- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Yok ablasına yazdım İnstagramdan görürse artıkAilesinden birinin numarası falan yok mu?
Santraldeki kız pek bilgi vermedi soramadım o yüzdenFirma kendisine ulaşabilmiş mi?
Kaçak et kesmiyorsa bir sağlık sorunudur başka nolabilir ki?
Ablasına yazdım instagramdan arkadaşlarını yazıp haber almaya çalışmak istemedim ama bilmiyorum firma da santraldeki kız firma da değil Bugün dedi. Mesajlar çift tik oluyor öyle kalıyor arıyorum açan yokAilesinden tanıdığınız biri veya arkadasi yok mu? Ne zamandır birliktesiniz, işe bile gitmediyse ya hastanede ya da karakolda olabilir.
İşte oda yazmayan biri değil arkadaşlarıyla içmeye gitse yazar. Hani sessiz sedasız ayrılmak için mi kaçtı acaba dedim sosyal medya da yorumlarıma kadar duruyorBenimki bana 4 -5 saat yazmasın ben hemen haber almaya çalışırım. Anlarım ki başına bir şey geldi. Huyu değil çünkü ennnnn geç 2 saat sonra yazar.
Hemen ailesinden, arkadaşlarından sorun öğrenmeye çalışın. Dünden beri yazmamak bana hiç güvenli gelmedi
Dünden beri yazmıyor diyorsunuz niye haber almak istemediniz? Ben bile merak ettim.Ablasına yazdım instagramdan arkadaşlarını yazıp haber almaya çalışmak istemedim ama bilmiyorum firma da santraldeki kız firma da değil Bugün dedi. Mesajlar çift tik oluyor öyle kalıyor arıyorum açan yok
Böyle bir düşünceye kapılmak hiç aklıma gelmezdi benim. Niye böyle düşündünüz? Aranız kötü müydü?İşte oda yazmayan biri değil arkadaşlarıyla içmeye gitse yazar. Hani sessiz sedasız ayrılmak için mi kaçtı acaba dedim sosyal medya da yorumlarıma kadar duruyor
Akşam yazdım ettim yazmak istemiyor sandımDünden beri yazmıyor diyorsunuz niye haber almak istemediniz? Ben bile merak ettim.
İnşallah korkum ama çok basit bir sebep varsa ben öldüreceğimYa onun ya sizin başınıza bir sey gelmis gibi duruyor. Umarım kotu bir sey olmamistir
Aramız aksine çok iyiydi dün sabah en son aşkımla canımlı cicimli konuştuk pazar birlikteydikBöyle bir düşünceye kapılmak hiç aklıma gelmezdi benim. Niye böyle düşündünüz? Aranız kötü müydü?
1 ay olmak üzere ortak arkadaşımız yokOrtak arkadaşınız falan yok mu? Ne kadar zamandır birliktesiniz ki siz?
Hayır değil aynı ildeyizUzak mesafe ilişkisi mi peki
1 ay olmak üzereNe kadar zamandır birliktesiniz?
Bunun kadar kısa süren bir ilişki de kafayı yememelisiniz diye düşünüyorum1 ay olmak üzere ortak arkadaşımız yok
Hayır değil aynı ildeyiz
1 ay olmak üzere
+1000Kesin bir haltlar karıştırıyordur
Keşke ablasına mesaj atmasaymışsınız. Başına kötü birşey gelse, ailesine ulaşırlar zaten. Israrcı durumuna düşmüşsünüz. Bir işler karıştırıyor bence de. Sizin yerinizde olsam ne söylerse söylesin böyle laps diye iletişimi kesip ortadan kaybolan birine tekrar güvenemezdim.1 ay olmak üzere ortak arkadaşımız yok
Hayır değil aynı ildeyiz
1 ay olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?