- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi uckizanasi
-
Benim ablamda çocuğuna seçtirip atıyor. Yeğenim acımasız mı şimdi.
Düzen falan çok güzel olmuş. Ama bana göre gereksiz bir yığın oyuncak. Markete gidip loliler alsanız çocuğunuzla kolileseniz bir köy okula gönderseniz çocuğunuza paylaşmayı aşılamış olursunuz belki de..
Illa ki oyledir Allah bagislasinben atma
oy ablasi bir gorseniz iyi cocuklar yetistiriyorum ahlakli kimsenin malina zarar vermeyen gorgulu vatana millete emin olun kizlarimi tanisaniz ilerde gorgusuz olamayacahina kanaat getirirsiniz
Acımasızlık la yada anne olmamakla alakalı degil en iyi cozum bu kırılanlari çöpe gönderin.ve eleme yapıp çocuklarınızı da bu oyuna davet Edip bi ihtiyacı olanlara gönderin..sadece anne olanlar daha iyi anlar beni atin cope demis ya bir cocugun oyuncagini atmak cok acimasizca geldi bana
M ben küçükken oyuncaklarımı 2ye ayırıyordu. Bir kısmını kaldırıyordu digerlerini oynuyordum. Onlardan sıkılınca kaldırdıklarını çıkarıyordu. Böylece hem oyuncakları özlüyordum hem de ortada sürünmüyorlardı.nasil anlatayim bilemiyorum ikiz kizlarim var. 4.5 yasinda o kadar cok oyuncaklari var ki
aslinda birazda bende hata var. ne isterlerse butcemin yettigi kadar almaya calistim.simdi oyuncaklar basima dert oldu. sigdiramiyorum toplayamiyorum cok bunaldim.ustume ustume geliyor oyuncaklar evin heryerinde oyuncak var .napicam bilmiyom esimde bikti .;yeter artik oyuncak almayin diyor.kizlarsa hep yeni oyuncak alma derdinde
Çocuğu değil oyuncakları atın demişsadece anne olanlar daha iyi anlar beni atin cope demis ya bir cocugun oyuncagini atmak cok acimasizca geldi bana
ama bagislayin da demis bu nasil geldisadece anne olanlar daha iyi anlar beni atin cope demis ya bir cocugun oyuncagini atmak cok acimasizca geldi bana
ne kadar aceba fiyatibenimkine de aylardır oyuncak almıyordum, doğum gününde ne istersen onu alacağım diye diye erteledim şimdi my little pony canterlot sarayı istiyor, üstüne az daha koysam saray kiralarımsözü verdim alıcam artık, ama bidaha söz verirken 2 kere düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?