- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
Iyi olursa Allah tan kotu olursa senden bilirler.bence hiç karışmayın.dedigim gibi sorun enisteyse ,aile büyükleri onla konuşacak. Işler kotu giderse ,suçu size atacaklarBende bilmiyorum neden bu durumun icine cekiliyorum. Esini yola getirmesi icin gorumceme ben akil verecekmisim. Esim konusmama karari aldi ikisiylede. Ben arayi bulcakmisim.
Konu başlığınıza çok güldümEsim gorumcemle konusmama karari almisti en son konuma istinaden. Konuyu nasil eklicegimi bilemedigim icin kisaca ozet gecmek gerekirse gorumceye yardim amacli verdigi paranin enistesine oyun almasina yaradigini ogrendigi icin gorumcemle konusmuyorlar. Gorumcemde bana sardi surekli ariyor acmiyorum mesaj atiyor bende engelledim. Kayinpederimi arayip dert yanmis iste para bulamadik esim aldigi seyi yok pahasina satti eve yiyecek almak icin vs. Tabi kayinpederim bilmiyor alip sattigi seyi. Neyse iste gorumcem demis abimin evliligi cok guzel yengemle iyi anlasiyorlar keske yengemde bana yol gosterse ama benimle konusmuyor. Kayinpederde beni aradi iste ablalik yap konus daha kucuk cocugu var bosanmak istemiyor belki duzelirler. Bu arada gorumce benden 3 yas buyuk. Bende kayinpederime ben onlarin iliskilerine karisamam kusura bakmayin dedim. Ama ayip mi ettim bilmiyorum. Kayinpederle notr bir iliskimiz var ne iyi ne kotu. Beni neden karistiriyorlar bu ise bilmiyorum. Esime soylesem mi bu konusmayi? Gorumcemle konussam mi uzak mi dursam? Insan kendisi yasayinca bazi seyleri nasil yapacagini sasiriyor.
Para konusunda ben esime dur diyebildim o diyemiyor sen nasil yapiyorsunda ben yapamiyorum diyor ama problem kocasi anlicak bir tip degil en bastan es secimi yanlis benim yapabilecegim en fazla ne olabilir kocanin maas kartini elinde tut derim onu da yapsa bile abisinden gelen parayi bile eve harcicam diyip elinde tutamayan birisi.Görümce de komik. Onun evliliginde problem kadin degil ki, kocasi. Yani siz orda nasil rehberlik edeceksiniz. Anladi tabi sizin onayiniz olmadan para gelmeyeceginizi böyle deniyor. En iyisini yapiyorsunuz. Madem yardim istiyor profesyonel destek alsin
5 bin için yaptıklarınıza değdi mi ? Yazık..Esim gorumcemle konusmama karari almisti en son konuma istinaden. Konuyu nasil eklicegimi bilemedigim icin kisaca ozet gecmek gerekirse gorumceye yardim amacli verdigi paranin enistesine oyun almasina yaradigini ogrendigi icin gorumcemle konusmuyorlar. Gorumcemde bana sardi surekli ariyor acmiyorum mesaj atiyor bende engelledim. Kayinpederimi arayip dert yanmis iste para bulamadik esim aldigi seyi yok pahasina satti eve yiyecek almak icin vs. Tabi kayinpederim bilmiyor alip sattigi seyi. Neyse iste gorumcem demis abimin evliligi cok guzel yengemle iyi anlasiyorlar keske yengemde bana yol gosterse ama benimle konusmuyor. Kayinpederde beni aradi iste ablalik yap konus daha kucuk cocugu var bosanmak istemiyor belki duzelirler. Bu arada gorumce benden 3 yas buyuk. Bende kayinpederime ben onlarin iliskilerine karisamam kusura bakmayin dedim. Ama ayip mi ettim bilmiyorum. Kayinpederle notr bir iliskimiz var ne iyi ne kotu. Beni neden karistiriyorlar bu ise bilmiyorum. Esime soylesem mi bu konusmayi? Gorumcemle konussam mi uzak mi dursam? Insan kendisi yasayinca bazi seyleri nasil yapacagini sasiriyor.
Sürekli gorumcenizi yeriyorsunuz.Hayatınız görumceden mi ibaret ? Gorumcemin hiç arkadaşı yok,evliliği kötü,benden yardim istiyor vb. Görüşmek istemiyorsanız,gorusmeyin. Maddi destek sağlamak gibi bir zorunluluğunuz zaten yok.Evlenirken size mi güvendiler.Esiniz sizden habersiz destek oluyorsa ve bu durumdan rahatsızsanız dile getirirsiniz. Görümce konusundan siyrilin artıkHic arkadasi yok gorumcemin sosyallik sifir. Uzmana gitmek icinde para verecegini hic sanmiyorum ama en mantiklisi bencede bu.
