Deli olmama az kaldı !

Sana da öyle sarılıp öpüyo mu,sana da dokunuyo mu?
Başkalarıyla konuşurken de dokunur mu yani?
Sevecen midir sarılıp öper mi böyle tanıdıkları akrabaları falan?

Böyle rahat insanlar da vardır ya içinde kötülük olmaz ne yaptığının farkında da olmazlar.
Belki öyle bişeydir dedim de acaba çok mu iyimserim

insanlara karşı güvensizlik ve ama önce artı kendine güvensizliktir bence...
eltim eşime sarıldı...eeee...kardeşi de kayınvalidem de kalmıştı...eee...
neyi ispatlayacağız nereye varacağız ki burdan...

Belki o da bunu yapmak istiyor..tartışmaya neden olacağını biliyordur ve başarıyor..

5 yaş çok fazla
benim kardeşimle aramda 5 yaş var, o bebek gözümde..
eltiniz de kaynıyla aynı evde yaşamış
belli ki onu küçük kardeşi gibi görüyor, seviyor
boş yere günahını alıyorsunuz

yanii..kayın validesigillerin neden duruma el koymadıklarını bende düşünüyorum,belki eski toprak olduklarından
kendilerine yediripte gelinimiz oğlumuza yazılıyor demek istemiyor olabilirler..
ama bu işi çözse çözse kaynana çözer..ozaman ne şiş yanar nede kebap..

benle yaşıt kuzenlerimi her gördüğümde canciğer sarılır öperim...
kardeşlerimdir hepsi benim...başka türlü bakmadım...
bu da benim doğrum...sizinki en doğru diye bir kural mı var...

Ya işte banada sevecen olsa sarılsa gelse yanıma otursa amenna derimki kadının yapısı böyle normal hani hoşgeldin der sarılır öperizya öyle öptü beni ama eşime gelince ayyy canımmm benimmm hoşgeldinn oooouuww dedi sarıldı bi öptü mıck mıck böyle ya yoksa niye yanlış anlim sonuçta kadıne vli barklı ama bi arada mesafe olur ne o öyle ya !

benle yaşıt kuzenlerimi her gördüğümde canciğer sarılır öperim...
kardeşlerimdir hepsi benim...başka türlü bakmadım...
bu da benim doğrum...sizinki en doğru diye bir kural mı var...

siz davranabilrisiniz ama ben davranmıyorum ve sevmiyorum o kadar yakın ilgiyi ve eltimde eşime öyle davranamaz bana göre bana gelince kimse gelip dokunmasın sarılmasın ama eşime dokunsunlar sarılsınlar izin veremem !

ben günahına girmiyorum öyle bişeyde ima etmedim ben daha öncedende böyle davranmıştı uyarmıştım yapma etme sevmiyorum diye ama evlendik hala aynı ben daha napim kızmimde ?

evli barklı bir kadına iki satırla kaşar damgası vurdunuz helal olsun...
kocaya sahip çıkmak(!) için çocuğu da yaptırdınız...
valla tebrik ederim...
hayat bu kadar kolay da demek ki ben anlamıyorum...
bişeyler daha öğrendim bugün hayattan...

siz davranabilrisiniz ama ben davranmıyorum ve sevmiyorum o kadar yakın ilgiyi ve eltimde eşime öyle davranamaz bana göre bana gelince kimse gelip dokunmasın sarılmasın ama eşime dokunsunlar sarılsınlar izin veremem !

işte ben de diyorum ki eşiniz ve akrabaları sizin doğrunuzla hareket etmek zorunda değiller...
değil mmi???

bende eşimin yengesinin eşime karşı olan yakınlığından çok rahatsız oluyodum
ama eşime hiç bişiii söylemedim
zaten eşimin eski eşi de bu konudan rahatsız olduğunu söylemiş hatta açıkça aranızda ilişki var demiş
ve bu da boşanmalarının en büyük sebebi olmuş
iftira atmış güüüya
ama dediiim gibi bende çok sinir oluyodum
yemek falan yaptığında elleriyle tattırmalar,eşimin yanında boylu boyunca yatmalar falan
sonra eşimin verdiği kredi kartını ve tel hattınını kullanıyodu
eşimde durumları kötü açmı kalsınlar diodu
bu arada bizi tanıştıranda eşimin yengesiydi
hatta ailede beni kabullenip isteyen yakınlıkık gösteren tek yengesiydi
tabi ben bu arada bu anlattıklarımı evlendikten sonra öğrendim
eşimin eski eşiyle olanları yaani
şimdi eltimle kaynım ayrıldılar
sebepse yıllardır karı koca ilşkileri olmayışı artık kaynımın canına tak demiş
buda ilginç diiil mi ?

neyse ki ayrıldılar
giderken hattı kredi kartını falan bırakmış şükür
aslında eşim bu düşüncemi bi bilse aramız çok fena bozulur
ama insan bu belli olmaz ki şaşar da beşerde demişler:26:

bende içten içten gıcık oluyodum hani
ayyyyyyyyy senın konuyu okudum bunları hatırladım yaaa
ne kendini bilmezler var işte

işte ben de diyorum ki eşiniz ve akrabaları sizin doğrunuzla hareket etmek zorunda değiller...
değil mmi???

ne yani illa sarılıp öpsün mü ? izin mi verim buna ben sevmiyorum o zaman gitmim evine istemiyorum bizi çağrıyosa biraz dikkat etsin davranışına

ne yani illa sarılıp öpsün mü ? izin mi verim buna ben sevmiyorum o zaman gitmim evine istemiyorum bizi çağrıyosa biraz dikkat etsin davranışına

o halde şöyle yapsanız
4ünüzün (kayınbirader+elti+eşiniz+siz) olduğu bir ortamda bunu açık açık dile getirseniz
bu tür "lakayt" davranışlardan hoşlanmadığınızı, eşinize sizden başka kimsenin dokunamayacağınızı söyleseniz?
daha iyi olmaz mı?

hem belki tepkisini de görürsünüz, içiniz içinizi de yemez...

bence eltin en baştan beri kızkardeşiyle eşinin arasını yapmaya çalışmış senle evlenincede seni huzursuz etmek için çırpınıyor.hiçbir aklı başında kadının yapacağı iş mi bu.eşinle tartışma hiç bu konuda onun bir suçu yok.asıl merak ettiğim kaynının tavrı ne oluyor.

öğrenmenin yaşı yok canım benim
ne mutlu bize işte...

acaba benim iki eltim de benim için kaşar diyormudur merak ettim bak şimdi
dur arayıp sorayım :26:

aralarında kaç yaş var,belki senden önce de öylelerdi.Belki abla kardeş gibi.Biraz sen abartıyorsun gibime geldi.Sakın bunu eşinle ya da ailende başka biriyle paylaşma.Kendin de takmamaya çalış.

Şimdi 4'lü ortamda söylesem 1 eşim alıncak böyle birşey nasıl düşünürsün diye 2 eltim dicek sen beni ne sandın ki kayınbiraderimde aynı şekilde eşimi ne sanıyosun diye ben eltimi tekken söyledim eşimede dedim sende söyle diye ama hala aynısını yapıyo şimdi dörtlü ortamda dile getirsem ben haksız çıkarım uyardım anlamıyo kadın bende gitmek istemiyorum ona hala aynı hala aynı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…