- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Bu konulara baktim. Okumama ragmen kesin soyle soyle olmustur diyemem. Bir ihtimal kocasinin dengesizligi de konu sahibini rahatsiz etmis olabilir. Boyle vakalar da var.Yukarıda bazı mesajlarını alıntıladım ve eşinin iltifat etmesinden bile şüphe duyuyor. Ayrıca insan 10 yıldır eşi olan birini tanır. Eğer ben 10 yıldır tanıdığım eşime bu yaftayı yapıştırıyorsam ya yüzde yüz yapmıştır ya da ben hastayımdır. Başka bir açıklaması olamaz. Sürekli iltifat eden, seven değer veren ve deli gibi sevdiği, 10 yıldır tanıdığı ve hep bebek hasretiyle tutuşup 4.yılında bebek sahibi olduğu bir insan bu konuda eşine gay olduğundan bile şüpheleniyorum dedi.
Yani bu işte bir anormallik yok mu gerçekten?
Çocuk olduktan sonra mı gay oldu yani bu adam?
Çocuk doğduktan sonra bazı erkekler eşlerini anne gibi gördükleri için cinsel olarak pek yaklaşmazlar.
Yani evet bu konudan bir şekilde emin olun tabiki ama siz psikolojik sorunlarınız için, eşiniz de cinsel sorunları için terapi alın lütfen, yoksa zavallı çocuk arada kaynayacak ve pek sağlam psikolojide olmayacak.
Her iki durumda da bir uzmana danismasi gerekiyor. Olayin gercekliginin saptanmasi icin ya da bu bir kurguysa anlasilmasi icin. Sonuc olarak , biz buradan konu sahibini dogru yonlendirmek disinda hicbir sey yapamayiz.