delirecem artık anne sevdalı koca yüzünden

Aileci erkek bin sene geçsede değişmez
Ya kabul edeceksin ya ailesini seviyomuş gibi yapacaksin yada boşanacaksin.
Bosanmayı dusunmuyosan diğer iki seçenekten birini srçeceksin

Ayrilirsan esinin ailesini mutlu etmis olursun...esindem seni savunmasını belleme....ailesine karsi resmi ol...mumkun mertebe uzak dur...esine sikayet falan etme..esine sikayet edersen herşey daha kotuye gider...

Ailesine düşkün olan erkeklerle evlenin .Anne ağzına bakanlardan koşarak kaçın....

Ay valla boşuna stres yapıyorsun erkekler hödük kusura bakma.. evlenmeden önce ailesi nerde gezdiğini bile bilmez eve geldiği gelmedi mi evlendikten sorma nasıl kıymetli olurlar biliyorsun. Artı eğer eşin sana değer veriyorsa sözlerini önemsemiyorsa Şen'de ailesine karşı iyi ol. Bunu bi savaş haline getirirsen kazanan asla sen olmayacaksın. Hem azıcık akıllı ol ya kurnaz ol başka türlü yürümüyor hayat.. herkesin derdi var herkes güllük gülistanlık değil. Kiminin eşi sıkıntılı kiminin anası kiminin bacısı bu bitmez yani. O senin kocanın ailesi eğer insan isterse iki tarafıda idare eder her durumuda Leh'ine çevirir. Ama ne yazıkki burada açılan konularda yorum yapan arkadaşların hiçbir düşüncesi açıkçası dikkate alındığını zannetmiyorum. Eğer onlar dişliyse sende dişli ol. Öncelikle eğer sana zarar verdiklerini düşünüyorsan içlerine git vardır sırları yakınlaş sonra kendi kendine şekillerinir ilişkiler zaten

Bu tarz adamlar değişmiyor bence son kararını ver ya onların istediği gibi olacaksın ya da boşanıp kurtulacaksın.Ev yapmak zordur.Allah yardımcın olsun bol bol oku Allah hayırlı kararlar verdirsin

Ayrilirsan esinin ailesini mutlu etmis olursun...esindem seni savunmasını belleme....ailesine karsi resmi ol...mumkun mertebe uzak dur...esine sikayet falan etme..esine sikayet edersen herşey daha kotuye gider...
Söylediklerinde cok hakli. Ayrilirsan esinin ailesini sadece mutlu etmis olacaksin olan sana olur. Daha yeni evlisin idare etmeyi ögreneceksin. Zamanla esin hakliyi haksizi görür ama simdi degil.

Boşanma ama düzelecek diye düşünme. Aynı olay benim başıma geldi. Ailesi yüzünden ayrı kaldık. Ailem bana sahip çıktı diye onlardan kötüsü olmadı seninkilerin dediği gibi iyi olsa ailem benim bana sahip cikmayacaklarmis git yuvana dön kocan dövse de sövse de kocan diyeceklermis . Neyse benimki de sonra pişmanım seni ailemden uzak tutcam sen ne dersen o .bi dediğin iki olmayacak söz dedi ne sözler verdi . Çok değil ne zaman unuttu biliyo musun sözlerini 1 ay geçtikten sonra. Yine aynı düzene geri döndü. Onlar yüzünden hep kavga gürültü şimdi nasıl miyiz 4 aydır yüzüme bakmıyo ailesine yapışkanlıgindn söz ettim diye . Bende seviyorum dedim ayrı kaldım ama boşanmayı göze alamadım yaşayamadıklarım içimde kalır pişman olurum diye . Geri döndüm yuvama birbirine umutla türlü türlü sözlerle. Sevgim için. Sonrası büyük bi hayal kırıklığı. Umarım düzelir geri dönünce seninki . Allah yardımcın olsun .

ben o kadar yoruldum öyle bi bittim ki. insanın yazı yazacak hali olmaz mı? yemin ederim kollarım tutmuyo parmaklarım ağrıyo sinirden stresten. ben anlamıyorum insanlar neden kötü olur? birisini sevmiyosanız uzak durun kendinizden uzak tutun. çocuğunuzun mutluluğu için yapın bunu.
annem arka çıktı gerçekten annemden kötüsü yok. beni kocamdan ayırmışlar. adam demiyo ki ablam kızın üstüne yürüdü kız gitti.
laf anlatamamaktan yoruldum. son bi şans dedim onu da sırf dediğiniz gibi sonradan pişman olmamak için. elimden geleni yaptım diyebilmek için bu kadar emek verdiğim için..
allah hayırlısını nasip etsin

Aminn canım Rabbim pişmanlık vermesin İnşallah ben mutlu olmadım inşallah sen olursun . Kendin için yap lütfen madem döndün. İpleri eline al kimseye taviz vermeden eşine bile. Bırak önemseme benim en büyük hatam ufak bi sevgi görünce yelkenleri suya.indirmemden oldu oda bunu fırsat bildi iyi niyetimden hayatımı zindan etti. İnşallah güzel huzurlu haberlerini aliriz

Direk başlık okuyarak yazacam o anne ne zorluklarla yetiştirdi evladını büyüttü temizledi bir evlat annesinden nefret ederek mi yaşasın empati yapmak zor değil hiç hoş değil böyle şeyler böyle gelinler var oldukça analar hep acı çekiyor

inşallah. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. inşallah sizde düzeltirsiniz

bizim de annelerimiz bizi aynı şekilde büyütmüyor mu? hele benim annem 16 yıldır 4 çocuğunu okuttu yedirdi içirdi. genç yaşta kocasını kaybetti. ailemin evinde kimse bana kıyamazken nasıl başka bir ailenin ruh hastası kızı üstüme yürüyebiliyo? ben eşime aileni atacaksın satacaksın görüşmeyeceksin asla demedim. tek istediğim beni arkasına alması.

Şöyle bi durum var ki bizim de aileniz gözümüzün içine bakarak büyütüyor ? Bu tarz aileler Gelin diye alınca sizi aileniz öldü varsaymanizi ve onlara köle olarak gelip onların hayatlarını benimseyerek nefes almak gibi bir özgürlüğe sahip olmayacağınızı o evde evin hanımı olarak söz sahibi değil de oğullarının hizmetçisi olarak gördükleri için ve yetiştirdikleri ogullari da , eşini Eş hanım olarak değil iki kişi bir hayat kurmak için evlendiğini düşünecek olgunluğa sahip olmayıp eşini ailesinin eşine her türlü hakaret ve şiddet psikolojik veya fiziksel izin verecek kadar zayıf ve bilgisiz olduklari için. Biz kadınların yuvayı hemen yıkmaktan sa bize zarar veren insanlardan uzak tutmak kendimizi istediğimiz . Ailesine siz yanlışsnz diyerek onlara saygısızlık yaptığını düşünen mahluk diyeceğim evlenmeden önce bıktım dedikleri aileleri evlendikten sonra pek kıymetli oluyor . Kendileri bizi koruyamiyorsa uzak kalmamız gerekir ailelerinden kimse kimsenin lafını dinlemek zorunda değil. Gitsin ogluslari görüşsün aileleriyle. Biraz yuvalarını dusunuyolarsa susmasını bilsinler. Oğullarının aile olduğunun bilincinde olmayan anneler ve aileler fesatliklarindan kahrolur kusura bakmayın da beter olsunlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…