- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Childgirlss
Ben uzun zaman kondurmadım daha önce gitmelerimde de tek sorunum bu kardeş idi burnumdan getirdi otu boku bahane edip kavga çıkardı bezdirdi döndüm . Şimdi evi ayrı olmasına rağmen bunu yapıyorsa daha ne diyeyim ki ben öz evet 2 kardeşiz zaten
Öncelikle babanız sizi demekki hiç sevmiyor. Mesafe koymalısınız.
Kardeşiniz sizin kötülüğünüzü istiyor. Ondan zaten tamamen uzak durun. Bir söz var. Düşman aramaya gerek yok onu öz annemiz de doğuruyor. Sizin düşmanınızı da anneniz doğurmuş malesef.
Annenize gelince o ne diyor bu konuya. Babanızla hem fikirde veya oğlunu kaybetmek istemiyorsa onu da sil.
Seni mutsuz eden aşağı çeken kim varsa hayatından at onları. Öyle insanlara gerek yok. Kendi düzenini kur. Istersen evlen istersen yeni arkadas cevresi edin. Parandan gram verme ailene. Hediyeler alma. Bak güzel arkadaşım şunu sakın unutma. Kimseye hakettiğinden fazla değer verme. Bak arsızlık eden kardesin ne kadar da degerlendi.
Sen degerlisin. Kendinin farkında ol. Maaşın var. Çocuğun var mi bilmiyorum. Gez toz eğlen. Para biriktir. Izinde ailenin yanına değil tatile git. Hayatının değerini bil. Emin ol böyle çok daha fazla değerli olacaksın gözlerinde. Ama onlar senin gözünde değerli olmayacak orası ayrı