Deli olmama az kaldı !

Gamze_58

İlk göz ağrım Hoşgeldin<3
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
309
0
96
İstanbul
Ya sinirden napıcamı kime çatıcamı şasırdım arkadaşlar ya !

Salı günü pek kıymetli(!) eltime yemeğe gittik herkes oradaydı.Annemler kaynanam,kayınbabam filan.Neyse kapıdan girdik eltim eşime öyle bir sarıldı ki öyle bir içten cıvık cıvık öptü ki eşim kendisini çekti içeri geçti tabi annemle ben şok olduk ! Bende senelerden beri amcaoğullarıyla biri zaten benimle yaş beraber büyüdük ben bile o kadar yakın değilim ne sarılırım ne öperim neyse yemekleri yedik oturmaya geçtik ben eltime bulaşık için filan yardım ettim bana dedi kızın ödevi var bi yardım edermisin dedi tamam dedim odasında ödevine yardım ediyodu eşim annem kayınvalidem filan salonda oturuyodu eltim birden gelip eşimin yanına oturup elini bacağına koymuş herkesin içinde ! tabi eşim hemen gamze nerde deyip yanıma geldi ama annem çok şaşırmış olayı bana anlattı ben elini koyduğunu filan görmemiştim.Biliyorum eşim öyle atılgan herkesle konuşan yakın olabilen biri değil ama yengesi ne hakla herkesin içinde eşime böyle davranıyo anlamıyorum benimi sınamaya çalışıyo anlamadım.Zaten biz daha sevgiliykende kızkardeşi kayınvalidemlerde kalmış ( o zamanlar beraber yaşıyorlardı eltimler ) ev zaten 2 oda 1 salon eşimle kardeşini aynı odada yatırmak istiyomuş eşim sırf onun yüzünden mutfakta yerde yatıyodu eltim evim soyuldu ne bir aradı ne bir geldi zaten ısınamamıştım bu olaylarda tuz biber oldu üstüne eşime bağırdım çağırdım üzülüyorum ama oda izin vermesin ne hakla elini koyar bacağına nasıl öyle sarılır öper ya ! ben onun eşimin abisiyle fazla muhabbet etmiyorum ki yanlış anlamasın bişey demesin diye eltim hemen eşimin yanına sıvışıyo !

Eşinizin suçu ne?Adamcağız mutfakda yerde bile yatmış.Haksızlık yapmıyorsunuz?

enteresanmış.peki bu kadın bu kadar dikkt çekecek kadar yakın davranıyorda kaynınız bunu görmüyor mu?

abartıyor olmayasınız?

aralarında yaş farkı vardır, kardeşi gibi görüyodur, hoşgeldin ederken öpebilir, birşey anlatırken elini dizine koyabilir..

ayrıca eşinizin aklına böyle iğrenç şeyler sokmanız hiç hoş değil
yenge fantezisi oluşturursunuz adamda durduk yere..

Eşime şuç bulmuyorum zaten sadece onu yapmasına izin verdiği için kızdım ayrıca aralarında çok yaş farkı yok ben eltime kızıyorum problemde bişey anlatmadan elini bacağına koymuş olması bana böyle şeyler ters ben ona dedim böyle olma yapma diye ama hala yanaşıyo beni deniyomu anlamadım sinirleniyorum böyle davranınca !

Gamzecim eşinle tartışmaya sakın girme,onunla bi alakası yok çünkü..malesef bizim cinslerden de böyle

kaşar peynirleri çıkabiliyor,kendine düşünmesede belki bacısı için aranızı bozmak isteyebilir..sende hemen atlama canım,kırma kocanın kalbini..sizin dikkatinizi çekebiliyorsa eşinin ana-babasınında dikkatini çekiyordur zaten..gerekirse annesi gelinine usulunce
hissettirsin..

sanırım bebeğinizde yok,belki evliliğinizde de bişeyler yerine oturmuşsa bi bebek düşünseniz iyi olur..ikinci el kocanın talibi boldur ama çocuklu kocaya pek bakan olmaz canım:)
hakkınızda hayırlısı olsun,sabır diliyorum canım..

ne diyeceğimi bilemedim ama bu konularda çok fevri davranmaya gelmez.bir bakarsınız siz suçlu olmuşsunuz.asude_bahar ın dediği gibi yanlış bir anlaşılma olmasın?tabi ki siz yaşayıp siz görmüşsünüz ama biraz izleyin ve eşinize çatmayın bu konuda şimdilik.belliki eşinizde rahatsız olmuş ama.çok ince bir konu.çünkü herhangi bir insan değil.yenge.çok fevri davranırsanız konu size dönüverir.benim fikrim izleyin.konuşmaları,bakışları.bişey olsa eltinizin aklında, bu kadar açık davranışlarda bulunamaz bütün ailenin yanında diye de düşünüyorum.en iyi nokta bakışlardır.

eltin ya seni kıskanıyor, delirtmek istiyor ya da eşinde gözü var gibi.

