- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Tobe toner,sonuç ne , bence sizi bu supheye düşüren haberlerden etkilenmedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu insan bilmez mi bunun anlasilacagini.Acaba uyumamisya bebek kustu falan mı acaba .Süt kesigi gibi kusmuş olabilir.Ya da ne bileyim yediği bir şeyi çıkarmış olabilir.Kokusunu benzetmistir konu sahibi belki de. Ama size katılıyorum.Tüm vücudunu incele her yerine bakInşallah evham yapıyordur, evli birisi spermin seklini semalini bilir bastan asagiga islak nasil olabilir . Cocuk kac yaşında bezli mi degil mi bilmiyoruz. Ama konu sahibi okuyorsaniz çocuğu soyun bakin kizarilik vs var mi vücudunda, ıslaklık tek basina bjsey anlam ifaede2 etmiyor bakinca adamda mal değilse çocuğa bisey yapip dokunmadan boşalsa ustune boşalıp kalkip gitmez heralde. Vücuduna bakin, sperm kokusu nedir bilmiyorm ama yapışkan kivamli mi bakin, eşinize sorun neden islak cocuk diye
Kokar canım maalesef.Hemde çok yoğun bir koku.Sorunları var belli geçmiş mesajlarına baktım ruhsal durumu hiç iyi değil bana kalırsa..
Nerden emin oldu bu kadar sperm diyecek kadar.. Neden direk sperm..
Adam hastaysa bu zamana kadar illa farkedilmez miydi..
Buna inanmak istemiyorum..
Direk al tulumu hastaneye götür tahlil falan yapsınlar bu ne ya gece gece ben bile tribe girdim burda..
Sperm kokar mı hem yaa..
Gece gördüm konuyu, garip garip rüyalar görerek uyudum, sabah ilk iş açtım yorumları okudum tek tek. Konu sahibi niye yazmıyorsunuz? O kadar kişi aynı soruyu sormuş. Odaya girdiğinizde eşiniz tuhaf mı davrandı veya hiç sormadınız mı çocuğun üstü ıslak kustu mu vs diye.

Kesinlikle katılıyorum. Belli ki kadının yardıma ihtiyacı var. Hemen banlanmasi hiç iyi olmayacak.
Gerçi konu sahibini stalkladim, ağır derecede anksiyeteleri,OKB'si varmış
Yani inşallah çocuk tacizi haberlerini kafaya çok takip icsellestirip üzüldüğü için anksiyeteleri azmis ve beyni ona böyle bir şüphe yaratmıştır...
Aynen yapışkan kıvamlı beyaz bir sıvıdır sperm. Çocuk 2 yaşında sanırım çünkü sütten kestim diye bir konusu vardı sanırım.
Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor
Sperm ekşi kokmaz.Biz daha önce bi kaç arkadaşla da konuşmuştuk o zaman ben evli değildim ve bana kalitesiz çamaşır suyu gibi koltuğunu söylemişlerdi.Evlenince dikkat ettim gerçekten öyle kokuyor.çocuk kusmuş olabilir.İkinci evliliğiniz mi?Devlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor