deli komsularla ugrasmak

georgeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
17
1
86
35
kızlar cok zor durumdayım kendi evimde kiracıyım sanki. 1 yıllık evliyim ev kendimizin. altkatımda oturan insanlar kafayı yemiş. bi kadın bi kızı bi oğlu ile yasıyor. kadın 60-65 yaslarında kızı ve oglu bekar 40-45 yaslarındalar. oğlu calısıyr bu ana kız hiç evden cıkmıyorlar ve onlarada misafir gelmiyor. bütün gün evde benden en ufak ses gelicek mi diye bekliyorlar sanırım. çünkü ben ne zaman en ufak bir ses çıkarsam hemen arkasından küt küt bir yerlere, duvarlara falan vuruyorlar. bi evde yasayıpda o evde hiç ses olmaması mümkün mü. bunlar bnden onu yapmamı bekliyor. evim dublex şimdi yaz oldugu için üst kattaki mutfaga tasındım zamanımızı tersta geciriyoruz. iki kat üstte olmama ragmen hala temizlik yaparken vaya baska bi şekilde yere bişey düşse yada bi kapıyı hızlı kapatsam etrafa vurmaya baslıyorlar.
esim oğluyla konustu bu durumu özür dilemiş ilk seferinde ben konusurum onlarla demiş. tekrar yapmaya devam ettiler. tekrar aradık oğlunu diyorki onlar ses yapmıyormus baska yerden geliyormus o ses. annesigil bizden memnunmus falan filan. yani annesi nederse inanıyor bize inanmıyr. mahkemeye veririz sizi dedik bizde sizi veririz dediler.
apartmanın giriş kapısını ve otopark kapısını bize inat olsun diye sürekli açıyorlar. şöyleki ben kapatıyorum eve giriyorum arkamdan asagıya inip açıp tekrar cıkıyrlar. apartmanda kimse memnun değil komsuluklarından herkesle kavgalılar sadece bizle de değil.
bn umursamayalım zamanla tepki vermeyince gecer diye düşündüm ama olmayacak galiba. esim onlar vurunca sen iki kat vur diyor. ya ters teperse iyice. bilmiyorum bi akıl verin bana

Kafayı mı yemiş onlar? Tüm komşular toplanıp imza toplayıp onunla gidip uyarın. Hatta yazı bırakın apartmanın geneli rahatsız, dikkat etmezseniz mahkemeye vereceğiz diye.
Vurmalarını umursama bence. Üst katta olan sensin, gerekirse gürültüden uyutmazsın, aşağı bir şeyler silkeler evi mahvedersin. Bunu yapmıyorsun kıymetini bilsinler, biraz gözdağı vermek iyidir. Oğlu evde yokken yaptığına göre höt desen tırsacak tipler. Belki biraz diş gösterebilirsin bir kaç kez daha tekrar ederse.

apartmanda 6 daire var ikisi onların. diğer komsularımın hepsi cok iyi mülayim insanlar. biz tasınmadan önce zaten epey tartışmışlar bıkmıslar. komsularla konusalım diyoruz tamam konusalım diyorlar ses yok. hepsi pusmuş resmen.evimi çok seviyorum taşınmakda istemiyorum. onlar böyle yapmaya devam ederse bnde onları gercekten rahatsız edicem ses neymiş görsünler

yalnızlıktan buhran geciriyolarsa demek ki

yazık kadınlar sana takmis kafayı belki ki normal değiller.bilmiyorum napmak lazım. Bence tepelerinde zipla delirt onları.

ayrica komsularinin sevişme sesinden rahatsız olanlar bakın daha ibretlik hikayeler varmış

hiç normal değiller hemde. keske daha önce sorsaydım size. iyice delirtmek istiyordum onları sonrada kızıyrdum kendime bırak kendi hallerine diye. demkki herkes böyle düşündüğüne göre dogrusu bu. ne dersiniz

En tehlikeli yaratıktır yanlız yaşayan mutsuz kadınlar Üstelik bu kendi tercihler değilse.

Ovvv Adams ailesi gibiler mübarek.
Kız sakın kapılarına falan gitme, içeri falan çekip ana kız döverler falan. Onlar 2 kişi valla belli olmaz he.

Benim saniyelik deli sinirlerim vardır ilk başlarda takmazdım ama o deli anıma denk gelseydi yukardan öyle sesler yapardım ve bağırırdım ki bu edepsiz biz uğraşamayız diyip daha seslerini çıkaramazlardı arada delilik iyidir sizde yapın derim.
Mesela tam karşı binamızın bahçesinde bi kız çocuğu var 4 5 yaşlarında ama hiç kesilmeden ağlar bişey istediğinde bende dayanamayıp evin içinden aynı şekilde ağlar gibi yaparım anası içeri alır

Bi mahkemelik olun akillanirlar
Diger oturdugum evimde ust kattaki hatunlar karsilikli daire yani sac saca bas basa birbirlerine girdiler
Zor ayirdik
Yonetim toplandi
Mahkemeye verildi sonra özurler dilendi falan
Sonra birbirlerine uymuyoladi daha konusmuyolardida
Ben tasindim ama hala oturuyolarmis
Yani bi korksunlar

Çok güldüm yaaa çok tatlısın :)

Boşa demiyorlar ev alma komşu al diye valla ciddi sıkıntı.
Uyarmak kar etmedi madem eşin haklı.
Vurdular mı sen daha çok vur. İnadına daha çok ses yap.
Yaşamayalım mı yahu!

Bazısı başka türlü anlamıyor napayım ya hiç durmadan avazı çıktığı kadar ağlarmı bi çocuk tepki vermezsende kimse bişey demiyor herkes bi rahat

evin içinden cevap ver bağıra bağıra. uyuz etcek şeyler söyle: ))) bak ınadına yapıyorum el mi bey mi yaman de bağıra bağıra: ) bi şey derlerse ben demedim öyle şey dersiniz: )

Senin Evin Alt Tarafında Mı Oturuyorlar yani sen daha fazla rahatsızlık verebilirsin mesela ama çözüm değil düzgünce konuşarak çözün belli ki siz ne yapsanız 2 katını yapacaklar muhattap olmayın görmezden gelin belli bir süre sonra sizinle uğraşmaktan bıkacaklardır.

Son düzenleme:
Benim de sorunlu bi komsum var. Dediğin gibi kimse memnun değil, kavgacı falan. Hep aman alttan alalım bizden bulmasın dedikçe tepeme çıktı. Artık bi gün dayanamadım annem de vardı yanımda. Başta alttan alamaya çalıştım yine ama olmayınca verdim veristirdim. Annem de gaza geldi iki laf da o söyledi. Şimdi süt liman oldu. Sesi pusu çıkmıyo

Hayır onlar alt katta oturuyor yani siz daha avantajlısınız
Deli mi yahı onlar
Daha çok ses yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…