yine iyi sabretmişsiniz belli ki eltiniz dengesiz bir insan
mümkün olabilidiği kadar uzak durun derim
eşinizin bir suçu yok o zaten kendini çekmiş yani
böyle insanları anlamıyorum ya
ben eşimin arkadaslarıyla tokalaşırım
öpmem dayılarıyla da o şekilde
herkesin yapısı farklı ama bu kadarı da olmaz

eşinizle yengesi arasında kaç yaş var?
benim de kayınbiraderlerimden 2'si ile aram çok iyidir.
biri benden 10 yaş küçüktür diğeri de 6 yaş büyük.
her ikisini de gördüğüm yerde sarılırım, oturuken yeri gelir elimi bacağının üstüne koyarım, düğünde dernekte dans ederim
e bu şimdi benim kayınbiraderlerimde gözüm var mı demektir?

yapmayın Allahaşkına ya.
bu kadar güvensiz olmayalım insanlara karşı
yoksa bu hayat gerçekten çekilmez
sürekli paranoya halinde yaşanmaz ki...

bunda yanlıs düşünecek ne varki ailesiniz siz sarılıp öpmesi çok anormal bişey degıl nihayetinde aynı evdede beraber yaşamışlar. kardeş gibi görmese okadar rahat davranırmı o sizin paronayanız olmasın sakın.

evet biliyorum eşimin şuçu yok ama o ortamda emin olun öyle görseydiniz şuçu olmayan eşinize bile patlardınız ben öyle yaptım tabi yine barıştık gönlümü aldı ama sebep yok geliyo ben içerdeyim eşimin yanına oturuyo elini koyuyo insan sinir olmasında napsın eltim bencede beni delirtmeye çalışıyo ama yapamıcak ! eşime çok üzülüyorum kavga edince çok sessiz sakindir anlayışlıdır ama napim insanın elinde olan bişey değil tutamıyorum dilimi napim

zaten eşime şakayla karışık bende sarılcam öpcem diyorum kuduruyo sinirden :) bigün gerçekten yapıcam ve o zaman eltimin napıcanı merak ediyorum !

bence böyle oyunlara girmeyin derim.dediğim gibi hiç anlamazsınız olay size dönüverir. bu kez der ki demekki senin de benim kocamda gözün var.bu kez siz bir kez yaparsınız, o on kez yapar.sende yapıyorsun der.işin içinden çıkamazsınız ve iş çok çirkin boyutlara gelir.gerçekten çok ince bir durum.

aralarında 5 yaş filan var tamam aynı evde yaşamış olablirler bende amca çocuklarıyla beraber büyüdüm ama bikere bile sarılıp öpmedim sırf eşim kızıyo diye ki kızmasada ben öyle şeyler yapamam yapım gereği (6 senedir beraberiz ) sevgiliykende uyarmıştım yengesi bu tarz hareketler gene vardı tanışmaya gittiğimizde koltuğun kolluk kısmına oturup eşimin şaçıyla oynadığındada uyarmıştım ama artık evlendik öyle şeyler yapmaması gerek uyarmama rağmen yapıyosa ben tabiki kızarım paronayad ayaparım ben uyarmışım sen ne hakla eşime öyle davranırsın ya ?

anlayamadığım şu
onlar tek başlarına bir odada mı oturuyorlardı?
aynı odada eşi, kayınvalidesi ve sizin anneniz yok muydu?
neden illa bunda bir art niyet arıyorsunuz?
eğer bundan en ufak bir kötü düşünce olsa idi kayınbiraderiniz ya da kayınvalideniz hissedip tepki vermez miydi?
yoksa onlar da mı sizi delirtmeye çalışıyor...?

siz ne hissediyorsnız odur doğru olan..herhalde gördüklerimizi sorgulayacak kadar tecrübe sahibiyizdir..

ben yanlış anladığınızı zannetmiyorum,ufak tefek samimiyet hareketleri olsa zaten gözümüzden kaçan şeyler olurdu,sizi bukadar sinir ettiğine göre ortada kasıtlı bişey var..sizde bu kadına karşı dikkatli olun..onun bu hareketleri yüzünden eşinle her tartışmanızda o kadının ekmeğine yağ sürdüğünü düşün..sakin ol..

bende kaynımı çok severim sık sık yurt dışına gider (uzun gider) geldiğinde sarılırız öpeiz birbirimizi benimde elti adayım var kaynımı kimselere layık göremem, üzülmesini incinmesini hiç istemem , kardeşimden ayrı tutmam o kadar severim ama ben onun yengesiyim oda benim abim bu şekilde aşırı temas tabiki yok ama bütün aile taktir eder sevgimi saygımı yabancı gibi deilsin diye belki eltim olunca bu kadar samimi olmam hoş olmaz onun açısından tabi o zaman bende yanlış olur die uzak dururum.
acaba sizin eltinizde gercekten aynı evde yaşadıkları için kardeş gibi benimsedide sevgisimi gösterdiği yyani olumlu yönden mi bakamıyoruz acaba yada gercekten objektif bakıncada eltiniz abartıyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…