• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delimiyim neyim

Daniel Radcliffe namı değer haryy poter
Kızımın doktoru ile kızım konuşuyor doktor haryy poter ı severmisin diye soruyor kızıma
Bende atlıyorum vah vah adamı bıçaklayıp öldürdüler diyorum adam afalladı nası ne ara oldu oldu diyorum ya geçenlerde adam telefonundan bakıyor yok öyle bir bilgi ama ben doğruluğundan emin gibiyim nerdeyse
Ama kaynak nerde ne ara oldu nerde okudum bilmiyorum
Offf birazda utandım bu durumdan yalancı gibi hissettim
Yav ben de öyle bir şey hatirliyordum :D harry potter değil de Daniel radcliffe nin ölmek üzere olduğu haberleri dolaniyordu etrafta oradan okumuş biraz da yorum katmissinizdir korkmayın :)

Bu sık olabilen bir şey. Bende de oluyor. O adam öldü ya diyorum, sonra google karıştırıyorum iki dakika ölmemiş. Alala diyorum cenazesini bile hatırlıyorum sanki. Arada kafa karışıklığı normal sanırım. Siz daha yaratıcısınız galiba :)

Bi cizgi filde replik vardi biyke "saskinmiyim neyim" ilk o geldi aklima istemsizce guldum valla. Oluyor arada insana oyle seyler. Mesela ben biseyi cok net hatirliyorum o olayla ilgili herkese anlattim bunu herkes yoo olmadi oyle bisey dedi. Ama cok kafama takmadim ruyamda gordum heralde dedim.

Valla sizde bizim aklimiza oynuyosunuz gibi geldi

Saka bi yana banada olur kurcalama fazla

Kafanız çok mu dolu, olayları karıştırıyorsunuz normal arada olur öyle. muhtemelen bıçaklanıp biri ölmüştür fakat o kişi harry değildir kafa karışıklığı

öncelikle merabaaa
Aklımdan ciddi anlamda şüpheleniyorum
Durum şöyle ki
Bir bilgiyi aktardıktan sonra o bilginin gerçek olmadığını anlıyorsunuz
Hem karşı tarafa şok yaşatıp gerçek olmadığını anlayınca ikinci şoku siz yaşıyorsunuz
Gerçekliğine eminim böyle bir bilgi var ama kaynak yok kim söykedi nerden gördüm bir yerden mi okudum bilmiyorum? Bunu ikinci yaşayşım
Deliriyorum heralde:deli:

Günceleyeyim bari olaylardan biri şuydu
Kızımın doktoru ile kızım konuşuyor doktor haryy poter ı severmisin diye soruyor kızıma
Bende atlıyorum vah vah adamı bıçaklayıp öldürdüler diyorum adam afalladı nası ne ara oldu oldu diyorum ya geçenlerde adam telefonundan bakıyor yok öyle bir bilgi ama ben doğruluğundan emin gibiyim nerdeyse
A..aa....aaa....böyle bir şey yaşadım. :KK64:Trabzon da yaşamıyorsun değil mi?

Ne zaman ne ara oldu?
Trabzon da değilim
Çok garip. Bir konuda konuşurken, karşımdaki kişi o bıçaklandı değilmi ? dedi. Durup dururken. Sonra kendiside şaşırdı. Bıçaklanma gibi bir durum yok yani. Senin yaşadığın gibi.

Enişteniz normal değil bana kalırsa

Zaman zaman oluyor bu tarz şeyler. Mutlaka bir yerlerde okumuş oluyorsunuz.

öncelikle merabaaa
Aklımdan ciddi anlamda şüpheleniyorum
Durum şöyle ki
Bir bilgiyi aktardıktan sonra o bilginin gerçek olmadığını anlıyorsunuz
Hem karşı tarafa şok yaşatıp gerçek olmadığını anlayınca ikinci şoku siz yaşıyorsunuz
Gerçekliğine eminim böyle bir bilgi var ama kaynak yok kim söykedi nerden gördüm bir yerden mi okudum bilmiyorum? Bunu ikinci yaşayşım
Deliriyorum heralde:deli:

Olaylardan biri şuydu

Diğeri ise daha vahim rica ediyorum dini yorumlar yapılmasın sadece olayı daha iyi anlatabilmek adına yazıyorum
Dün akşam kardeşim iftara çağırmış bizde gittik
enişte bey hoşgeldiniz dedi elini uzattı tokalaştık falan
yemekler yendi herşey tamam eve dönüyoruz
arabaya binmeden elimi uzattım kibarlık adına hoşçakal diye ne gerek varsa
Adam abdestliyim dedi
Bakın şimdi bana:)
Demezmiyim kızkardeşin yanında üçümüz birarada abdest bozulmaz tabii şaşırdılar
Ben kendimden emin üsteliyorum
Bune şimdi nereden çıktı nereden uydurdum tövbe tövbe sus be kadın:kızgın:
Kardeşim bak bozulmuyormuş diyor
Tokalaşmaya hevesli görünce beni
Adam emin değilim diyor adam diyorum çünkü kendime kızıyorum mümkünse ya o yada ben sibiryaya gidelim ve bir daha birbirimizi görmeyelim
Gecenin sonunda eve geldim kaynağımı arıyorum nereden bu bilgi diye hanefi şafiii caferi maliki alevi fark etmez yeterki bir dayanağım olsun ama yok :deli:
Şimdi haksızmıyım delimiyim neyim demekte
Çok utanç verici umarım yanlış anlamazlar nasıl açıklarım ben bunu?
Muhtemelen aşırı stresten yorgunluktan beyin birbirine karıştırıyor bazı şeyleri. Nasıl ki unutkanlık olur sizde de yanlış hatırlama oluyor sanırım. Bunlar basit örnekler gibi duruyor ama yine de kendinizi takiplemenizi öneririm. Bu örnekler artarsa bir nörolog ile görüşün derim. Sorun beyinden de kaynaklanabilir (b 12 eksikliği vs gibi ) ya da yoğun stres psikolojik de olabilir ki eğer öyleyse nörolog beyinde bir sıkıntı bulamazsa zaten psikiyatriye sevk edecektir

Enişteniz normal değil bana kalırsa

Zaman zaman oluyor bu tarz şeyler. Mutlaka bir yerlerde okumuş oluyorsunuz.
Adamın kaba olduğunu kabul ediyorum sadece bu olaya dayanarak bunu söylemiyorum
Ya ben ne gerek var ki doğru bile olsa söylemeye
Çok kızgınım kendime öfff

Muhtemelen aşırı stresten yorgunluktan beyin birbirine karıştırıyor bazı şeyleri. Nasıl ki unutkanlık olur sizde de yanlış hatırlama oluyor sanırım. Bunlar basit örnekler gibi duruyor ama yine de kendinizi takiplemenizi öneririm. Bu örnekler artarsa bir nörolog ile görüşün derim. Sorun beyinden de kaynaklanabilir (b 12 eksikliği vs gibi ) ya da yoğun stres psikolojik de olabilir ki eğer öyleyse nörolog beyinde bir sıkıntı bulamazsa zaten psikiyatriye sevk edecektir
Bu dönem çok yoğun stresli bir dönem benim için
Bu dönemin böyle bir sonucu olabilir mi bilmiyorum ama bir uzmana görünmeliyim

Back
X