Deli olmama az kaldı !

Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum

Bide şöyle bişey de var,eşine karşı ilgisi varsa ulu orta neden böyle davransın ki :26:
Düşünsene annenler var sen varsın herkes orda.
Gizli gizli yapmaya çalışırdı

Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum
hadi tamam eltinizin eşinize davranışları sizi rahatsız etti bunu anladım bir yerde de
kardeşinin kaçıncı evlilik yaptığı veya ne giydiği neden sizi ilgilendiriyor, hatta şok ediyor?

mümkün olduğunca görüşme
yada eşine söyle o eltine yılışık bi hareket yapsın sende ortamda eşine kız kaynın uyansın "napıyosun ne yılışık hareket yapıyosun" falan de kaynın uyanır dikkat eder hiç sevmem sızde cık cık mıç mıç sınız de

bu kadınca bi histir, yeri gelir aynı yaşta olan işveli cilveli bi kadından kıskanmazsın, sana o hissi vermez, ama yeri gelir eşinden 10 yaş büyük kadından huylanırsın, aralarında 5 yaş var 10 yaş var olamaz böyle bişey diyemeyiz bence, benim etrafımda bi dolu kız arkadaşım var hepsi nişanlımı yalar yutar bende arkadaşlarıma güvenirim, ama bakışından huy kaptığım kadınlarda olabilir, o kadın belki burka içindedir ama işkillenirim anlatabildim mi bu bir hissiyat meselesi

bence siz çok sinirlenmişsiniz.yoksa bunu söylemezdiniz diye düşünüyorum.yani mini etek,askılı giyen herkes birilerini tahrik etmek için mi yapıyor?bu tercih meselesi.bende giyiyorum.e ben şimdi ne oldum???sinir olduğunuz için işi kız kardeşine getirdiniz sanırım.bu yüzden sinirden söylediniz heralde

Evet evde öyle geziyodu bekarken eşim ! evde bekar varken daha dikkatli giyinip kuşanması gerekmezmi ?

Bence sen biraz fazlaca kıskanç birisin,bu düşüncelerden kurtulmaya çalış,durup dururken ne kendini ne eşini huzursuz et.Anlattıklarında eltinin kızkardeşiyle eşini aynı odada yatırmak istemesi dışında hiç kafaya takıcak bişey yok.O olayı da sana anlatan kimdi?

evli barklı eltiden eşi kıskanıyorsunuz

evli barklı eltinin, evli barklı kız kardeşine eşinizi ayartmak için ellediğini ve öptüüğünü düşünüyosunuz..

gerçekten çok ilginç.. velev ki eltiniz, kızkardeşine yapacak eşinizi, o zaman bunu kızkardeşiyle eşinizi yakınlaştırarak yapar değil mi
öperek elleyerek değil (sizin mantığınıza göre gidersek)

ayrıca kız 3. evliliğini yapmış diye niye ünlemler koyuyosunuz
nikahsız birliktelik yaşasa daha mı iyiydi?

sanki dünya üzerinde tek minili sizin eltinizin kardeşiydi, siz onu gördünüz ve ŞOK oldunuz..

milletin giyim kuşamına şok olacağınıza, evli barklı çocuklu; eşinizin elinde büyüdüğü yengesinin, eşinize kötü gözle baktığını düşünen zihniyetinize şaşırın..

Son düzenleme:

Evet çok sinirliyim ve ayrıca dedim ki bekarken eşim evdeyken giyiyodu ! yani dışarda herkez giyiyo ev ortamı evde tanımadığın bilmediğin bi adam !

hemen teşhis ettiniz demek ilginç ! kıskançmışım :) kaynanam anlattı odada yatıyolardı diye

Evet çok sinirliyim ve ayrıca dedim ki bekarken eşim evdeyken giyiyodu ! yani dışarda herkez giyiyo ev ortamı evde tanımadığın bilmediğin bi adam !

ya benim de kuzenim ve eşi gelmişti geçen yaz bende kalmışlardı valla askılı da giydim ,şortta yani sonuçta tuhaf kıyafetler değil ki,hava sıcak olduğu için askılı giyiyoruz,başkasını ayartmak için değil.Umarım kuzenim de benim hakkımda böyle düşünmemiştir.Kendisi kapalı çünkü.Ama yok yok bu çok uçta bir düşünce.

arkadaşlar elti sedeften sonra yüreğim bi elti vakasını daha kaldırır mı bilmiyorum, sedefi hatırlayan var mı

hemen teşhis ettiniz demek ilginç ! kıskançmışım :)

ne demek bu yorum şimdi ,tamam o zaman sen devam et,evet bütün kadınlar senin eşini ayartmak için yarışıyorlar,hatta biz bile burda sana kafana takma derken eşine sahip çıkma da biz ayartalım diye uğraşıyoruz.İnan bana gerçekten.
Töbe töbeeeee,en iyisi psikolağa git.

belkide böyle düşünülmesi için öyle davranıyo, bazen bir şeyi gizlemenin en güzel yolu onu alenen yapmaktır, film afişi sözü gibi oldu

Ayrıca çok felsefik konuştun valla
"bazen bir şeyi gizlemenin en güzel yolu onu alenen yapmaktır" yeni kitabımın felsefesi

arkadaşlar elti sedeften sonra yüreğim bi elti vakasını daha kaldırır mı bilmiyorum, sedefi hatırlayan var mı

Canim valla sedef burada cok meshur oldu.

En son sedef konusunun cozumlendigini soylemisti konu sahibi.

1 ay sonra duyariz yine o konu kolay kapanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…