- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
bana bi anlatın bu anne abla düşkünü erkekler niye evleniyor?
adamla ailesi yüzünden boşanma aşamasındayız ama hala toz kondurmuyo ben ellerinde kafayı yiyecem artık.
hayır bilsem ki boşanınca kendimi toparlayabilecem pişman olmayacam vallaha canıma yetti boşanacam.
adam da öyle bir aile varki; ev yerleştirmede yatak örtüsünü son gün serelim diye kavga çıkardılar. ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim kaldı ki o ana kadar canımız ciğerimiz derlerdi.
kına da düğünde yanlarına oynamaya gittim bana arkalarını döndüler. kayınvalidem elime yakılacak kınayı getirmedi.
babası altın alırken beni ağlattı ki asla şunu isterim bunu isterim demedim. 100 gram takacaz dediler tamam dedik. kuyumcuda 3 tane tart dedi görümcem baba 3 az 4 bari olsun dedi sonra bana döndüler sen ne diyosun diye bende adet olarak anlamam sadece 100 gram denilmişti dedim. kb kızım sen bu kadar vicdansızmısın kendin borcun altına girmiyosun da beni mi sokuyosun dedi daha önce bana kullandığı bi cümle vardı borç yiğidin kamçısıdır diye bende döndüm siz böyle diyodunuz dedim zaten sonra ağladım.
en son ablası üstüme yürüdü gerizekalı dedi ve bu olaydan sonra annemin evindeyim. bu kadar şeyden sonra annemin gel demesi adamın zoruna gidiyo. benim annem bana kötülük yapıyomuş, nasıl onun beni sevmediğini söylermiş benim ailem.
insan da hiç mi vicdan olmaz karıma bunlar yapılıyo bi tepki göstereyim demez mi? hala bana ailesini savunuyo
napıyım ben bu adamla
zaten boşanıyorum diye konu açmışsın. bu konunun amacını anlamadım. kocana tüü kakakak filan diye beddua edip kenara mı çekilelim napalım. bile bile evlnemişsin sen de biraz.
hanımefendi sizce ben bu kadar sinirlenmesem şuan da bu konuyu tekrar açarmıyım?
hadi orda beni de suçlu görenler vardı evlilik bu pat diye bitiremiyo insan bi konuşayım dedim. psikologa gittim durum bu dedim o da konuş dedi. adama anlatmaya çalışıyorum bana hala ailesini savunuyo
Daha nişanlılık döneminde seni savunmayan adamla niye evlendin ki?
Ailesi sana hakaret ederken eşin olacak adam ne yapıyor peki ?
bacım boşancaksan boşan burdakilerin sana hak vermesi bu kadar büyük bi mesele mi?
Įnanamıyorum şimdi farkettim yorumlarımız aynıymış:)Balık baştan kokar demişler. Eee sizinki de başından kokmuş da siz bile bile lades demişsiniz. Nası cesaret ettiniz bu sorunlarla evlenmeye. İnsanlar bu tip olaylar yüzünden nişanlı kalıyo baktın olmayacak ayrılıyorsun. İlla diretmenin anlamı neydi yani
Balık baştan kokar derler, senin balığında baştan kokmuş ama, sen kokuyu almak istememişsin. Bile bile lades...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?