durumu özür dilemiş ilk seferinde ben konusurum onlarla demiş. tekrar yapmaya devam ettiler. tekrar aradık oğlunu diyorki onlar ses yapmıyormus baska yerden geliyormus o ses. annesigil bizden memnunmus falan filan. yani annesi nederse inanıyor bize inanmıyr. mahkemeye veririz sizi dedik bizde sizi veririz dediler.
apartmanın giriş kapısını ve otopark kapısını bize inat olsun diye sürekli açıyorlar. şöyleki ben kapatıyorum eve giriyorum arkamdan asagıya inip açıp tekrar cıkıyrlar. apartmanda kimse memnun değil komsuluklarından herkesle kavgalılar sadece bizle de değil.
bn umursamayalım zamanla tepki vermeyince gecer diye düşündüm ama olmayacak galiba. esim onlar vurunca sen iki kat vur diyor. ya ters teperse iyice. bilmiyorum bi akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?