• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Konu sahibi israrla cevap vermiyor bize.

Ya şokta hala ya da sakinlesti.

Napti acaba geceden beri?

Ben hala gereksiz kuruntu yaptigini dusunmek istiyorum.

Normalde de psikolojim iyi degil..dedigi icin.

Insallah oyledir.
................................
Hala merak ediyorum gecedn beri cevap alamadik.

..........Odaya girince adamin hali tavri nasildi?
Cocuk kustu mu neden islak? Diye sordu mu kocasina?...........

???????????

Inşallah evham yapıyordur, evli birisi spermin seklini semalini bilir bastan asagiga islak nasil olabilir . Cocuk kac yaşında bezli mi degil mi bilmiyoruz. Ama konu sahibi okuyorsaniz çocuğu soyun bakin kizarilik vs var mi vücudunda, ıslaklık tek basina bjsey anlam ifaede2 etmiyor bakinca adamda mal değilse çocuğa bisey yapip dokunmadan boşalsa ustune boşalıp kalkip gitmez heralde. Vücuduna bakin, sperm kokusu nedir bilmiyorm ama yapışkan kivamli mi bakin, eşinize sorun neden islak cocuk diye
Ya bu insan bilmez mi bunun anlasilacagini.Acaba uyumamisya bebek kustu falan mı acaba .Süt kesigi gibi kusmuş olabilir.Ya da ne bileyim yediği bir şeyi çıkarmış olabilir.Kokusunu benzetmistir konu sahibi belki de. Ama size katılıyorum.Tüm vücudunu incele her yerine bak:KK61:

Sorunları var belli geçmiş mesajlarına baktım ruhsal durumu hiç iyi değil bana kalırsa..
Nerden emin oldu bu kadar sperm diyecek kadar.. Neden direk sperm..
Adam hastaysa bu zamana kadar illa farkedilmez miydi..
Buna inanmak istemiyorum..
Direk al tulumu hastaneye götür tahlil falan yapsınlar bu ne ya gece gece ben bile tribe girdim burda..
Sperm kokar mı hem yaa..
Kokar canım maalesef.Hemde çok yoğun bir koku.

Böyle olaylarda annenin farketmedigide çok oluyor çocuk yıllarca istismara ugruyor çocuk bazen anneye itiraf ediyor bazen çocuk o yaşadıklariyla büyüyor . Her anne farketmiyor o da çok garip . Bazı anneler de direk anlıyor . Takip etmek lazım demekki .

Gece konuyu okudum, rüyamda baktığım 3-4 yaşındaki bir kız çocuğunun evin bir odasında bir aile bireyi tarafından istismara uğradığını gördüm.
O kadar iğrenç birşeymiş ki, uyandım 2 saattir gözümün önünden gitmiyor.
Annenin bu şüpheyle hemen polise / hastaneye koşması lazımdı, madem kocamın da sapıklıkları var diyor..

Offfff Allah'ım yarabbim ne günlere kaldık ya nolur bı cevap ver konu sahibi Allah'ım lütfen kusmuk olsun ya bı evladı babasına da guvenemiceksek pes nalet olsun banada sabah sabah kk giriyim dedim :/

Gece gördüm konuyu, garip garip rüyalar görerek uyudum, sabah ilk iş açtım yorumları okudum tek tek. Konu sahibi niye yazmıyorsunuz? O kadar kişi aynı soruyu sormuş. Odaya girdiğinizde eşiniz tuhaf mı davrandı veya hiç sormadınız mı çocuğun üstü ıslak kustu mu vs diye.

Gece gördüm konuyu, garip garip rüyalar görerek uyudum, sabah ilk iş açtım yorumları okudum tek tek. Konu sahibi niye yazmıyorsunuz? O kadar kişi aynı soruyu sormuş. Odaya girdiğinizde eşiniz tuhaf mı davrandı veya hiç sormadınız mı çocuğun üstü ıslak kustu mu vs diye.

Bende kusmus oldugunu dusunmek istiyorum ama simdi kendi esimi dusunuyorum.
Kizimi uyuturken kizim kussa icerden feryat eder Beruuuska kiz kustu cabuk gel diye.
Dun oglum arabada kusmus, arayip bana soyluyor napcam kustu oglan diye :işsiz:

Konu sahibi normal olsa suphe duydugu adama cocuk emanet etmez ve evli kalmaz.