Vallahi degdi cokta guzel oldu.5 bin için yaptıklarınıza değdi mi ? Yazık..
Para konusunda ben esime dur diyebildim o diyemiyor sen nasil yapiyorsunda ben yapamiyorum diyor ama problem kocasi anlicak bir tip degil en bastan es secimi yanlis benim yapabilecegim en fazla ne olabilir kocanin maas kartini elinde tut derim onu da yapsa bile abisinden gelen parayi bile eve harcicam diyip elinde tutamayan birisi.
Mesele para meselesi degil ki su an benden esi icin yardim istiyor. Nasil yola getircem diye. Ben ne yapabilirim diye konu actim yazmak istemiyorsaniz konuya yazmayin ne bu siddet ne bu celal.Sürekli gorumcenizi yeriyorsunuz.Hayatınız görumceden mi ibaret ? Gorumcemin hiç arkadaşı yok,evliliği kötü,benden yardim istiyor vb. Görüşmek istemiyorsanız,gorusmeyin. Maddi destek sağlamak gibi bir zorunluluğunuz zaten yok.Evlenirken size mi güvendiler.Esiniz sizden habersiz destek oluyorsa ve bu durumdan rahatsızsanız dile getirirsiniz. Görümce konusundan siyrilin artık
Ahh kıyamam yaa playstation alıp yok parasına satmışlar yiyecek almak için gözlerim doldu görümcenizin halineEsim gorumcemle konusmama karari almisti en son konuma istinaden. Konuyu nasil eklicegimi bilemedigim icin kisaca ozet gecmek gerekirse gorumceye yardim amacli verdigi paranin enistesine oyun almasina yaradigini ogrendigi icin gorumcemle konusmuyorlar. Gorumcemde bana sardi surekli ariyor acmiyorum mesaj atiyor bende engelledim. Kayinpederimi arayip dert yanmis iste para bulamadik esim aldigi seyi yok pahasina satti eve yiyecek almak icin vs. Tabi kayinpederim bilmiyor alip sattigi seyi. Neyse iste gorumcem demis abimin evliligi cok guzel yengemle iyi anlasiyorlar keske yengemde bana yol gosterse ama benimle konusmuyor. Kayinpederde beni aradi iste ablalik yap konus daha kucuk cocugu var bosanmak istemiyor belki duzelirler. Bu arada gorumce benden 3 yas buyuk. Bende kayinpederime ben onlarin iliskilerine karisamam kusura bakmayin dedim. Ama ayip mi ettim bilmiyorum. Kayinpederle notr bir iliskimiz var ne iyi ne kotu. Beni neden karistiriyorlar bu ise bilmiyorum. Esime soylesem mi bu konusmayi? Gorumcemle konussam mi uzak mi dursam? Insan kendisi yasayinca bazi seyleri nasil yapacagini sasiriyor.
Biz bu konuda napabiliriz? Kendi kararinizi verecek,erginlikte bir birey değil mısınız ?Gorumcemin,bir hayati yok diyorsunuz ama bence sizin de yok. Sürekli görümce,kp üzerine kurulu bir hayat. Başlik ayrı manidar "delibaş gorumce" görüşmek istemiyorsaniz,görüşmeyin.Herkes herkesle anlaşmak zorunda degil. Biz fikir versek nolacak,gorumceni tanıyan sensin.Mesele para meselesi degil ki su an benden esi icin yardim istiyor. Nasil yola getircem diye. Ben ne yapabilirim diye konu actim yazmak istemiyorsaniz konuya yazmayin ne bu siddet ne bu celal.
Buraya yazdigimdan ibaret bir hayatim yok ayrica burasi bir derdim var sayfasi Su an bunu dert olarak gormusum yazmisim. Siz birsey yapamiyorsaniz yazmazsiniz. Baska yorum yapanlar var. Onlarin goruslerini kendime uyarlayip bu duruma yon verebilirim vericem de. Rahatsizliginizi gercekten cozemedim. Bu kadar rahatsiz olduysaniz lutfen yazmayin.Biz bu konuda napabiliriz? Kendi kararinizi verecek,erginlikte bir birey değil mısınız ?Gorumcemin,bir hayati yok diyorsunuz ama bence sizin de yok. Sürekli görümce,kp üzerine kurulu bir hayat. Başlik ayrı manidar "delibaş gorumce" görüşmek istemiyorsaniz,görüşmeyin.Herkes herkesle anlaşmak zorunda degil. Biz fikir versek nolacak,gorumceni tanıyan sensin.
