deli oluyorum artık...

Olsun bende de tek taş var askerdeyken para biriktirip almıştı miniğim ama teklif etmemişti Bende saf saf teklif bekliyorum teklifi daha özel bi şekilde edermiş o gün bugündür özel teklifi bekliyorum benim erkek arkadaşım hep söyler askerlik olmasaydı bu kadar kısa sürede bağlanamazdık birbirimize diye o yüzden herşey daha güzel olur

bende 15 ay asker bekledim.kıskançlık durumları bizdede vardı.niye böyle yapıyorsun dediğimdede "burada çok görüyorum terkedilen arkadaşlarımı,askere gidince fırsat biliyormuş çoğu kişi sende terketmezsin demi" diyordu.izmirde askerlik yapmıştı.benimde izmirde ablam var sık sık gittim yanına bu sayede atlatmıştık o dönemleri.gelincede tamamen düzeldi zaten.şimdi evliyiz darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.sen moral ver ama çokta alttan alma herzaman tepene çıkıverir abartır.üzüldüğünü ifade et kırıldığını söyle.

İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olur eder eder benimki daha şimdidenplanliyo bakalim nasil ediçek birbirimize haber verip anlatalim olur mu merak ettim daha yeni sevgiliyken o kadar özlem girmesi araya sizi çok güzel etkilemiş maşallah Rabbim daha da mutlu etsin

Ayyy ne güzel :) her gece yatmadan o gün korıldıysam eğer ona duygularımı yazarım sonrasında pişman olur özür diler. Ve ben onu çok seviyorum geleceğim, kaderim o olsun istiyorum.

Sanırım tek çare sabretmek.. Bnde 15 ay asker yolu bekledım. Aynı senın anlattgn gbı yersiz kıskanclıkları coook fazla oluyordu. ama hep sabrettim. Normalde asla kızmayacagı seylere olağanüstü tepkiler verip pireyi deve yapıyordu. ama hepsi asker psıkolojısı. Sabret..alttan al.. Gelıncede bir bir sor hesabını :) btn 15 ayın hıncını al :)

Amin canım benim anlatırız tabi valla güzeldi ama dediğim gibi düşündükçe bile kalbim sıkışır hatta ilk gittiğinde hastaneye kaldırmışlardı beni stresten hasta olmuştum şimdi gülüyorum tabi o ayrı inşallah seninde askerlik bittikten sonra anılarını dinleriz ama asker bekleyen kadın bekleten için her zaman çok daha değerlidir

İnşallah ve maşallah Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin inşallah peki siz gitmeden önce mi ciddiye bindirdiniz sonra mi

Aynı benimkide öyle olmayacak şeye kızıyor. Şuan yaptığı herşey geldiğinde aleyhine delil olarak kullanılacak haberi yok. :)

Ayyy ne güzel :) her gece yatmadan o gün korıldıysam eğer ona duygularımı yazarım sonrasında pişman olur özür diler. Ve ben onu çok seviyorum geleceğim, kaderim o olsun istiyorum.

canım askerde psikolojileri gerçekten çok farklı oluyor.asker arkadaşlarımın terkedildiklerini gördükçe hergün korkuyorum beni bırakacağından diyordu.etraflarındaki olaylardan çok etkileniyorlar.bu yüzden davranışları anlık değişiyor sonrada pişman oluyorlar.gelip geçici bi dönem.sabırlı olun.emin ol askerlik olgunlaştıracak sevgilini.hem birbirinize dahada bağlanacaksınız bu hasretle

İnşallah ve maşallah Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin inşallah peki siz gitmeden önce mi ciddiye bindirdiniz sonra mi

amin canım çok teşekkür ederim.askere gitmeden öncesinde 2 yıllık birlikteliğimiz vardı.askerdeyken izne gelmişti 17 gün.izine geldiği zaman nişan yaptık.askerden gelincede 3 ay içinde evlendik.

Kesinlikle :) şuan sana ne kadar güvenirse güvensin bu tür paranoyak tavırları olur. O psikolojıyı bilemeyız. nişanlım askerdeyken rüyasında bnm onu aldattgmı görup sabahın korunde arayıp bana bi ton çemkirip tlfnu suratıma kapatmıştı aptal gbı olmuştum ne cok aglamıştım şimdi o gunlerimize guluyoruz

inşallah bende senden farkim olmicak çünkü askerliğinden konuşunca bile agliyorum bide bende ritim bozukluğu var daha önce ailem kuzenlerime soylememi istemiyordu benim ablam yok onları abla görüp anlatmistim ama sonucu hastahane de bitti çok agladim bizi ayircakti ailem kalbim fazla hizli atiyordu dislerimi birbirine carptiricak kadar çok hizli acile kaldirdilar beni doktor kaç saattir boylesin dedi 4 veya 5 dedim bana kizdi neyi beklediniz diye kalp krizinin eşiğinden donmusum daha da büyük biri buna dayanamazmis bunca saat bi gün acilde kaldim

Ah şu rüyalar :) Rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsin.

Kıyamammm Nişanlına anlat bu durumu özellikle bak benim sağlık sorunumu biliyorsun o yüzden ona göre davran sağlığımın riske atılmasına izin verme de.

Oyy ne güzel ya darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…