Yarın gidicem inşAllah. İkinci kez aynı şeyi yaşıyorumAnlattiginiza gore ustune gorme degilsiniz
ama dusuk olma ihtimali yuksek dusukte yogun kanama oluyor genelde
bence hic zaman kaybetmeden doktora gidin derim
İki ay önce benimde öyle oldu. Baya da ucun surdu kanamam. Ama bu kez öyle olmadı. Rabbim çok büyük bide yarin doktor hamilesin diyomuş ne sevinirim yaaaaBenim kimyasal gebeligim soyle oldu.
Yogun-yogun-akinti-yogun-pembemsi ve bitti.
Su an iliski sonrasi yarim saat falan kanamam oluyor.
8. gun bugun.
allah yardımcın olsun umaım kötü birşey değildir ama gördüğüm kadarıyla düşükte çok fazla sancı oluyo bende kanama ve sancı yaşadım hamileliğimde 1 hafta hastanede yattım kanaman olduğunda direk yatış yapıyolar zaten.. rabbim şifa versin bebiş kaç haftalık ?Kızlar geçen kanamam var diye yazmıştım. İki ay önce de kimyasal gebelik geçirdiğimide paylaşmıştım. Yanlız bu kanamam değişik oldu. Geçtiğimiz çarşamba günü kanamam oldu o gün yoğun oldu kanamam ama ertesi gün sadece akinti gibi üçüncü gün kesildi kanamam. Düşük bu şekilde oluyo mu? Üstüne görüyor olabilir miyim. Dünden beri kasiklarim ağrıyo. Kan değerin kanamadan önce düşmüştü bunu da paylaşım . ve gebelik testi yapsam sağlıklı sonuç verir mj. Gerçi doktora da gidicem. Ama bu sorular deli ediyo beni. Yardım edin lütfen. ????
İlk gün gitmedim. Cunku ozellerde sıra olmuyor. Devletin aciline gittkm kadın doğumun ebeler vardı saçma sapan konuştular. Doktor bile yoktu. Şimdi hastahanedeyim işte. Dua edin ne olur. Rabbim ol derse olur şüphesiz. Bebek yoktu yanı sadece tahlillerde çıktı. İki dün sonra degerim dusti ve kanamam oldu. Ama düşük kadar çok kanamam olmadı. Bakacam işte hayırlısı Rabbimizden.Neden ilk gün gitmediniz?
canım inan bilmiyorum. İkinci kez kimyasal gebelik demesinden korkuyorum: ((allah yardımcın olsun umaım kötü birşey değildir ama gördüğüm kadarıyla düşükte çok fazla sancı oluyo bende kanama ve sancı yaşadım hamileliğimde 1 hafta hastanede yattım kanaman olduğunda direk yatış yapıyolar zaten.. rabbim şifa versin bebiş kaç haftalık ?
Hastahaneden çıktım simdi canım. Ultrason da bisi çıkmadı. Kan verdim bekliyorum. İkinci kimyasal gebelik die hemogram ve genetik testi istedi. Gene kalmissam bile gene gitti biliyorumdinlen sakın kendini daha fazla yorma...kanama gebelikte herzaman risktir. yarına bekleme hasteneye gitmek için bnce bugün gitmelisin.. rabbim yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın.. genelde gebelikte bu sorunlar yaşanır inş. sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
Bekliyorum halen canım . sonuç çıkmadı: (Son durum ne acaba?
Kan testımı yapıldı sana? Zıra bendede kımyasal ve dıs gebelıkten cok suphelenmıslerdı beta duzenlı artmadı sonradan duzeldı benımBekliyorum halen canım . sonuç çıkmadı: (
Evet kan testi yapıldı. Benimki beta testm 86 çıktı ilk iki gün sonra 58 oldu kanamam başladı acilde tekrarladı test 48 çıktı. Ama kanamam ilk gün yoğun ikinci üçüncü gün çok azdi. Bugün bakalım ne çıkacak . iki gibi sonuç cikcak.ultrason da bisi çıkmadı. Normal mi ki kan değeri dusuk cikipta gebe kalan olur mu?Kan testımı yapıldı sana? Zıra bendede kımyasal ve dıs gebelıkten cok suphelenmıslerdı beta duzenlı artmadı sonradan duzeldı benım
yanı benım degerım dusmedı ama 62 3 gun sonra 94 , 2 gun sonra 220 en son cumartesı bakıldı katlıyorduEvet kan testi yapıldı. Benimki beta testm 86 çıktı ilk iki gün sonra 58 oldu kanamam başladı acilde tekrarladı test 48 çıktı. Ama kanamam ilk gün yoğun ikinci üçüncü gün çok azdi. Bugün bakalım ne çıkacak . iki gibi sonuç cikcak.ultrason da bisi çıkmadı. Normal mi ki kan değeri dusuk cikipta gebe kalan olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?