- 27 Nisan 2017
- 66
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Deryadeniz ada
-
noktalama işaretlerine antipatik yok sempatim olduğunda söylenemez hissixzimetrafina ciddi düşündüğün kadını herkese söylerim araştırırken demiş ki oylede burası küçük bir yer öyle değil başka bir fikriniz varsa dinlemek isterimOncelikle sunu sormak istiyorum:
Noktalama isaretlerine karsi bir antipatiniz mi var?
Yakinlik arttikca kacan erkek:
icinde sizi 18+ anlamda kullanma igrencligi bulunmayan ama isin ciddiyete bindigi anlayan ve tuyen erkektir.
Sonuc: bu erkek zaten hic sizin olmamistir.
Öf yazıp yazıp siliyorum. Bu nasil bi anlatım şekliIliskide yakınlık artikca neden kacar bir erkek yakinliktan kastım sarılmaen ele tutusma yahut bu durumu yakın çevresine söylerken neden bunu karşısındaki insana söylemez bir anda çekip neden gidilir kadına neden git diyemez istemiyorum diyemez yardımcı olmanızı bekliyorum
Okudum okudum bende cozmeye calisiyorum cozemedim ya la:) ne yazoooor orda:)Soru neydi?
El degmisken gozunuzu seviyim, toplu olarak konu neydi onuda anlativersin birisi.
Okudum okudum bende cozmeye calisiyorum cozemedim ya la:) ne yazoooor orda:)
Birisi cevresine soyluyormus, ama neden cekip gidiyormus. Galiba iliskiyi soyluyormus.
Ama cevresine soyluyup ardindan ne sebeple gitsinki?
Hem nere gidiyor bu gidenler acep?
Bu kritik bi soru. Nere gidiyonuzki la?
"Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol."
Saygilar Humeyra saire..
Vallaha yaw:) kafamda deli sorular:) arkadas ortaya kafi atti gitti uyudu zaten:)Ve bilinmezlikleriyle daha bilinmezlere gomulur bu sahis..Sabah sabah error vermek cokmu gerekliydiki? Sebebi neydiki kardes? :)
Bir kücücük noktacık ne kadar önemliymiş.........Iliskide yakınlık artikca neden kacar bir erkek yakinliktan kastım sarılmaen ele tutusma yahut bu durumu yakın çevresine söylerken neden bunu karşısındaki insana söylemez bir anda çekip neden gidilir kadına neden git diyemez istemiyorum diyemez yardımcı olmanızı bekliyorum
Issız adam tribine girmiştir. Yol ver, sana geri döner. Yol vermezsen paslanmış onurunu senle cilalamaya devam edecek.Iliskide yakınlık artikca neden kacar bir erkek yakinliktan kastım sarılmaen ele tutusma yahut bu durumu yakın çevresine söylerken neden bunu karşısındaki insana söylemez bir anda çekip neden gidilir kadına neden git diyemez istemiyorum diyemez yardımcı olmanızı bekliyorum
Yok filan vermedin bir buçuk aydır konusmuyoruzIssız adam tribine girmiştir. Yol ver, sana geri döner. Yol vermezsen paslanmış onurunu senle cilalamaya devam edecek.
yasak çünkü.Hayır anlamıyorum yeni konu açmış olmanın nasıl bir sıkıntısı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?