eşinizle yengesi arasında kaç yaş var?
benim de kayınbiraderlerimden 2'si ile aram çok iyidir.
biri benden 10 yaş küçüktür diğeri de 6 yaş büyük.
her ikisini de gördüğüm yerde sarılırım, oturuken yeri gelir elimi bacağının üstüne koyarım, düğünde dernekte dans ederim
e bu şimdi benim kayınbiraderlerimde gözüm var mı demektir?
yapmayın Allahaşkına ya.
bu kadar güvensiz olmayalım insanlara karşı
yoksa bu hayat gerçekten çekilmez
sürekli paranoya halinde yaşanmaz ki...
aralarında 5 yaş filan var tamam aynı evde yaşamış olablirler bende amca çocuklarıyla beraber büyüdüm ama bikere bile sarılıp öpmedim sırf eşim kızıyo diye ki kızmasada ben öyle şeyler yapamam yapım gereği (6 senedir beraberiz ) sevgiliykende uyarmıştım yengesi bu tarz hareketler gene vardı tanışmaya gittiğimizde koltuğun kolluk kısmına oturup eşimin şaçıyla oynadığındada uyarmıştım ama artık evlendik öyle şeyler yapmaması gerek uyarmama rağmen yapıyosa ben tabiki kızarım paronayad ayaparım ben uyarmışım sen ne hakla eşime öyle davranırsın ya ?
aralarında 5 yaş filan var tamam aynı evde yaşamış olablirler bende amca çocuklarıyla beraber büyüdüm ama bikere bile sarılıp öpmedim sırf eşim kızıyo diye ki kızmasada ben öyle şeyler yapamam yapım gereği (6 senedir beraberiz ) sevgiliykende uyarmıştım yengesi bu tarz hareketler gene vardı tanışmaya gittiğimizde koltuğun kolluk kısmına oturup eşimin şaçıyla oynadığındada uyarmıştım ama artık evlendik öyle şeyler yapmaması gerek uyarmama rağmen yapıyosa ben tabiki kızarım paronayad ayaparım ben uyarmışım sen ne hakla eşime öyle davranırsın ya ?
Sana da öyle sarılıp öpüyo mu,sana da dokunuyo mu?
Başkalarıyla konuşurken de dokunur mu yani?
Sevecen midir sarılıp öper mi böyle tanıdıkları akrabaları falan?
Böyle rahat insanlar da vardır ya içinde kötülük olmaz ne yaptığının farkında da olmazlar.
Belki öyle bişeydir dedim de acaba çok mu iyimserim
benle yaşıt kuzenlerimi her gördüğümde canciğer sarılır öperim...
kardeşlerimdir hepsi benim...başka türlü bakmadım...
bu da benim doğrum...sizinki en doğru diye bir kural mı var...
5 yaş çok fazla
benim kardeşimle aramda 5 yaş var, o bebek gözümde..
eltiniz de kaynıyla aynı evde yaşamış
belli ki onu küçük kardeşi gibi görüyor, seviyor
boş yere günahını alıyorsunuz
Gamzecim eşinle tartışmaya sakın girme,onunla bi alakası yok çünkü..malesef bizim cinslerden de böyle
kaşar peynirleri çıkabiliyor,kendine düşünmesede belki bacısı için aranızı bozmak isteyebilir..sende hemen atlama canım,kırma kocanın kalbini..sizin dikkatinizi çekebiliyorsa eşinin ana-babasınında dikkatini çekiyordur zaten..gerekirse annesi gelinine usulunce
hissettirsin..
sanırım bebeğinizde yok,belki evliliğinizde de bişeyler yerine oturmuşsa bi bebek düşünseniz iyi olur..ikinci el kocanın talibi boldur ama çocuklu kocaya pek bakan olmaz canım:)
hakkınızda hayırlısı olsun,sabır diliyorum canım..
siz davranabilrisiniz ama ben davranmıyorum ve sevmiyorum o kadar yakın ilgiyi ve eltimde eşime öyle davranamaz bana göre bana gelince kimse gelip dokunmasın sarılmasın ama eşime dokunsunlar sarılsınlar izin veremem !
işte ben de diyorum ki eşiniz ve akrabaları sizin doğrunuzla hareket etmek zorunda değiller...
değil mmi???
eltine söyle rahatsız oldugunu o zaman olmazmı
ne yani illa sarılıp öpsün mü ? izin mi verim buna ben sevmiyorum o zaman gitmim evine istemiyorum bizi çağrıyosa biraz dikkat etsin davranışına
evli barklı bir kadına iki satırla kaşar damgası vurdunuz helal olsun...
kocaya sahip çıkmak(!) için çocuğu da yaptırdınız...
valla tebrik ederim...
hayat bu kadar kolay da demek ki ben anlamıyorum...
bişeyler daha öğrendim bugün hayattan...
o halde şöyle yapsanız
4ünüzün (kayınbirader+elti+eşiniz+siz) olduğu bir ortamda bunu açık açık dile getirseniz
bu tür "lakayt" davranışlardan hoşlanmadığınızı, eşinize sizden başka kimsenin dokunamayacağınızı söyleseniz?
daha iyi olmaz mı?
hem belki tepkisini de görürsünüz, içiniz içinizi de yemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?