Deli sorular

Nihayet buldum birini ozelden yaxabilirmisin derdim burada zaman gecirmekdegil çözüm bulmak hayata yeniden tutunmak

Evet telefondan zor oluyor ama denerim aslına bakarsınız umrumda değil imla hatası yaparım bu endogal hakkım insanın ben

Nihayet buldum birini ozelden yaxabilirmisin derdim burada zaman gecirmekdegil çözüm bulmak hayata yeniden tutunmak

Hayata yeiden tutunacağınız bir bokta yok zira hayatınızda o kişi yok. Dediğim gibi ben her sonucu hazırım diyorsanız durmayın koşun arkasından ama ben oluşabilecek şeyleri kaldıramam diyorsanız unutmaya başlayın kaderiniz ise zaten sizi gelir bulur elbette bir gün. Ayrıca imla hatası elbette normaldir ama bu bir çok kez olunca anlayıp yardımcı olamıyoruz o yüzden düzenlemenizi önermiştim :)

Ben zaten unutmak için sebepler arıyorum bana git dese şehri terk ederim ama yok tek açıklama yok

Ben zaten unutmak için sebepler arıyorum bana git dese şehri terk ederim ama yok tek açıklama yok

Birilerinin gel yada git demesiyle yaşanmaz hayat. Kararlarınız size ait olmalıdır. Siz bu insanla ne kadar süre görüştünüz de gel yada git demesine göre hareket ediyorsunuz ki. Bazen gemiyi değil limanı yakmak gerek. Eğer siz bu konuyla ilgili üzülüyorsanız da sizin o limanı yakma vaktiniz gelmiş demektir.

Söylediğiniz her şey doğru ama şunu da unutmayalım belirsizlik çok zor hele ki ilk defa böyle şeyler hissetmisseniz

senin için doğru erkek değildir veya sen onun için doğru kadın değilsindir bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…