- 17 Kasım 2016
- 283
- 269
- 23
- 37
- Konu Sahibi uckizanasi
-
neden böyle bir soru sordunuz ki aslında gerçekten doğru bir şey söylemişmerak ettim cocugunuz var mi darkmore
Alma.Yaşlarının altındaki oyuncakları da ihtiyaç sahiplerine ver.nasil anlatayim bilemiyorum ikiz kizlarim var. 4.5 yasinda o kadar cok oyuncaklari var ki
aslinda birazda bende hata var. ne isterlerse butcemin yettigi kadar almaya calistim.simdi oyuncaklar basima dert oldu. sigdiramiyorum toplayamiyorum cok bunaldim.ustume ustume geliyor oyuncaklar evin heryerinde oyuncak var .napicam bilmiyom esimde bikti .;yeter artik oyuncak almayin diyor.kizlarsa hep yeni oyuncak alma derdinde
neden merak ettiğini merak ettimmerak ettim cocugunuz var mi darkmore
sadece anne olanlar daha iyi anlar beni atin cope demis ya bir cocugun oyuncagini atmak cok acimasizca geldi bananeden merak ettiğini merak ettim
Var tabiiki ve gorgusuz yetismemesi icin size soyledigim gibi davraniyorum. Tek bir oyuncagi disaridadir ve onunla oynar.skilinca kenara atar ve ben onu kaldiririm yenisini cikaririm.cocuk gelisimi konusunda uzman olan insanlara sorun aynen benim dedigimi onerecektir sizemerak ettim cocugunuz var mi darkmore
Vereceginiz yer yoksa atin. Cunku evin oyuncakla dolu olmasi dogru degil cocugun ruh sagligi acisindan. Doyumsuz buyuyorlar ve gorgusuz oluyorlarsadece anne olanlar daha iyi anlar beni atin cope demis ya bir cocugun oyuncagini atmak cok acimasizca geldi bana
sadece anne olanlar daha iyi anlar beni atin cope demis ya bir cocugun oyuncagini atmak cok acimasizca geldi bana
verecek biri yoksa atın yacaktım.çocuklara oyuncak alınır ama hepsi bir anda değil sırayla verilir. eğer çocuk aynı oyuncağa ilgisini kaybederse o oyuncak kaldırılır bir süre daha sonra unutulunca yeniden verilebilir. eğer istemiyorsa atılar. onlarca oyuncak çocukların önüne yığılıp sonra oyuncak görmekten bıktım demek bir tuhaf oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?