Bence yanlış mantık yürüttünüz. Böyle konularda aşırı hassasiyet oluştuysa en ufak şeyi buna yoruyor olabilirsiniz.

Sperm safi ıslaklıkla olmaz. Koyu kıvamlıdır ve kaygandır. Ev sıcaksa terlemiş olabilir bebeğiniz.
Ama takip etmenizde yarar var tabi.

Evet sperm kokulu birseydir kokuda degiskenlik gösterir.dokusu kivamli olabilir su gibide olabilir ama kayganlik her formunda vardir.
Tek noktaya odaklanmadan olayi bir analiz edin.odaya girdiginizde ne yapiyordu esiniz.hani ben olsam ay kustu mu niye ıslak derim sanirim aklima o gelir.
Esinizin cocuguna davtanislari genelde nasil.
Dilerim kafanizda kurduğunuz birseydir.

Muhtemelen bebek kustu kendi de olaya aydı belki eşi ile kavga kıyamet bir şeyler yaşadı. Ama eşinden suphelenecek nedeni var mı? Bebek doğalı kaç ay oldu hala lohusailk ve depresyonu var mı? Belki kendi bebeğine karşı farklı duygular yaşıyor onu yansıtıyor. Belki de gerçekten böyle bir şey var. Çok karışık bir şey. Allah düşmanımın başına bile vermesin. İnşallah bebek için hayırlısı olur. Bu arada böyle bir olay var ya da yok ama konu sahibi anne ve çok zorlandığı belli. Bence ciddi yardıma ihtiyacı var.

Kesinlikle katılıyorum. Belli ki kadının yardıma ihtiyacı var. Hemen banlanmasi hiç iyi olmayacak.
Gerçi konu sahibini stalkladim, ağır derecede anksiyeteleri,OKB'si varmış
Yani inşallah çocuk tacizi haberlerini kafaya çok takip icsellestirip üzüldüğü için anksiyeteleri azmis ve beyni ona böyle bir şüphe yaratmıştır...

Aynen yapışkan kıvamlı beyaz bir sıvıdır sperm. Çocuk 2 yaşında sanırım çünkü sütten kestim diye bir konusu vardı sanırım.

He tamam o zaman kesin konu sahibinin yanlış mantık yürütmesinden kaynaklı. Kendi adıma rahatladım.

Şahsen ben çocuğun terlediğinden emin oldum. Benim oğlumun da boynu her uyuduğunda terler. Gece yerine yatırmadan üst değiştiririm mutlaka..

Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor

Bakın ben de bir anneyim. Bir dönem pedofili haberlerinden bunalıp ben de eşimi, oğlumu yıkarken, uyuturken kapıdan göz atmış biriyim.
Evet ben anneysem o da babası. Ama o an şüphe edip kontrol etmezsem pişman olacakmışım gibi bir his yerleşiyordu yüreğime. Bu şüphe bir sefer oldu devam ettirmedim. Takıntı haline getirmedim.
Bundan eşimin haberi var mı? Yok. Çünkü beni anlayamaz.
Eşimden şüphem var mı? Asla yok. Ama o haberlere konu olan iğrenç olayları yaşayanların da o ana kadar yoktur eminim..

Ama şu var ki eski konularınızda aşırı bir takıntı problemleriniz var. Bu koku da onun yansıması bence. Beyniniz size öyle hissettiriyor, buna inandırmak istiyor olabilir. Çünkü takıntılı psikolojilerde aşırı inanmışlık hakimdir. Bunu size yapan sizsiniz aslında..

Tamam eşinizi yine gözlemleyin ama bence takıntılarınız için tedavi olun. Hayat böyle yaşanmaz..

Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor
Sperm ekşi kokmaz.Biz daha önce bi kaç arkadaşla da konuşmuştuk o zaman ben evli değildim ve bana kalitesiz çamaşır suyu gibi koltuğunu söylemişlerdi.Evlenince dikkat ettim gerçekten öyle kokuyor.çocuk kusmuş olabilir.İkinci evliliğiniz mi?

Nasıl bir sabaha uyandık Allahım!!! Lütfen yanlış anlaşılma olsun! Lütfen insanlığa güvenimiz bi kere daha kırılmasın!!!

Back
X