Beni rahatsız eden bir durum yok.Olayi görümce olmama bağlayacaksınız,görümce DEĞiLiM. Önce ki açtığınız konuda mesafe koyun dendi,bu konuda da farklı yorum gelmeyecektir.Gorumcenizden hiç hazzetmediginiz,yazdıklarınızdan belli. (Konu içerikleri hep ayni) Görüş alınacak bir durum göremiyorum.Biz Türk kadınları eltiye,görümceye,geline taktı mi takıyor. Bunlardan ibaret bir hayat mi yaşanırBuraya yazdigimdan ibaret bir hayatim yok ayrica burasi bir derdim var sayfasi Su an bunu dert olarak gormusum yazmisim. Siz birsey yapamiyorsaniz yazmazsiniz. Baska yorum yapanlar var. Onlarin goruslerini kendime uyarlayip bu duruma yon verebilirim vericem de. Rahatsizliginizi gercekten cozemedim. Bu kadar rahatsiz olduysaniz lutfen yazmayin.
Ben gorumceyim gorumce olmakla ne alaksi var konunun. Burda konu davranislar. Ayrica yazmisim ki buraya yazanlarin goruslerini kendime uyarlayip yon vericem bu duruma yani direk burdakilerin goruslerini alip yapicam degil durum. Tek basina kendisiyle bir problemim yoktu zaten evlenene kadar gayet iyiydik su an bu problemler oldu gorusmemeye devam edicem kendileri ne yapiyorsa yapsin. Kayinpedere de karismicagimi soylemistim zaten.Beni rahatsız eden bir durum yok.Olayi görümce olmama bağlayacaksınız,görümce DEĞiLiM. Önce ki açtığınız konuda mesafe koyun dendi,bu konuda da farklı yorum gelmeyecektir.Gorumcenizden hiç hazzetmediginiz,yazdıklarınızdan belli. (Konu içerikleri hep ayni) Görüş alınacak bir durum göremiyorum.Biz Türk kadınları eltiye,görümceye,geline taktı mi takıyor. Bunlardan ibaret bir hayat mi yaşanırgörüşmek istemiyorsam görüşmem,bicak gibi keserim.Buraya görüş yazılsa,koşarak görüşecek mısınız
Uzatmazsak herşey düzeliyor muBen eşlerden bir konuyu saklama konusuna hiç sıcak bakmam.
Onun dışında görümcemle konuşup yaptığı yanlışları söylerdim. Ben başkalarına, karmalarına girmemek şartıyla ışık olmayı çok severim. Belki de o kişinin hayatında yol gösterici olarak biz seçilmişizdir.
Zaten eğer öfkeyi ve kini uzatırsak, sonsuza kadar bu duyguları hayatımızdan eksik etmeyiz. Öfkesiz, sakin sakin konuşun. Bir kez deneyin ve görün bakalım neler olacak?
Ben konuşsam kesin ayrılırdı görümcenizEsim gorumcemle konusmama karari almisti en son konuma istinaden. Konuyu nasil eklicegimi bilemedigim icin kisaca ozet gecmek gerekirse gorumceye yardim amacli verdigi paranin enistesine oyun almasina yaradigini ogrendigi icin gorumcemle konusmuyorlar. Gorumcemde bana sardi surekli ariyor acmiyorum mesaj atiyor bende engelledim. Kayinpederimi arayip dert yanmis iste para bulamadik esim aldigi seyi yok pahasina satti eve yiyecek almak icin vs. Tabi kayinpederim bilmiyor alip sattigi seyi. Neyse iste gorumcem demis abimin evliligi cok guzel yengemle iyi anlasiyorlar keske yengemde bana yol gosterse ama benimle konusmuyor. Kayinpederde beni aradi iste ablalik yap konus daha kucuk cocugu var bosanmak istemiyor belki duzelirler. Bu arada gorumce benden 3 yas buyuk. Bende kayinpederime ben onlarin iliskilerine karisamam kusura bakmayin dedim. Ama ayip mi ettim bilmiyorum. Kayinpederle notr bir iliskimiz var ne iyi ne kotu. Beni neden karistiriyorlar bu ise bilmiyorum. Esime soylesem mi bu konusmayi? Gorumcemle konussam mi uzak mi dursam? Insan kendisi yasayinca bazi seyleri nasil yapacagini sasiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?