deli oluyorum artık...

Kıyamammm Nişanlına anlat bu durumu özellikle bak benim sağlık sorunumu biliyorsun o yüzden ona göre davran sağlığımın riske atılmasına izin verme de.

Oyy nisanlin dedin ya icim gitti valla konuscam inşallah ona gore davranir ondan benim aglamama bile izin vermez simdi bide o olay İzmirde yasandi telefonla arayip beraber agladik yanimda olamadi ya cildiriyodu o da agliyodu serumlar kollarimi ve elimin üstünü delik deşik etmişti sarilirken bile korkuyodu

Canım vallahi Allah yazdırmış İnşallah sorun olmaz o zaman sen içini rahat tut hem askere gittiğinde bizler burdayız merak etme en kolay şekilde atlatırsın

Canım vallahi Allah yazdırmış İnşallah sorun olmaz o zaman sen içini rahat tut hem askere gittiğinde bizler burdayız merak etme en kolay şekilde atlatırsın

Cook tesekkur ederim iyi ki varsiniz inşallah Rabbim o günleri hepimize görmeyi nasip eder çevremizdeki herkes ilkten benim için nisanlisi diyo inşallah Rabbim o günleri gösterir onlar öyle deyince opucuklere boguyorum onlari buradan olim seni keşke yakin olsak da opsem

Canımm benimm aldım ben öpücüklerini burdanda bende askerdeyken aradığında ona nişanlın arıyo diyolardı çok mutlu oluyodum Allah gönlüne göre versin inşallahhh

Canımm benimm aldım ben öpücüklerini burdanda bende askerdeyken aradığında ona nişanlın arıyo diyolardı çok mutlu oluyodum Allah gönlüne göre versin inşallahhh

Cumlemizin insaallah Ne güzel ya rRabbim o gunlerimizi görmeyi nasip etsin inşallah ama kalbimiz temiz bizim ya oyy benim askim ayagini incitmis ona gitme dedim maça her gitme dediğimde gittiğinde bisey oluyor en sonunda kafasi kirilcak

Geçmişş olsunnn :) Benimkide beni her üzdüğünde başına bişey geliyo sonra ahh mı ettin bana diyo manyak Aminn inşalllahh

Geçmişş olsunnn :) Benimkide beni her üzdüğünde başına bişey geliyo sonra ahh mı ettin bana diyo manyak Aminn inşalllahh

Sagol canimm
Bizdede oyle ben öyle durumda ona diyorum ki ne beddua etcem ya ben seni çok masum ve safca seviyorum hissediyorum diyorum bana bi kiziyo sonrada dinlemezsin beni hee ohh olsun diyorum

Sagol canimm
Bizdede oyle ben öyle durumda ona diyorum ki ne beddua etcem ya ben seni çok masum ve safca seviyorum hissediyorum diyorum bana bi kiziyo sonrada dinlemezsin beni hee ohh olsun diyorum

Bende aynı cevapları veriyorum hep Konu sahibi bize kızıcak konuyu geyiğe çevirdik diye

Bende aynı cevapları veriyorum hep Konu sahibi bize kızıcak konuyu geyiğe çevirdik diye

Eğer öyle olduysak özür dileriz ama muhabbet etmek bi acidan insani rahatlatir yani o da sohbet ettiği için öyle düşünmez sanirim yoksa düşünür mu :26:

Eğer öyle olduysak özür dileriz ama muhabbet etmek bi acidan insani rahatlatir yani o da sohbet ettiği için öyle düşünmez sanirim yoksa düşünür mu :26:

Bilmiyorumki canım ama ben hep böyle yapıyorum ya birinin konusuna giriyorum akıl veriyorum sonra başlıyorum muhabbete ban yemezsem iyidir hata yapmıyorumdur inşallahh

Gelince duzelir bence..
zaten az bir sureniz kalmis, suan senden uzak diye öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…