bence eltin en baştan beri kızkardeşiyle eşinin arasını yapmaya çalışmış senle evlenincede seni huzursuz etmek için çırpınıyor.hiçbir aklı başında kadının yapacağı iş mi bu.eşinle tartışma hiç bu konuda onun bir suçu yok.asıl merak ettiğim kaynının tavrı ne oluyor.
Ya işte banada sevecen olsa sarılsa gelse yanıma otursa amenna derimki kadının yapısı böyle normal hani hoşgeldin der sarılır öperizya öyle öptü beni ama eşime gelince ayyy canımmm benimmm hoşgeldinn oooouuww dedi sarıldı bi öptü mıck mıck böyle ya yoksa niye yanlış anlim sonuçta kadıne vli barklı ama bi arada mesafe olur ne o öyle ya !
Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum
hadi tamam eltinizin eşinize davranışları sizi rahatsız etti bunu anladım bir yerde deKızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum
Canım galiba sözün pek anlaşılmadı,mini etek askılıyla gezmesine mi şok oldun?
Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum
Evet evde öyle geziyodu bekarken eşim ! evde bekar varken daha dikkatli giyinip kuşanması gerekmezmi ?
bence siz çok sinirlenmişsiniz.yoksa bunu söylemezdiniz diye düşünüyorum.yani mini etek,askılı giyen herkes birilerini tahrik etmek için mi yapıyor?bu tercih meselesi.bende giyiyorum.e ben şimdi ne oldum???sinir olduğunuz için işi kız kardeşine getirdiniz sanırım.bu yüzden sinirden söylediniz heralde
Bide şöyle bişey de var,eşine karşı ilgisi varsa ulu orta neden böyle davransın ki :26:
Düşünsene annenler var sen varsın herkes orda.
Gizli gizli yapmaya çalışırdı
Bence sen biraz fazlaca kıskanç birisin,bu düşüncelerden kurtulmaya çalış,durup dururken ne kendini ne eşini huzursuz et.Anlattıklarında eltinin kızkardeşiyle eşini aynı odada yatırmak istemesi dışında hiç kafaya takıcak bişey yok.O olayı da sana anlatan kimdi?
Evet çok sinirliyim ve ayrıca dedim ki bekarken eşim evdeyken giyiyodu ! yani dışarda herkez giyiyo ev ortamı evde tanımadığın bilmediğin bi adam !
Ben de boyle dusunuyorum. Niye herkesin ortasinda yapsin ki?
hemen teşhis ettiniz demek ilginç ! kıskançmışım :)
belkide böyle düşünülmesi için öyle davranıyo, bazen bir şeyi gizlemenin en güzel yolu onu alenen yapmaktır, film afişi sözü gibi oldu
arkadaşlar elti sedeften sonra yüreğim bi elti vakasını daha kaldırır mı bilmiyorum, sedefi hatırlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?