Agizindan bal damliyoinşallah bakalim muayene olduğu zaman bi ciddiyete binmesinden konusalim zaten her bulusmamizda evlenme teklif ediyor ama yüzük yok bisey yok şakayla karisik ediyor bende tripli ve sakaci şekilde hani benim yuzugum yuzuksuz olmaz banane banane diyorum
benimki izmirdeydi canım ondan rahat gidebiliyodum 3 haftada bir ordaydım ben nerdeyse bi tek son 2 ay gitmedim ondada geldiğinde param olsun diye gitmemiştim doğudaysa gerçekten çok sıkıntı hem az kalmış sık biraz dişini onun içinde senin içinde daha kötü olur gitmen hem yolda QUOTE]
Benimki gerçekten sıkıntı. Yola vereceğim parayı doğum günü için kullanırım geldiği günlerde doğumgünü var :) izmirdeydi acemi birliğinde orda kalsaydı bende sürekli giderdim. Şimdi durum nedir peki yani hangi şehirlerdesiniz?
benimki izmirdeydi canım ondan rahat gidebiliyodum 3 haftada bir ordaydım ben nerdeyse bi tek son 2 ay gitmedim ondada geldiğinde param olsun diye gitmemiştim doğudaysa gerçekten çok sıkıntı hem az kalmış sık biraz dişini onun içinde senin içinde daha kötü olur gitmen hem yolda QUOTE]
Benimki gerçekten sıkıntı. Yola vereceğim parayı doğum günü için kullanırım geldiği günlerde doğumgünü var :) izmirdeydi acemi birliğinde orda kalsaydı bende sürekli giderdim. Şimdi durum nedir peki yani hangi şehirlerdesiniz?
En iyisini yaparsın doğum gününe saklaşimdi o istanbulda ben sakaryadayım bizim şafak bitmiyo yani hala görüşmeden önce şu kadar gün kaldı bu kadar gün kaldı diye şafak sayıyoruz :2:
Olsun bende de tek taş var askerdeyken para biriktirip almıştı miniğim ama teklif etmemiştiBende saf saf teklif bekliyorum teklifi daha özel bi şekilde edermiş o gün bugündür özel teklifi bekliyorum benim erkek arkadaşım hep söyler askerlik olmasaydı bu kadar kısa sürede bağlanamazdık birbirimize diye o yüzden herşey daha güzel olur
bende 15 ay asker bekledim.kıskançlık durumları bizdede vardı.niye böyle yapıyorsun dediğimdede "burada çok görüyorum terkedilen arkadaşlarımı,askere gidince fırsat biliyormuş çoğu kişi sende terketmezsin demi" diyordu.izmirde askerlik yapmıştı.benimde izmirde ablam var sık sık gittim yanına bu sayede atlatmıştık o dönemleri.gelincede tamamen düzeldi zaten.şimdi evliyizdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.sen moral ver ama çokta alttan alma herzaman tepene çıkıverir abartır.üzüldüğünü ifade et kırıldığını söyle.
İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olureder eder benimki daha şimdidenplanliyo bakalim nasil ediçek birbirimize haber verip anlatalim olur mu merak ettim daha yeni sevgiliyken o kadar özlem girmesi araya sizi çok güzel etkilemiş maşallah Rabbim daha da mutlu etsin
bende 15 ay asker bekledim.kıskançlık durumları bizdede vardı.niye böyle yapıyorsun dediğimdede "burada çok görüyorum terkedilen arkadaşlarımı,askere gidince fırsat biliyormuş çoğu kişi sende terketmezsin demi" diyordu.izmirde askerlik yapmıştı.benimde izmirde ablam var sık sık gittim yanına bu sayede atlatmıştık o dönemleri.gelincede tamamen düzeldi zaten.şimdi evliyizdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.sen moral ver ama çokta alttan alma herzaman tepene çıkıverir abartır.üzüldüğünü ifade et kırıldığını söyle.
En iyisini yaparsın doğum gününe saklaşimdi o istanbulda ben sakaryadayım bizim şafak bitmiyo yani hala görüşmeden önce şu kadar gün kaldı bu kadar gün kaldı diye şafak sayıyoruz :2:
Sevgilim de sakaryalı :) ben ankaradayım bizde sizin gibi geldiğinde bile hala şafak sayıyor olacağız.
