Arkadaş çıkmayalım bi de :)) son senen sanırım senin
Büyük bi ihtimal arkadaş diiliz sanırım sen kampüstesin ben sakaryanın bir işçesindeydim. Sonra senem:):)
Büyük bi ihtimal arkadaş diiliz sanırım sen kampüstesin ben sakaryanın bir işçesindeydim. Sonra senem:):)
Aynen canım kampüsteyim :) O zaman sen bol bol okulu bahane ederek geliceksin peki erkek arkadaşında öğrenci mi yoksa burada mı yaşıyor?
Oyy ne güzel ya darisi basimiza
KıyamammmNişanlına anlat bu durumu özellikle bak benim sağlık sorunumu biliyorsun o yüzden ona göre davran sağlığımın riske atılmasına izin verme de.
Aynen canım kampüsteyim :) O zaman sen bol bol okulu bahane ederek geliceksin peki erkek arkadaşında öğrenci mi yoksa burada mı yaşıyor?
Orada yaşıyor ama kısmetse ankaradan iş bulacak inşallah.
Oyy nisanlin dedin ya icim gittivalla konuscam inşallah ona gore davranir ondan benim aglamama bile izin vermez simdi bide o olay İzmirde yasandi telefonla arayip beraber agladik yanimda olamadi ya cildiriyodu o da agliyodu serumlar kollarimi ve elimin üstünü delik deşik etmişti sarilirken bile korkuyodu
Orada yaşıyor ama kısmetse ankaradan iş bulacak inşallah.
İnşallah canım Allah gönlünüze göre versin
İnşallah canım Allah gönlünüze göre versin
Aminnnnnnnn tüm herkesin gönlündeki olsun inşallah. Siz de en yakın zamanda işi ciddiyete dökersiniz inşallah :)
Aminnnnnnnn tüm herkesin gönlündeki olsun inşallah. Siz de en yakın zamanda işi ciddiyete dökersiniz inşallah :)
Amiinn canım da benim okul bitmeden zor babama göre en fazla 6 ay nişanlı kalınır bize kalsa çoktan olmuştuda işte nasip kısmet artık :)
Canım vallahi Allah yazdırmışİnşallah sorun olmaz o zaman sen içini rahat tut hem askere gittiğinde bizler burdayız merak etme en kolay şekilde atlatırsın
Amiinn canım da benim okul bitmeden zor babama göre en fazla 6 ay nişanlı kalınır bize kalsa çoktan olmuştuda işte nasip kısmet artık :)
Hayırlısı canım okul bi bitsin gerisi kolay o zaman.
Aminnnnnnn
Cook tesekkur ederim iyi ki varsinizinşallah Rabbim o günleri hepimize görmeyi nasip eder çevremizdeki herkes ilkten benim için nisanlisi diyo inşallah Rabbim o günleri gösterir onlar öyle deyince opucuklere boguyorum onlari buradan olim seni keşke yakin olsak da opsem
Canımm benimm aldım ben öpücüklerini burdandabende askerdeyken aradığında ona nişanlın arıyo diyolardı çok mutlu oluyodum Allah gönlüne göre versin inşallahhh
Cumlemizin insaallahNe güzel ya rRabbim o gunlerimizi görmeyi nasip etsin inşallah ama kalbimiz temiz bizim ya oyy benim askim ayagini incitmis ona gitme dedim maça her gitme dediğimde gittiğinde bisey oluyor en sonunda kafasi kirilcak
Geçmişş olsunnn :) Benimkide beni her üzdüğünde başına bişey geliyo sonra ahh mı ettin bana diyo manyakAminn inşalllahh
Sagol canimm
Bizdede oyle ben öyle durumda ona diyorum ki ne beddua etcem ya ben seni çok masum ve safca seviyorum hissediyorum diyorum bana bi kiziyo sonrada dinlemezsin beni hee ohh olsun diyorum
Bende aynı cevapları veriyorum hepKonu sahibi bize kızıcak konuyu geyiğe çevirdik diye
Eğer öyle olduysak özür dilerizama muhabbet etmek bi acidan insani rahatlatir yani o da sohbet ettiği için öyle düşünmez sanirim yoksa düşünür mu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?