- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.363
- 178
Esim gorumcemle konusmama karari almisti en son konuma istinaden. Konuyu nasil eklicegimi bilemedigim icin kisaca ozet gecmek gerekirse gorumceye yardim amacli verdigi paranin enistesine oyun almasina yaradigini ogrendigi icin gorumcemle konusmuyorlar. Gorumcemde bana sardi surekli ariyor acmiyorum mesaj atiyor bende engelledim. Kayinpederimi arayip dert yanmis iste para bulamadik esim aldigi seyi yok pahasina satti eve yiyecek almak icin vs. Tabi kayinpederim bilmiyor alip sattigi seyi. Neyse iste gorumcem demis abimin evliligi cok guzel yengemle iyi anlasiyorlar keske yengemde bana yol gosterse ama benimle konusmuyor. Kayinpederde beni aradi iste ablalik yap konus daha kucuk cocugu var bosanmak istemiyor belki duzelirler. Bu arada gorumce benden 3 yas buyuk. Bende kayinpederime ben onlarin iliskilerine karisamam kusura bakmayin dedim. Ama ayip mi ettim bilmiyorum. Kayinpederle notr bir iliskimiz var ne iyi ne kotu. Beni neden karistiriyorlar bu ise bilmiyorum. Esime soylesem mi bu konusmayi? Gorumcemle konussam mi uzak mi dursam? Insan kendisi yasayinca bazi seyleri nasil yapacagini sasiriyor.