- 27 Nisan 2017
- 66
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Deryadeniz ada
-
Anlamak sanırım zor yasak yahut değil ne ise ne buraya daha çok cevap gelsin yahut eğlence olsun diye yazmıyorum.sorularıma cevap bulmak kendi yoluna bakmak istiyorum bunu böyle olmadık yerlere çekmek yerine yardımcı olmayı deneyin yada susun germeyinyasak çünkü.
oraya mı yazacağız buraya mı yazacağız?
araştırma mı yapıyorsunuz?
daha çok cevap gelsin diye mi böyle bir yola başvurdunuz?
tabi burda bir bakış acisi bana açıklama yapmıyor bir bitsin istemiyorum demiyor bunları yapmak daha kolay değil miÇünkü sevmiyordur ve bir anlık duygusal boşluk ile ilgi duymuş daha sonra pişman olmuştur. En uzak durulması gereken insan erkeği türüdür. Vicdanen bu ilişkiyi sürdürmek isterse kadına zarar verir, öz güvenini düşürür. İleri aşaması hakaret, aşağılama, sadakatsizlik ile başlar, tüm suçu kadına atıp, kadının hayatını zindan ederek çeker gider. Canınızın bir önemi varsa 'Run Forest Run!'
Peki bu yüzden ikinci bir konu açtım belki daha net olur diye .yardımcı olur diyeKonunuz da anlatmak istediğiniz şeyi çözdükten sonra tekrar yorum yapacağım
Dahi anlamındaki ''de'' leri gereksiz yere ayıranları ne yapacağız?Konunuz da anlatmak istediğiniz şeyi çözdükten sonra tekrar yorum yapacağımAyrıca sorun sadece noktalama değil devrik cümle kullanımından da anlaşılmıyor
Tüm sorun bu muDahi anlamındaki ''de'' leri gereksiz yere ayıranları ne yapacağız?
Ama sayın konu sahibi sana dememiştim ben bunu, seni uyaran arkadaş kulağını çekmiş ama kendi imla hatası yapmış, onu belirttim. Sana gelince, konunda tam bir kaos hakim. Yapılan yorumlara da tam vakıf değilsin. Çözümlerin daha da karışıklık yaratıyor. Sıkıldım.Tüm sorun bu mu
Anladim ki insanlık sorun yazılan bir yerde dahi eleştiri yapmaktan çekinmiyor belki vicdanını rahatlatıyor eleştirerek belkide kocaman harflerle sadece elestirebiliyor..dikkatinize cekiyin sadece elestirebilmek bundan otesine gidemeyen bir platforma bir şey yazmamak gerekiyormusTüm sorun bu mu
YazmayabilirsinizAma sayın konu sahibi sana dememiştim ben bunu, seni uyaran arkadaş kulağını çekmiş ama kendi imla hatası yapmış, onu belirttim. Sana gelince, konunda tam bir kaos hakim. Yapılan yorumlara da tam vakıf değilsin. Çözümlerin daha da karışıklık yaratıyor. Sıkıldım.
Bu yzdığın şeyden hiçbir şey anlamadım. Ayrıca burada orman kanunları geçerli değil. istediğim konuya yorum yaparım. Sen de anlaşılır bir şekilde konu açmalı ve öyle cevap vermelisin.Yok filan vermedin bir buçuk aydır konusmuyoruz
Ama sayın konu sahibi sana dememiştim ben bunu, seni uyaran arkadaş kulağını çekmiş ama kendi imla hatası yapmış, onu belirttim. Sana gelince, konunda tam bir kaos hakim. Yapılan yorumlara da tam vakıf değilsin. Çözümlerin daha da karışıklık yaratıyor. Sıkıldım.
Rica ederim ne demek.Z zelzeleee haklı olabilirsin hata yapmış olabilirim ama en azından ne demek istediğim anlaşılıyor. Ben imla hatası var demedim konu sahibi için. Anlattıklarının anlaşılmadığını ve buna sebep olan şeyi söyledim. Dil ve anlatım öğretmeni değilim hangisi dahi anlamında kullanılıyor çok ayırt edemiyorum şahsen ama uyarınız için teşekkürler engin bilgilerinizden yararlanma fırsatı buldum.
Iki yerde de yazmissin teşekkürler.inanın bilmiyorum cildiricakmisin gibi hissediyorumD Deryadeniz ada bu da senin konun için yorumum diğer açtığın konuya da cevap vermiştim zaten oradan kopyaladım.
5 yıldır yaşanan bir beraberlik ardından haksızlığa uğrayan taraf kimse güven duygusu etrafındaki herkese karşı azalır. Yani demek istiyorum ki sen 5 yıl boyunca birine ölümüne balı olacaksın evliliği düşüneceksin daha sonra bir sebepten dolayı haksızlığa uğrayacaksın ve ilişkin bitecek. O 5 yılda o kadar şey yaşanıyor ki daha sonra gelen herkesi diğer kişinin yerine koyarken 3 kere 5 kere düşünürsün. Ve bu düşünme bazılarına karşımdaki kadın/erkek kaçıyor hissini verir ama bu kaçış değildir sadece ilişki için karşısındakine güvenmiyordur. Özetle güven eksikliği olan biriyle yola çıkmaya hazırsanız, o güveni toplayana kadar olacaklara hazırlıklı olmalısınız.
sizi anlamakta zorlaniyorum beni anlamamak için sebepleriniz olabilir malum imla hataları ya sizin.sıkıldım diyorsunuz yazmayabilirsinix diyorumburada orman kuralları yok diyorsunuz derdiniz ne .Sorun burada sanırım yazmak iccin yazmakBu yzdığın şeyden hiçbir şey anlamadım. Ayrıca burada orman kanunları geçerli değil. istediğim konuya yorum yaparım. Sen de anlaşılır bir şekilde konu açmalı ve öyle cevap vermelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?