Sanırım tek çare sabretmek.. Bnde 15 ay asker yolu bekledım. Aynı senın anlattgn gbı yersiz kıskanclıkları coook fazla oluyordu. ama hep sabrettim. Normalde asla kızmayacagı seylere olağanüstü tepkiler verip pireyi deve yapıyordu. ama hepsi asker psıkolojısı. Sabret..alttan al.. Gelıncede bir bir sor hesabını :) btn 15 ayın hıncını al :)
Sevgilim de sakaryalı :) ben ankaradayım bizde sizin gibi geldiğinde bile hala şafak sayıyor olacağız.
Aaa şansa bak :) ben burada öğrenci olduğum için daha rahatım aslında keşke gelip gitme imkanın olsa seninde en kolay öyle atlatırsınız
Ayyy ne güzel :) her gece yatmadan o gün korıldıysam eğer ona duygularımı yazarım sonrasında pişman olur özür diler. Ve ben onu çok seviyorum geleceğim, kaderim o olsun istiyorum.
İnşallah ve maşallahRabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin inşallah peki siz gitmeden önce mi ciddiye bindirdiniz sonra mi
Aaa şansa bak :) ben burada öğrenci olduğum için daha rahatım aslında keşke gelip gitme imkanın olsa seninde en kolay öyle atlatırsınız
Gerçekten şansa bak ben zaten Sakarya da okuyorum:) şimdi stajdayım okulu bahane ederek bol bol gelecem inşallah. Bi gelsin görüşümüz sıkıntı olmayacak:)
Amin canım benim anlatırız tabivalla güzeldi ama dediğim gibi düşündükçe bile kalbim sıkışır hatta ilk gittiğinde hastaneye kaldırmışlardı beni stresten hasta olmuştum şimdi gülüyorum tabi o ayrı inşallah seninde askerlik bittikten sonra anılarını dinleriz ama asker bekleyen kadın bekleten için her zaman çok daha değerlidir
Gerçekten şansa bak ben zaten Sakarya da okuyorum:) şimdi stajdayım okulu bahane ederek bol bol gelecem inşallah. Bi gelsin görüşümüz sıkıntı olmayacak:)
Arkadaş çıkmayalım bi de :)) son senen sanırım senin
Kesinlikle :) şuan sana ne kadar güvenirse güvensin bu tür paranoyak tavırları olur. O psikolojıyı bilemeyız. nişanlım askerdeyken rüyasında bnm onu aldattgmı görup sabahın korunde arayıp bana bi ton çemkirip tlfnu suratıma kapatmıştıaptal gbı olmuştum ne cok aglamıştım şimdi o gunlerimize guluyoruz
inşallah bende senden farkim olmicak çünkü askerliğinden konuşunca bile agliyorum bide bende ritim bozukluğu var daha önce ailem kuzenlerime soylememi istemiyordu benim ablam yok onları abla görüp anlatmistim ama sonucu hastahane de bitti çok agladim bizi ayircakti ailem kalbim fazla hizli atiyordu dislerimi birbirine carptiricak kadar çok hizli acile kaldirdilar beni doktor kaç saattir boylesin dedi 4 veya 5 dedim bana kizdi neyi beklediniz diye kalp krizinin eşiğinden donmusum daha da büyük biri buna dayanamazmis bunca saat bi gün acilde kaldim
canım askerde psikolojileri gerçekten çok farklı oluyor.asker arkadaşlarımın terkedildiklerini gördükçe hergün korkuyorum beni bırakacağından diyordu.etraflarındaki olaylardan çok etkileniyorlar.bu yüzden davranışları anlık değişiyor sonrada pişman oluyorlar.gelip geçici bi dönem.sabırlı olun.emin ol askerlik olgunlaştıracak sevgilini.hem birbirinize dahada bağlanacaksınız bu hasretle
amin canım çok teşekkür ederim.askere gitmeden öncesinde 2 yıllık birlikteliğimiz vardı.askerdeyken izne gelmişti 17 gün.izine geldiği zaman nişan yaptık.askerden gelincede 3 ay içinde evlendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?